Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 7/28/2012 at 1:26 PM, Psihara^^ said:

Е, как ще не е.

Freestyle is not an Olympic discipline. During the canoe slalom races freestyle will have demo runs to showcase the sport

Абе, курчовци, кой ще участва в мълчаливата разходка по Главната?

http://marica.bg/show.php?id=87405

Ето и ФБ страничката на събитието.

https://www.facebook.com/events/399175396796581/

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

баси .... Каменица Фреш - Грейп ,има същият вкус като Jelen pivo - Грейп.Сърбите крадат от нас...или обратното. :beer:

PS: еми явно е едно и също :laughing1: ... и най култувата част идва като свършат 500-те мл ...а магазина е далече :unsure: .... дали има Фреш от 2 литра ?

On 7/28/2012 at 6:28 PM, TRIBALERO said:

баси .... Каменица Фреш - Грейп ,има същият вкус като Jelen pivo - Грейп.Сърбите крадат от нас...или обратното. :beer:

Те са една и съща фирма. Най - култовият момент им е с рекламите. Едни и същи са. Само по дигитален път промеят логото на бирата :). Иначе Йелен-а е доста добра бира. Особено наливната им е отлична.

Минавами през главата, че китайските плувкини са някакви извънземни клонирани чудовища, похапващи световни рекорди за закуска. С какво ги тъпчат тия бе? :ninja:

On 7/28/2012 at 7:30 PM, netrootbg said:

Чакай да излезнат китайските щангистки.

А, тия не искам да ги поглеждам изобщо. Пред тях Годзила сигурно ще изглежда като мечето Ръкспин. :laughing1:

Дубрютру... Абе да спазваш ограничение само заради камера не е ли бая тъпо?huh.gif

On 7/29/2012 at 4:47 AM, Grimjaur said:

Дубрютру... Абе да спазваш ограничение само заради камера не е ли бая тъпо?huh.gif

По принцип идеята е да се сложат камерите на места на които стават инциденти. Когато хората знаят, че има камера там намалят и са по - внимателни. Сещаш се как е ситуацията при нас. Слагат се не където стават инцидентите(с малки изключения).

On 7/29/2012 at 5:16 AM, netrootbg said:

По принцип идеята е да се сложат камерите на места на които стават инциденти. Когато хората знаят, че има камера там намалят и са по - внимателни. Сещаш се как е ситуацията при нас. Слагат се не където стават инцидентите(с малки изключения).

В Полша даже предоставят координатите на камерите на разработчиците, щото зора на хората е като ти писне гпс-а, да намалиш и да не стане инцидент.

Да не говорим за идиотските ограничения по пътищата.

От поне 10 години на АМ Тракия на тунела посока София има само един знак показващ тунел и после изведнъж знак 80 км/ч. При разрешена скорост от 140 (до 150 и копче не могат да ти кажат) как се намаля.

Не че не е ок, на магистрала където има ограничение на скороста, акт за скорост ще ми напишат друг път. Да си оправят знаците според ЗДП-то първо.

По темата:

Камера от новите в Раданово преди Бяла и една на Плевен околовръстното на Метро (последната е много гадно скрита на третото минаване я видях, хем ми бяха казали, че има).

За камерата преди Бургас мисля казах ама да повторя - на Ромпетрол преди Бургас като се слезе от магистралата.

И още две Бургас - Приморско, едната си е на пътя преди Черноморец ограничение 80 (празна според мен), другата е на едно голямо кръстовище на същия път. На петрола на Созопол редовно седи кола с мобилна камера.

On 7/28/2012 at 7:21 PM, Godfather said:

Минавами през главата, че китайските плувкини са някакви извънземни клонирани чудовища, похапващи световни рекорди за закуска. С какво ги тъпчат тия бе? :ninja:

Нали знаеш вица за кравата, която давала по 20 литра мляко на ден?

Застава човека пред нея с кофа и нож и я пита - какво ще ядем днес - мляко или телешко :)

On 7/29/2012 at 5:16 AM, netrootbg said:

По принцип идеята е

On 7/29/2012 at 6:13 AM, naka_g said:

и да не стане инцидент.

Да не говорим за идиотските ограничения по пътищата.

Идеята, идеята. Аз заради идеята си нося и оловна тръба, ако на някой не му е кеф, че си спазвам ограниченията. Адски се вбесявам някой тъпанар като почне да ми мига отзад или да ми бипка - няма по-селяндурско изпълнение. И за идеята ще си монтирам един стоп бутон на таблото.

Това за знака пред тунела не е така. И от двете страни на "Траянови врата" на 1км има знак за тунел и за ограничение на скоростта. Същото е и преди и след Витиня.

On 7/29/2012 at 6:56 AM, Grimjaur said:

Идеята, идеята. Аз заради идеята си нося и оловна тръба, ако на някой не му е кеф, че си спазвам ограниченията. Адски се вбесявам някой тъпанар като почне да ми мига отзад или да ми бипка - няма по-селяндурско изпълнение. И за идеята ще си монтирам един стоп бутон на таблото.

Това за знака пред тунела не е така. И от двете страни на "Траянови врата" на 1км има знак за тунел и за ограничение на скоростта. Същото е и преди и след Витиня.

Хващам се на бас че посока София няма, има едно ограничение което е 90 за 300 - 500 метра, след него си има знак отпадат всички ограничения, посока София има само един знак съобщаващ ми, че има тунел и неналагащ никакви ограничения.

Ако след вторник не са сложили нов, да не казвам че ограниченията на тунела в момента не важат, прочетете си здп-то.

Няма по-селяндурско изпълнение да те настигнат на извънградско и да не дадеш път, или бърза, или кара по-хубава кола или е по-добър карач.

