Jump to content
BulForum.com

magnus

Members
 • Content Count

  975
 • Joined

 • Last visited

About magnus

 • Rank
  ВСтП
 • Birthday 01/14/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Contact Methods

 • Skype
  vassil_st

Recent Profile Visitors

1585 profile views
 1. По средата го мисля, има перфектно място, даже е по-близо до източника. Проблема не е толкова в площ и разстояние, колкото до разпределение на помещенията. Представи си коридор и стаите са подредени само от едната страна... и последната е "глуха". Рутера не ми се мести. Ако разпъна "бакъра", моичката ще ме прати на квартира, което ще обезсмисли темата
 2. Хич без разходи, няма да мина. Варианта да се разправям с техническия на доставчика - какво и как, ми е по-досаден при повечето случаи.
 3. Накратко, питането е какво да си взема за това устройство, че в едната стая ми се късат нервите с безжичния: https://i.postimg.cc/QxcQ1T59/IMG-20220822-150953.jpg https://i.postimg.cc/cLMcynLy/Screenshot-20220822-151327-com-android-gallery3d.jpg Нещо пробвано и работещо? Благодаря.
 4. Едно цяло е с рефлектора, той пък е хванат с точкова заварка към корпуса и така единия контакт е изкаран навън. Не че ми е чужда шлосерската работа, но ако ще се стига до там, по-добре да ги чакам отвън тия "крушки".
 5. Привет, "Ъпгрейдвам" едни вехти осветителни тела с ЛЖП, понеже пълната им подмяна ще бъде доста времеемка. Някъде в Пловдив дали се продават лед ламбички с P13.5s цокъл?
 6. Артък след ъпгрейд на рутера... той целия е за смяна, ама туй е отделен въпрос. Обект на продажба е процесор с охлаждане и нископрофилна памет 2х2 гб. 1333 мхз. По инерция чукнах Esc-ът с мемтеста преди да снимам, че всичко е наред и не ми се върти ощо веднъж, тъй че, вервайте ми че всичко работи, или недейте. Кръгла цена за комплекта - 25 лв. Предаване и плащане на ръка, Пловдив Мараша. Връзка на ЛС. Със здраве.
 7. Като показана та на снимката. Търся само нова, свалени от някъде в неизвестно състояние не искам. Поздрави.
 8. Темата е за архив. Благодаря.
 9. 15 лв. комплекта. Предаване и плащане на ръка, Пловдив Мараша. 2х2 гб. памет 800мгх. Процесора е без охлаждане. Мераци на ЛС. Поздрави.
 10. Цена според модел, състяние и окомплективка... само някой да не се надява на 3 или 4 цифрена сума, 'щото не ми е чак толкова голям мерака. Работещ. Конкретни предложения на ЛС, или тук. Поздрави.
 11. Продадено. Темата е за архив.
 12. Намерих. Темата е изчерпана.
 13. Предпочитам да е неупотребяван. Обявата е за 2-3 дни, ако има нещо интересно като предложение. После го викам от изток и ще си го изчакам. Поздрави.
×
×
 • Create New...