exabyte Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Абе някъв сайт да знаете, където да пише тарифи, тва - онва... ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 само при мен ли нета спира максимум 10мин. след като пусна някоя онлайн игра като Gunz или Diablo 2 Headoff... спира си и след 5-6 мин. или след рестарт тръгва... не само на тебе на мене като ми спре и после не тръгва с часове отвратително е ! ето сега спря от сутринта и още няма , 100 пати рестартирах и дори ип не ми дава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 не само на тебена мене като ми спре и после не тръгва с часове отвратително е ! ето сега спря от сутринта и още няма , 100 пати рестартирах и дори ип не ми дава при мен се оправи... изкарах и вкарах кабела и се оправи... правя двучасови сесии на Gunz и е пушка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Да знаете случайно, ако не го платиш на коя дата го спират? Мързи ме да ида до офиса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 тъкмо играех на фифа с един, който е на ggbit и при първата гръмотевица нещо го хвана липсата Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Вече няколко часа гърми и вали а нета още не е спрял Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Вече няколко часа гърми и вали а нета още не е спрял Еми много ли си радостен. На мен(ЕК) както и на много хора също не им е спирал. Тихо да не урочасаш ся Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Един приятел живее в Тракия и няма нет от 2 дена. Никой не му отговаря на посочените телефони. Въпросът ми е работи ли се в момента по отстраняването на проблемите? Ако някой знае да каже, та поне да уверя моя приятел, че скоро ще има нет или в противен случай да му кажа да звъни до дупка докато някой не му вдигне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Един приятел живее в Тракия и няма нет от 2 дена. Никой не му отговаря на посочените телефони. Въпросът ми е работи ли се в момента по отстраняването на проблемите? Ако някой знае да каже, та поне да уверя моя приятел, че скоро ще има нет или в противен случай да му кажа да звъни до дупка докато някой не му вдигне. ами аз нямах в понеделник по време на дъждовете спря,вчера пак нямаше и се обадих на съпорта казаха ми че било нормално щото в целия град нямало както и да е вечерта като се прибрах към 22 беше тръгнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 аз също съм в тракия но изобщо не ми спира нета тия дни около бурите (силно учудващо за мен ) ако има авария най-добре отиваш в еврокома (за Тракия става въпрос) към 9 часа сутринта - тогава отвънка се събират всичките техници преди да тръгнат по задачи - така е най-голям шанса да попаднеш на тях иначе през деня няма никой освен кравите на касите които ти обясняват че цитирам: "тия хора си имат и друга работа" и т.н..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Мерси за отговорите. Явно е имала някаква авария и казаха, че работили по въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Мерси за отговорите. Явно е имала някаква авария и казаха, че работили по въпроса. Дам и аз бях така, но го оправиха вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake-Sound Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Абе я наистина дайте някакъв официален сайт ако имате.Това сега като е евроком коя тарифа се води? Някаква по-подробна информация, официален сайт, нещо такова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Абе я наистина дайте някакъв официален сайт ако имате.Това сега като е евроком коя тарифа се води? Някаква по-подробна информация, официален сайт, нещо такова? http://www.ekk.bg/mod_lan_lan.html сайтът е в процес на доразработване и няма информация за градовете освен София,по мой наблюдения и в близките няколко месеца няма и да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Абе днеска цял ден забелязвам нещо мн тъпо.Имам си нет уж а пък скайпа постоянно ми се върти се едно през няколко секунди спира нета...И при няколко мои приятели е така днес цял ден,искам да ви питам и при вас ли е така или нещо от нас е проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Skype се е скапал това е.Не е проблема в твоя телевизор Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Искам да ви питам има ли проблеми ако се сложи wireless router на ггбит? Благодаря предварително. Няма проблеми дори в момента ти пиша от такъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
avokado6 Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Няма проблеми дори в момента ти пиша от такъв thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Няма проблеми дори в момента ти пиша от такъв Da, we4e se oprawi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkk Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Нови скорости и тук: Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 къде го гледаш това? не е много вярно май аз сега съм на стандартната-30лв и ми е 500к бг и не повече от 200к международен-става и повече при доста пиъри де Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkk Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 къде го гледаш това?не е много вярно май аз сега съм на стандартната-30лв и ми е 500к бг и не повече от 200к международен-става и повече при доста пиъри де Имам достъп до информация . Работя за ЕКК. "500к бг" е приблизително 4 Mbps, "200к международен" е към 1.6 Mbps (умножавам по 8, за по-бързо). Това са и скоростите от таблицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonbonco Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 да тва го разбрах вчера.....инфото е 100% истина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Перфектно! 125кб отгоре бг и 50кб интернационален. Какво повече може да иска човек? Отговор: Една студена бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.