Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 12/10/2011 at 3:15 PM, Grimjaur said:

Ние.( в отговор на въпроса от горния пост)

Да, наистина само ние сме си виновни за състоянието в което се намираме. Статистиката е много тъжна.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 12/10/2011 at 3:21 PM, charmock said:

Да, наистина само ние сме си виновни за състоянието в което се намираме. Статистиката е много тъжна.

С действието или бездействието си? Статистиката наистина е много тъжна...Никога обаче не съм и не бих гласувал за номенклатурната паплач, която "управлява"...и не съм. Изглежда нещата няма да се променят, освен със сила.

С бездействието си. Щото българина е мърда. И до такава степен се е циганизирал, че няма на къде повече.

Технополис са изключителни цигани. В тва 2 мнения спор няма , днес останах поразен как за 500 левова конзола успяха да ме загубят като клиент купуващ всичката техника от там. Последните години обзавеждане за 2 къщи , 3 лаптопа , 3 плазми и въпреки това се циганиха да ми сменят конзолата.

Ма тва не е най-лошото , най-лошото е че продължаваха да последно да твърдят че аз съм си я отварял да си я правя сам и гаранция няма.

Конзолата я дадох на 17ти , взех я вчера , на 1ви ми се обади някъв мухльо дето ако не беше в София лично щях да си отделя от времето и да отида до сервиза да го видя дали и фейс ту фейс ще си позволи да ми говори все едно е стоял на 1 чин до мен в основното. Та обади ми се мухльото който бил "оторизиран работник" и вика конзолата е ОК , виждам ти сейфовете - да наистина ми каза на кои игри съм играл но явно е ползвал обикновенният кабел с камбанки , с ХДМИ кабел конзолата отказва да работи на всичките 4 телевизора на които я пробвах днес.

Та седя си тука ся и си правя някви изводи.

Гаранционната лепенка била някъде вътре в играта , аз тая игра не съм я отварял ма въпроса е той защо я е отварял след като е работила ? Щото си мисла че тая лепенка са я отлепили нарочно да ме резнат от гаранцията и да ми върнат неработеща конзола която без хдми си е пълна 0. И точно така щеше и да стане. До момента в който не се обадих на КЗП пред тях искаха да ме отрежат и да не я правят.

Накрая викнаха някъв шеф на отдел който поне знаеше кво е Хбох и кво е ХДМИ да успяхме да стигнем до някво решение до 17ти ако не успеят да я оправят - дават нова. Надявам се да е така щото не ми се разправя пак.

С 2 думи ЕБИ МУ майката , в БГ като си потърсиш гаранционните права и те гледат като прокажен. Тва колкото пъти ми се е налагало да ползвам в тоя живот гаранция никога ама никога нещата не минават без скандал. Е едната Англия една флашка 4 пъти ми я праща момчето докато дойде работеща , ма нямаше хън нямаше мън.... ебати циганската държава. :angry1

On 12/10/2011 at 4:08 PM, Grimjaur said:

С бездействието си. Щото българина е мърда. И до такава степен се е циганизирал, че няма на къде повече.

Дай тогава да действаме?Не да говорим...Омръзна ми говоренето по тая тема и просто няма какво да кажа повече вече, а и полза няма...

On 12/10/2011 at 5:35 PM, kotora said:

Еее Avast нали беше безплатна :( Сега ще трябва пак да умувам какво да слагам.

Безплатна е, но иска регистрация...Където си пишеш името и мейла, можеш да сложиш и фалшив такъв, все едно, пак ще се регистрира...

On 12/10/2011 at 5:36 PM, w00x said:

И как ще действаме?

Ще направим Булфорумия и ще си сменим гражданството....

Не ми се философства по въпроса. Философстването не променя съществено нищо.

On 12/10/2011 at 5:35 PM, kotora said:

Еее Avast нали беше безплатна :( Сега ще трябва пак да умувам какво да слагам.

Има безплатен вариант, който е безсмислено да се слага. В Замунда си има про версия, прилично хакната. В момента, в който писне за рег - просто пререгистрираш с 3 движения. Доста рядко го искаше. Работи отлично.