Как обичам да настигна кола някъде по проходите и на първото място на което мога да го изпреваря да се дава яко газ да не можеш да го изпревариш.

On 7/29/2012 at 7:28 AM, naka_g said:

Няма по-селяндурско изпълнение да те настигнат на извънградско и да не дадеш път, или бърза, или кара по-хубава кола или е по-добър карач.

Така - да. Но не и при някакво ограничение да ми се пъне да изпреварва. Или да спирам пред някво препятствие(последния път на едни дигнати релси намалях) и оня отзад ми свири. Ми да та еба, като не спазваш дистанция, кво ми свириш, че съм спрял та да не си разбия колата. А любимото ми е като спра на пешеходна пътека да пусна пешеходци(да, правя го). Задължително се намира някой путкар да ми свирне отзад.

И за да не си помислите нещо - гледам да съм максимално толерантен на пътя. Ама не трая селяндурски изпълнения. Като да кара зад мен плътно на дълги. И прочие, и прочие.

On 7/29/2012 at 7:28 AM, naka_g said:

...

Как обичам да настигна кола някъде по проходите и на първото място на което мога да го изпреваря да се дава яко газ да не можеш да го изпревариш.

Умишленото даване на газ от изпреварвания е точно толкова просташко, колкото и нахалното светкане и бибипкане от изпреварващия, особено на тесни проходи с ограничена видимост. По-мощния автомобил или "спешността" на задачите не са основание за предимство на пътя. Или пък да си ги мерим кой е по-добър "карач".

Малоумието и простащината са все по-масово явление в битието ни, и в частност поведението на пътя.

On 7/29/2012 at 8:07 AM, alchemy said:

Умишленото даване на газ от изпреварвания е точно толкова просташко, колкото и нахалното светкане и бибипкане от изпреварващия, особено на тесни проходи с ограничена видимост. По-мощния автомобил или "спешността" на задачите не са основание за предимство на пътя. Или пък да си ги мерим кой е по-добър "карач".

Малоумието и простащината са все по-масово явление в битието ни, и в частност поведението на пътя.

Освен на магистрала за да сигнализирам, на колата пред мен, да не тръгва да изпреварва, ако не ме е забелязал, не присвятквам (ако има КАТ е друго нещо). Уж съм толерантен на пътя, и пешехоци пускам, даже като ги пускам гледам да спра така, че да запуша и двете ленти ако пътя е двулентов, да не ги отнесе тоя зад мен, ама и яко им се карам - даже псувам, ако има подлез, а те си пердашат по платното.

Относно проходите - трябва да си ПЪЛЕН ИДИОТ да видиш, че правиш колона зад теб и да не отбиеш, аз лично съм го правил зимата много пъти особено на Шипка. Карам кола със задно, ако е хлъзгаво карам като баба,като има повече от 2 коли зад мен на първата отбивка спирам и ги пропускам.

On 7/29/2012 at 8:37 AM, naka_g said:

трябва да си ПЪЛЕН ИДИОТ да видиш, че правиш колона зад теб и да не отбиеш,

На път за Лакатник, Искърското дефиле, пред нас автобус на голяма превозваческа фирма, пълен. Мъгла, видимост има-няма 50м. Тоя глупак с автобуса тръгва да изпреварва на завой, в насрещното и натика някаква кола в канавката. Е такъв какво да го правиш?

On 7/29/2012 at 8:40 AM, Grimjaur said:

На път за Лакатник, Искърското дефиле, пред нас автобус на голяма превозваческа фирма, пълен. Мъгла, видимост има-няма 50м. Тоя глупак с автобуса тръгва да изпреварва на завой, в насрещното и натика някаква кола в канавката. Е такъв какво да го правиш?

Тая година за да избягам челен удар поне 4 пъти съм бягал извън пътя, ако имам и най-малкото съмнение за безопасно изпреварване не го правя, ако бързам си псувам в колата и си карам за тоя пред мен, а в мъгла докато има някой пред теб караш малко по-бързо, изпревариш ли го и разбереш, че нищо не се вижда намаляваш.

On 7/29/2012 at 9:02 AM, Grimjaur said:

Да бе, ама тоя вози хора. По едно от най-опасните дефилета...

ИДИОТА си е такъв, без значение дали хора, прасета, картофи или дини кара, ако ме удари челно докато возя бременната ми жена, после ще го лежа.

Стига с тия коли.

Браво на Данчо, на 39 години влезе във финала.

На 39 години да си сред 8-те най-добри на света в толкова труден спорт.

Обявявам Велинград за най-смотания град на планетата. Първо - всеки човек, който попитахме за пътя ни даде различен отговор. Получихме три... ТРИ, да точно три наименования за една и съща улица, която в последствие се оказа перпендикулярна на търсената. Второ - обслужващия персонал са всички фантоми. Сядаме в кафе, чакаме - нищо, влизам вътре - никой, абсолютно никой! В магазинчето няма продавач (вратата зее), друга магазинерка пуши отвън. След дълго лутане, свързано с тръгване по инструкциите на трима различни хора, в три различни посоки, стигаме до къщата за гости, пред която няма звънец, вратата е заключена и няколко минути, след като звъннахме дойде да ни отвори съдържателката, за да разберем, че къщата е недостроена, няма рецепция, има две-три обитаеми стаи, постоянно кръжат хора и т.н.

Аз лично в близките няколко години там няма да стъпя!

Като добавка - в един ресторант ядох една пица, с която можех да спра изстрел от Калашников! Беше толкова твърд блата, че трябваше да натискам със всичка сила, за да го прониже вилицата... За рязане е смело да се говори... можеше да разрежа ножа с блата, но не и обратното...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...