Jump to content
BulForum.com

От къде да си купя ..... ?

Recommended Posts

А аз искам да попитам някой знае ли от къде да си купя смазващ спрей за вентилатори? Че тука вента на захранването ептен сдаде багажа и тоя стържещ звук ме изнервя :angry1 :angry1 страшно много...

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply
А аз искам да попитам някой знае ли от къде да си купя смазващ спрей за вентилатори? Че тука вента на захранването ептен сдаде багажа и тоя стържещ звук ме изнервя :angry1 :angry1 страшно много...

Бе то най-добре си купи нов вентилатор :lol: , ама ако все пак искаш да си решаваш проблема на части иди в Бриколажа, земи си фино машинно масло(за < 1lv можеш да оправиш около 10000 вентилатора :huh: ), чистиш със спирт -> капваш под лепенката -> спи градът :tongue

Бе то най-добре си купи нов вентилатор :lol:

Да няма да е лошо само дето кабелите на вентилатора са запоени на платката на захранването, а не са с отделен конектор (Codegen ко да говорим повече). А кат махна лепенката отдолу има една пластмасова капачка дето не знам нея как да я махна :rolleyes: и става една мътна и кървава :D:D та идеята ми е да си зема спрейче -> фъскам малко -> решавам проблема ;) Та някой ако знае да казва къде продават. Едно време в Джар-а имаше, но в момента нямат.

• 4 weeks later...

Някой знае ли от къде мога да намеря TAP с повече от 2 изхода. Тапа изглежда 1:1 със сплитера, само че има малко по-различни свойства. В Конрад знам,че имат сплитери, но Тапове къде има...?

едит:Googleto голям човек!

ЕЛЕКТРОНИНВЕСТ 4000 Пловдив

кв. "Капана", ул."Златарска" №24

Тел. (032) 62 39 49;

• 4 weeks later...

Ми Ера не начислява, Магитон начислява частично, а в другите почти винаги са ми слагали, скоро не съм ходил в Жар, но съм купувал разни работи от тях преди време без ддс...

едит: Термопастата я има в мост.

• 2 weeks later...

Мишка X6-70D ?

Обиколих орталъците, но мяза, че даже и не се внася подобна рядкост.

Сега съм с X7 - мишка, но е повече геймърска, и не ми трябва трипъл-клик бутон, а поне да беше дабъл клик като тоя горе.

При ПИК само фигурира Силвъра в ценовата им листа, като много други неща. Те зареждат от Софийския Мост, а щом в софийския Мост нямат Арктик Силвър, значи и при всички техни клиенти(в това число и ПИК) няма да я има.

Може Арктик Силвър-а да се поръча от Плесио или друг магазин от София, но според мен това е излишно.

В Ресет продават Залманска Супер-Термо паста :) , за ~14лв(толкова ще излезе и Силвъра с куриерската такса). Двете не се различават като действие, при натоварване Залмана дава 1 градус отгоре, но не е болка за умиране това. Залмана е в удобна торбичка с четка, като тези от лаковете. Много е лесен за нанасяне. Съдържа сребърен оксид, тоест проводим е, така че внимателно с нанасянето.

От пловдивския Мост може да си поръчаш Арктик Керамик, който е изолатор, но като характеристики е по-неефективен от Силвъра и Залманската Супер-Термо паста.

от къде мога да си взема дистанционно за тв тунер" PixelView play TV pro" и една букса пак за същата марка за вход на тв кабела към тунера. Пишете на ПМ ако знаете

• 3 weeks later...

1-во да ми кажете как се казвате тея устроисва дето дават ток на ПЦ-то като спре тока :bgrin: .

Нали се сешате в залите като спре тока и 'главното' пц работи на някво допълнително захранване ли е нз как се казва.

Еми ако някои знае името и каде се продават да драсне.

1-во да ми кажете как се казвате тея устроисва дето дават ток на ПЦ-то като спре тока :bgrin: .

Нали се сешате в залите като спре тока и 'главното' пц работи на някво допълнително захранване ли е нз как се казва.

Еми ако някои знае името и каде се продават да драсне.

ми че в ера има, то в повечето фирми ги има само трябва да попиташ.

1-во да ми кажете как се казвате тея устроисва дето дават ток на ПЦ-то като спре тока....

UPS (ю-пи-ес) - има ги навсякъде из компютърните фирми както каза Xciter - "само трябва да попиташ". :)

От коя фирма в Пловдив мога да купя Audigy 4 BULK и X-Fi Extreme Music BULK?

Creative X-FI Fidelity което е Xtreme Audio рязаната версия на Extreme Music за музика и филми е прекрасна но няма всички EAX ускорения за игрите.Има я в Ера цена около 50$

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...