On 12/10/2011 at 6:52 PM, RaptoR said:

Има безплатен вариант, който е безсмислено да се слага. В Замунда си има про версия, прилично хакната. В момента, в който писне за рег - просто пререгистрираш с 3 движения. Доста рядко го искаше. Работи отлично.

Дай някакъв линк,ако може :) Аз съм с безплатната и за сега проблеми не съм имал.

On 12/10/2011 at 7:38 PM, kotora said:

Дай някакъв линк,ако може :) Аз съм с безплатната и за сега проблеми не съм имал.

ЕТО . Аз не съм казал, че ще имаш проблеми - казвам ти ,че все едно нищо не си сложил.

On 12/10/2011 at 7:54 PM, RaptoR said:

Не знам дали разбирам от икономика, но смятам, че разбирам малко от сигурност...

Бих казал, че кракната антивирусна програма=нямаш антивирусна програма. Чуваше се дори, че някоя от антивирусните компании си пуснала фалшиви ъпдейти, ако хване нелегална версия, но е слух..

Лично аз не препоръчвам инсталирането на кракнат антивирусен софтуер и бих карал с безплатна версия.

On 12/10/2011 at 8:09 PM, RaptoR said:

Имам чувството, че и от това не разбираш...

Защо? Обясни ми?

Кракнат антивирусен софтуер в моите очи=нямаш антивирусен софтуер. Не се знае кой, какво и как точно е променял.

Всеки може да етикетира кой от какво разбира, но дай да видим голите факти.Етикетирането не ми допада.

Хммм....май малко прибързано изместих онази тема в другия раздел като пост - като почетох малко разбрах, че било на майтап....дали да не го върна обратно? Видене?

On 12/10/2011 at 7:54 PM, RaptoR said:

ЕТО . Аз не съм казал, че ще имаш проблеми - казвам ти ,че все едно нищо не си сложил.

Мерси :) :beer:

По темата за хляба: 25ст. чабата с маслини.

Пламене, ако имаш предвид фейк интервюто - не съм сигурен къде трябва да е. Не е като да не сме виждали подобни неща, остави си го тук като тема - утре ще е ясно дали има смисъл да стои.

-----------------------------------

Относно АВАСТ - момък, вземи погледни линка и виж какво представлява схемата. Откакто има АВАСТ изобщо, аз съм негов ползвател. ВИНАГИ на версия Про. Скоро ще стане към 10 години - грижи нямам. При по-старите версии се ползваха серийни номера, сега при новите се ползват готови рег файлове. Системата се ъпдейтва отлично всеки път. Единственото нещо, което НЕ трябва да се прави, е да се опитваш да ъпдейтнеш самата програма. Просто, ясно и удобно. А, да - и всичко работи перфектно.

------------------------------------

On 12/10/2011 at 8:19 PM, kotora said:

Мерси :) :beer:

ХА! И от мене мерси, покрай теб минах на по-нова версия beer.gif

On 12/10/2011 at 8:33 PM, RaptoR said:

О, мерси. Аз не се притеснявам след 10-на години успехи.

Няма защо...Аз обаче предпочитам да не пиратствам антивирусни програми, които после да не мога да обновя нацяло... :bgrin:

Нищо лично.. :))А сега кажи, защо смяташ че безплатната Авира не върши нищо :)

On 12/10/2011 at 8:35 PM, jjjjjk said:

A сега кажи, защо смяташ че безплатната Авира не върши нищо :)

Щото така. Такива антивирусни дето спират всичко що мръдне на компютъра ти изобщо не са антивирусни. AVG, Avira, Avast в това число. Ако ще купувате - Kaspersky. Другите просто ще ви оставят да си говорите с вирусите ако влезнете в контакт с тях.

On 12/10/2011 at 9:14 PM, RaptoR said:

И откъде го реши това? Аз пък мога спокойно да кажа, че Касперски е пълен боклук.

Kaspersky е единствената антивирусна, която успешно премахва TDL4 rootkit.

Microsoft Security Essentials, McAfee, Norton, Avira, AVG, Avast, отварят широко врати и с усмивка ти казва как системата ти е чиста, докато цъканията на резултатите за "Hard Drive" в Google, те карат в сайтове за покупка на рибарски принадлежности (примерно).

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...