Jump to content
BulForum.com

magnus

Members
 • Content Count

  972
 • Joined

 • Last visited

About magnus

 • Rank
  ВСтП
 • Birthday 01/14/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Contact Methods

 • Skype
  vassil_st

Recent Profile Visitors

1430 profile views
 1. Едно цяло е с рефлектора, той пък е хванат с точкова заварка към корпуса и така единия контакт е изкаран навън. Не че ми е чужда шлосерската работа, но ако ще се стига до там, по-добре да ги чакам отвън тия "крушки".
 2. Привет, "Ъпгрейдвам" едни вехти осветителни тела с ЛЖП, понеже пълната им подмяна ще бъде доста времеемка. Някъде в Пловдив дали се продават лед ламбички с P13.5s цокъл?
 3. Артък след ъпгрейд на рутера... той целия е за смяна, ама туй е отделен въпрос. Обект на продажба е процесор с охлаждане и нископрофилна памет 2х2 гб. 1333 мхз. По инерция чукнах Esc-ът с мемтеста преди да снимам, че всичко е наред и не ми се върти ощо веднъж, тъй че, вервайте ми че всичко работи, или недейте. Кръгла цена за комплекта - 25 лв. Предаване и плащане на ръка, Пловдив Мараша. Връзка на ЛС. Със здраве.
 4. Като показана та на снимката. Търся само нова, свалени от някъде в неизвестно състояние не искам. Поздрави.
 5. Темата е за архив. Благодаря.
 6. 15 лв. комплекта. Предаване и плащане на ръка, Пловдив Мараша. 2х2 гб. памет 800мгх. Процесора е без охлаждане. Мераци на ЛС. Поздрави.
 7. Цена според модел, състяние и окомплективка... само някой да не се надява на 3 или 4 цифрена сума, 'щото не ми е чак толкова голям мерака. Работещ. Конкретни предложения на ЛС, или тук. Поздрави.
 8. Продадено. Темата е за архив.
 9. Намерих. Темата е изчерпана.
 10. Предпочитам да е неупотребяван. Обявата е за 2-3 дни, ако има нещо интересно като предложение. После го викам от изток и ще си го изчакам. Поздрави.
 11. Max. 30 bgn - според модел, състояние и окомплективка. Приемам предложения и за западни марки и модели от този вид. Колекционерски екземпляри не ме вълнуват. Само с автономно захранване на батерии. Настолна на 220V, не ме интересува. Трябва ми да работи и да не е пред физически разпад. Със здраве.
 12. Опа. Възможни са бартер за комуникационни прибори, като кейбъл тракери, тестери разни, детектори за жици, метал и прочие, с доплащане, или без според зависи. Най-долните устройства за по 2.99$ честно казано не ме интересуват. Ако има предложения, да са съпроводени с точни марки и модели, и търсени условия за трампа. Да си не теглим думите с ченгел от устата дет' се вика,' щото няма да стане така. Не бързам, имам си базово оборудване що годе прилично, тъ, не ми е чак толкова до много лакардии.
 13. Наиграх се и с тази конфигурация: Дъно Asrock dn2800mt със запоен Atom N2800 (1M Cache, 1.86 GHz); https://itx.bg/bg/asrock-dn2800mt-cedarview-dc-in-thin-mini-itx.html 2x2GB Ram ddr3 1066 mhz. Уай-файка на Mini PCI-E слот. Има и външен захранващ адаптер за комплекта. Няма антени, пигтейли и задна I/O планка, щото всичко беше в хом мейд /както се казва у наше село/ шаси и тия работи остават за новата машинка. Цена на комплекта -65 лв. Всичко работи. Доставка само по Еконт за сметка на желаещия, без лични срещи. Три дни мънибе
×
×
 • Create New...