Jump to content
BulForum.com

От къде да си купя ..... ?

Recommended Posts

Най - сетне си купих четец за карти . Дадох 9 лева за SD/MMC card reader/writer . Добре е . Супер малък и готин . Черен с прозрачно капаче .

Тези от Jar вика , че не се знаело кога ще се докара пратката в София и няма и представа кога ще има на склад .

Не ходете там няма да имат скоро .

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply
Може ли да обясниш точно кво е тва?

Това е тръба която отклонява въздуха (или по-точно през тръбата смуче възхух), но не е казал за комп ли?

Примерно ето е това

298742.jpg

Това е тръба която отклонява въздуха (или по-точно през тръбата смуче възхух), но не е казал за комп ли?

Примерно ето е това

298742.jpg

Да точно това е, извинявам се мой пропуск. По принцип ще е за компютър.

Ами такова съм виждал във Вали и Ресет.

Можеш ли да ми кажеш ориентировъчно преди колко време си го виждал, защото тая джаджа я има от 3 години, че и повече май на пазара, а на сайтовете на вали и резец аз поне не открих да шредлагат такова нещо. Устройва ме и вариант дори и втора употреба. (то какво ли ще може да й се развали на тая тръба :). Вероятно ще ми трябва повече от 1 тръба.

• 2 weeks later...

Търся да си купя някакъв мощен събуфер с сателитни тонколонки

Такъв с двд комбиниран не ми трябва.

Преди време гледах в форума,някой беше писал за някакъв магазин в Смирненски ,откъдето си бил купил такъв,но не помня откъде.

Ако някой се сеща или знае откъде мога да се сдобия с такъв да пише.

Нещо яко търся. :D

Трябват ми дебели (някъде 10-12мм, може и повече) медни и/или алуминиеви плоски плътни плочки, предполагам че се водят "ламарина". Знаете ли откъде да намеря такива в Пловдив, на кв.м или парчета? Балгодаря предварително :)

Търся си термодвойка от тези:

temp01b.jpg

Навсякъде където съм виждал са в метален или пластмасов корпус, те не ми вършат работа.

Трябват ми възможно най-плоски.

Ако мислиш да ги подпъхваш между радиатора и ядрото забрави.

едит: Тогава пробвай в Конрад.

Ако мислиш да ги подпъхваш между радиатора и ядрото забрави.

Не мисля. Но пък мога да го сложа в оснвата на един Нинджа Плюс.

Та някой ако знае къде има, да сподели?

• 2 months later...

търси се готварска печка "раховец" или подобно т.е. с малка фурничка и два котлона на ток. къде в пловдив може да се намери, освен в големите магазини за бяла и черна техника?

гледам някакви SOGO в техномаркет за 120 лв. някакви впечатления? а и не знам дали си струва, дали е скъпо 120 лв. за такова нещо ... казаха ми да потърся в интернета и това е :)

ако може някой да помогне със съвет или напътствие, ще съм му благодарен

Ами потрси печка в голямата търговия. У нас повечеото уреди са купени от там и цените са много добри. Има и доста добри несмки стоки втора ръка.

едит да:

Ами потрси печка в голямата търговия. У нас повечеото уреди са купени от там и цените са много добри. Има и доста добри несмки стоки втора ръка.

"голямата търговия"? т'ва на брезовско ли имаш предвид?

От къде мога да си купя така наречения "дремел" :bgrin: ? Виждал съм го само в практикер.. Ама много солено ми идва защото е на BOSCH

Ами брат ми си взе от Квазер ел. За 30-40лв с поръчка от германия. ако не го знаеш къде е пиши пм.

едит: конрад съм имал предвид.

@Funlov3 във Метро има Еinhell за 45-50лв и Agoyama за 30 40 лв.

Edit: Може и така да се казват, а цената варира в зависимост какво искаш да има в комплекта.

търси се готварска печка "раховец" или подобно т.е. с малка фурничка и два котлона на ток. къде в пловдив може да се намери, освен в големите магазини за бяла и черна техника?

гледам някакви SOGO в техномаркет за 120 лв. някакви впечатления? а и не знам дали си струва, дали е скъпо 120 лв. за такова нещо ... казаха ми да потърся в интернета и това е :)

ако може някой да помогне със съвет или напътствие, ще съм му благодарен

Aз ползвам такива от 2г. вече и съм много доволна!Вземи си SOGO с грил.Е не става агне да въртиш на него ,но за пилета е идеален!Печката е компактна и качествена.и фурната и котлоните загряват бързо и се готви лесно.

Търся си термодвойка от тези:

temp01b.jpg

Навсякъде където съм виждал са в метален или пластмасов корпус, те не ми вършат работа.

Трябват ми възможно най-плоски.

Имам точно такива джиджавки пиши ми лично, да се разберем...

ЕДИТ: Да ви питам знае ли някой дали в Пловдив се продават "твърди" кондензатори (solid capacitor), и ако да къде?

[bg] Reshih da si vzema Einhell no problema e che nqmam karta za METRO ... nqkoj moje li da pomogne !? [/bg]

Ами що не си изкараш...става за 3 минути на самия вход за клиенти....а ако не искаш по някаква причина, утре по обяд ще съм в този район и мога да ти го купя с моята карта. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...