Jump to content
BulForum.com

Mad^Jack

Members
 • Content Count

  314
 • Joined

 • Last visited

About Mad^Jack

 • Rank
  Майстор
 • Birthday 10/09/1989

Contact Methods

 • AIM
  Skype: Mad^Jack
 • Website URL
  http://azsymkosmonaft.com
 • ICQ
  198478053

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Modding to the MAX ;)
 1. Мдаа. Е та така се задържат клиенти. А те като ми доставят ДО 8mbit (max 5.8 съм видял), аз не мога ли да им плащам ДО 22 лева ?!? П.с. Днеска зад болка се стовариха цял взвод еврокомци към 7-8 човека вместо обичайните 3. Ще трябва да ги снимам някой път Поздрави!
 2. Амм има я и вероятността да правят някаква много сериозна профилактика. (знам, че звучи невероятно) Екипа от еврокомски труженици всеки ден го виждам - един оплетен в кабели, на другия му се подава главата от шахтата, третия търчи като гламав и носи уреди за измерване и инструменти... Голяма картинка са. Та причината да нямате нет е най-вероятно, заради това. Инсталират нова техника, поне при мен (в кичука до събота пазара) е така. Случва се понякога по ден да нямам нет и/или тв, но няма смисъл да звъня на съпорта, защото знам какво ще ми кажат... Най-вероятно им е писнало всеки да им звъни и да им казва все едно и също те да обясняват че сменят разни работи и затова сигурно се правят, че ги няма... Поздрави!
 3. Брейй тия еврокомци много са се разработили. Вече 2 седмици зад нашия блок инсталират няква голяма кутия и по цял ден я човъркат. Идват да питат дали има нет, мерят връзката и т.н... Е вчера цял ден губих сигнала от кораба майка ама к`во да се прави
 4. Да се похваля и аз. 5,87 по Икономика в УНСС. Ако се справя добре и на матурите октомври студент EDIT: Ванка, ще стискаме палци на 19-ти.
 5. И аз си се чудя къде ми е заминал интернета, пък той отишъл в Тракия да се увеличат там скоростите. Сигурно така ще се менкаме. 1 месец един квартал има увеличение, след това интернета се пренасочва към друг квартал... Иначе най-вероятно като пуснат на цял Пловдив увеличението нета ще стане 2 пъти по-голямо мазало отколкото е сега...
 6. off Те пък и те щото имат няква информация к'во праваят... /off
 7. @magnus такъв метчик 3мм си взех от Практикер (след 10 мин зорене в щанда докато го намеря... ) Може и в Маркита да има.
 8. В Метро има. Поне от там си купих обратния вариянт, но мисля че ги има и двата.
 9. Маркита се намира ето тук. То е цял комплекс (4-5 магазина с различни входа). Разгледай при инструментите там са изложени. Иначе ако режеш ламарина като забучиш диска до средата и натискаш настрани няма да стане номера . За метал използвай вискота скорост 25~30К оборота, но не max-а и започни да режеш вертикално. Допираш дремела до ламарината и го придържаш да върви надолу. Като излезне от другата страна го вдигаш, местиш малко настрани и пак. И най-важното е не трябва да натискаш. Идеята на дремела е да върши работата вместо теб, ти трябва само да го насочваш. Ето ти гайдовете: http://www.dremel.com/NR/rdonlyres/12FA5F1...ssory_guide.pdf http://66.77.255.87/Images/DREMELMANUALS/2...4%20275-395.pdf Ако искаш прочети и тази тема Поздрави! EDIT: Лист + Молив Иначе Google Sketch Up е лека и лесна за употреба програмка.
 10. В Маркита има 3 комплекта - за 10 лв с всякакви приставки, горе-долу каквито са си в комплекта на дремела ти, за 5лв са приставки за гравиране върху метал - към 20 вида са, и бях видял един за около 30лв мисля, който беше доста стабилен и имаше много приставки за работа с метал и много дискчита за рязане. В Практикер има Dremel части, като Cut off wheel 20~25 броя са 12лв., а по-здравите - Reinforced Cut Off wheel мисля се водиха са 20лв. Имам няколко много полезни линка за работа с дремел, после ще ги потърся и ако ги намеря ще ги постна тук. Поздрави!
 11. @Funlov3 във Метро има Еinhell за 45-50лв и Agoyama за 30 40 лв. Edit: Може и така да се казват, а цената варира в зависимост какво искаш да има в комплекта.
 12. Някой да знае къде в Пловдив продават зъбни колела? Трябват ми пластмасови или метални зъбни колела с диаметър от 1~5 см горе долу и височина около 2 мм. Вече проверих в магазините за електроника, но за жалост зъбни колела от аудиотехника не ми вършат работа. Някой ако знае къде има да се обажда Поздрави!
 13. Soundconrol във Вали се сещам единствено.Но там проверявам редовно и повече от месец го нямат и не знаят кога ще получат, а в повечето други магазини като питам за SoundControl за неон не знаят за какво става въпрос.("Моля??? Ааа да имаме Sound карти..." - и такъв отговор получих... ) Някой ако знае все пак къде другаде има SoundControl да казва, че и аз съм в нужда. Поздрави! п.с.: @ Fifo разгледай тази тема.
 14. Ммм като бях в метро и аз търсих такива.Видях 5 dual layer с кутиики за 25лв .Не намерих по-големи расфасовки.Иначе за сравнение 50 диска ДВД maxell 33лв
×
×
 • Create New...