Jump to content
BulForum.com

magnus

Members
 • Content Count

  916
 • Joined

 • Last visited

About magnus

 • Rank
  ВСтП
 • Birthday 01/14/1976

Contact Methods

 • Skype
  vassil_st

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

567 profile views
 1. Нещо по-свежо търся. Тръгнал съм да сменям G45, смятай колко често ъпгрейдвам настолната машина. Да го "подновя" с 6-7 годишен чипсет, хич не ми се ще. Поздрави.
 2. Дъно MITAC PD14TI, в комплект със задна планка, друга окомплектовка няма. Кратки спецификации на долния линк: https://mitxpc.com/products/mbpd14tihn 1 плочка 4 GB RAM, точни марка и модел ramaxel 4gb 2rx8 pc3-10600s-999 hf. Цена на комплекта - 60 лв. Пращам само по Еконт, за сметка на желаещия. Без лични срещи. 3 дни мънибек гаранция от деня на получаването. Ако има мераклия, да се обади на ЛС. Поздрави. Edit: Частите са работили заедно, без проблеми. Артък са ми от предишната наблюдателница. Да вметна пак, че само комплект вървят.
 3. DU--8A5SH - 1 бр. UJ8FBA - 1 бр. Неизвестни състояния, без предни панели. Ако ти се занимава да ги пробваш, твои са. Със здраве.
 4. Търся си Mini ITX платформа до към 350 лв. или малко отгоре. Интелско дъно с HDMI и Mini PCI-E за безжични комуникации - miniSata, m2 и подобни поддръжки не ми трябват. Един нормален слот PCI-E, без претенции дали ще е х1 или "по-дълъг". Силно предпочитам дъното да е с 24 пинов АТХ конектор - разни с 12 волтови захранващи адаптери не са ми вариант. Да не е ептен вехто - DDR4, USB3.0 и поне Н110 чипсет. AMD-та не ме интересуват въобще. Процесора да е с прилична интегрирана графика, понеже няма да ползвам допълнителна видеокарта. Игри не барам, но искам да гледат дяцата Ну Пагади на хубаво качество. Хладните са за предпочитане. Памет 8 гб. ддр4, ако може да се впиша. Гаранцията е предимство. От Пловдив съм, но не изключвам и вариантите с куриер. поща - ssssssss@abv.bg. Предпочитам предложенията да са на ЛС, ако има такива де. Не е задължително да се вземат от едно място, стига да се съберат по едно и също време и да са съвместими естествено. Със здраве.
 5. PCI-ката я уредих. Търсе се PCI-E x1, като показаната на първата снимка.
 6. 1 бр. за 32bit PCI и 1 бр. за PCI-E x1. Други не ме вълнуват. Като тези: Моля, ако има предложения, да са придружени със снимка, понеже има леви и десни такива, та да няма недоразумения и излишни маневри. Благодаря.
 7. Неупотребявани от шаси Supermicro. Съвместими със стандартна 5.25' ниша. 10 лв. на бройка. Налични 3 бр. Снимката е ужасна, знам.
 8. Няма значение дали е с планка, или без, да баца на 32 битов слот само е важно: Предложения тук, или на ЛС. Благодаря.
 9. До към 150 - 200 лв... умен та умен. С държелива батерия. Без забележки по работата. Дуракоустойчивите модели са с предимство. Предложения на ЛС с марка, модел, състояние, евентуално остатъчна гаранция и цена. Със здраве.
 10. Без функционални забележки, сносни. За прав и променлив ток. Предложения на ЛС с марка, модел и търсена цена.
 11. От порядъка на 400 до към 650 W. Работеща без проблем. Само за Пловдив. Предложения на ЛС, с модел, състояние и търсена цена.
 12. Те за такъвa става въпрос: Да и се запише BIOS, че сегашния е починал и дъното не работи. Моля, ако има някой с подходящия програматор и желание да го включи за подобна работа, да се свърже с мен на ЛС. Благодаря.
×
×
 • Create New...