chistacha Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 А аз искам да попитам някой знае ли от къде да си купя смазващ спрей за вентилатори? Че тука вента на захранването ептен сдаде багажа и тоя стържещ звук ме изнервя страшно много... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 А аз искам да попитам някой знае ли от къде да си купя смазващ спрей за вентилатори? Че тука вента на захранването ептен сдаде багажа и тоя стържещ звук ме изнервя страшно много... Бе то най-добре си купи нов вентилатор , ама ако все пак искаш да си решаваш проблема на части иди в Бриколажа, земи си фино машинно масло(за < 1lv можеш да оправиш около 10000 вентилатора ), чистиш със спирт -> капваш под лепенката -> спи градът Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Бе то най-добре си купи нов вентилатор Да няма да е лошо само дето кабелите на вентилатора са запоени на платката на захранването, а не са с отделен конектор (Codegen ко да говорим повече). А кат махна лепенката отдолу има една пластмасова капачка дето не знам нея как да я махна и става една мътна и кървава :D та идеята ми е да си зема спрейче -> фъскам малко -> решавам проблема Та някой ако знае да казва къде продават. Едно време в Джар-а имаше, но в момента нямат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Спрея не нищо повече от проникващо машино масло на спрей . Има го в почти всяка железария. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 TCM Mp3 player дето е с 20гб? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 (edited) Някой знае ли от къде мога да намеря TAP с повече от 2 изхода. Тапа изглежда 1:1 със сплитера, само че има малко по-различни свойства. В Конрад знам,че имат сплитери, но Тапове къде има...? едит:Googleto голям човек! ЕЛЕКТРОНИНВЕСТ 4000 Пловдив кв. "Капана", ул."Златарска" №24 Тел. (032) 62 39 49; Edited November 14, 2006 by harmonika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Къде в Пловдив продават Arctic Silver термопаста? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 айде някой, който скоро е купувал PC, да каже коя фирма не начислява ДДС, че да се спести някой долар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 (edited) Ми Ера не начислява, Магитон начислява частично, а в другите почти винаги са ми слагали, скоро не съм ходил в Жар, но съм купувал разни работи от тях преди време без ддс... едит: Термопастата я има в мост. Edited December 12, 2006 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 В JAR вече всичко си е с ДДС ! А термо пастата спомената по-горе къде може да се намери, че и на мен ми трябва ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Мишка X6-70D ? Обиколих орталъците, но мяза, че даже и не се внася подобна рядкост. Сега съм с X7 - мишка, но е повече геймърска, и не ми трябва трипъл-клик бутон, а поне да беше дабъл клик като тоя горе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Zizirixo в ценовата на пик е дадена АС5-цата провери тама Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 (edited) При ПИК само фигурира Силвъра в ценовата им листа, като много други неща. Те зареждат от Софийския Мост, а щом в софийския Мост нямат Арктик Силвър, значи и при всички техни клиенти(в това число и ПИК) няма да я има. Може Арктик Силвър-а да се поръча от Плесио или друг магазин от София, но според мен това е излишно. В Ресет продават Залманска Супер-Термо паста , за ~14лв(толкова ще излезе и Силвъра с куриерската такса). Двете не се различават като действие, при натоварване Залмана дава 1 градус отгоре, но не е болка за умиране това. Залмана е в удобна торбичка с четка, като тези от лаковете. Много е лесен за нанасяне. Съдържа сребърен оксид, тоест проводим е, така че внимателно с нанасянето. От пловдивския Мост може да си поръчаш Арктик Керамик, който е изолатор, но като характеристики е по-неефективен от Силвъра и Залманската Супер-Термо паста. Edited December 24, 2006 by ant9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medeniqt Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 от къде мога да си взема дистанционно за тв тунер" PixelView play TV pro" и една букса пак за същата марка за вход на тв кабела към тунера. Пишете на ПМ ако знаете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 някой има ли впечатления от тази двд писачка http://www.jarcomputers.com/cgi-bin/jar/sh...=DVDRWW163ABEBN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted January 15, 2007 Author Share Posted January 15, 2007 1-во да ми кажете как се казвате тея устроисва дето дават ток на ПЦ-то като спре тока . Нали се сешате в залите като спре тока и 'главното' пц работи на някво допълнително захранване ли е нз как се казва. Еми ако някои знае името и каде се продават да драсне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 1-во да ми кажете как се казвате тея устроисва дето дават ток на ПЦ-то като спре тока .Нали се сешате в залите като спре тока и 'главното' пц работи на някво допълнително захранване ли е нз как се казва. Еми ако някои знае името и каде се продават да драсне. ми че в ера има, то в повечето фирми ги има само трябва да попиташ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 1-во да ми кажете как се казвате тея устроисва дето дават ток на ПЦ-то като спре тока.... UPS (ю-пи-ес) - има ги навсякъде из компютърните фирми както каза Xciter - "само трябва да попиташ". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 От коя фирма в Пловдив мога да купя Audigy 4 BULK и X-Fi Extreme Music BULK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 От коя фирма в Пловдив мога да купя Audigy 4 BULK и X-Fi Extreme Music BULK? Creative X-FI Fidelity което е Xtreme Audio рязаната версия на Extreme Music за музика и филми е прекрасна но няма всички EAX ускорения за игрите.Има я в Ера цена около 50$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Aма аз искам точно Extreme Music. Не Extreme Audio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Ако чак толкова няма от къде да я поръчаш драсни един Л.С ще ти я поръчам от София. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 искам да попитам дали някаде в плд се продава handsfree за panasonic ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 къде има радиаторчета за памет? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Ресет, Jar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts