Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Въх, интернетът спря за половин час и целият офис изпадна в паника! Хората изведнъж започнаха да... говорят помежду си!!! :smile:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Поредните боклуци, които искаха да опънат дявола във въздуха....Мултирама. Е за сега дявола(аз) води в резултата да видим накрая след максимум 30 работни дни какво ще излезе.

BlackGuardian said:
Пловдивски университет "Паисий Хелендарски"...

През главата ми минава, че Grimjaur спами повече от обикновенно днес, сигурно му е айляшки ден. :D

Удава му се на човека... :)

I can feel it on my mouth
I can taste you on my fingers
I can hear you like the holy ghost
And kill you if you get to close

:punk :punk

kopche said:
Въх, интернетът спря за половин час и целият офис изпадна в паника! Хората изведнъж започнаха да... говорят помежду си!!! :smile:

Можеше и по-зле да е. Изведнъж да почнат да работят :)

Абе не ми отваря девиантарт , не знам какво става ... уж на пинг ми излиза и не ми отваря сайта в браузъра като пробвам след това .

:(

Идвам на работа и пред хотела блъснали някаква жена от читотата , умря си жената. Колко е кратък живота .Знам ,че е клише ама незнам кво друго да си помися, а мен 100 метра преди това един идиот щеше да ме блъсне на колелото на панайра.Ама и ден беше :confused

Не мога да разбера какво взехте да го дъвчете младежа за въпросния плакат (видях какво си написхте и 2мата първоначално!). Радва му се и това е, няма лошо. Тя темата е за всевъзможни неща а в темата за футбола може някой да се изрепчи че не дава никаква информация, или знам ли и аз за какво може да се заяде. Мен поне пък въпросния плакат ме зарадва - баре за 1 нещо да можем да се обединим над 5 човека в България си е направо постижение!

Хубаво поне че и 2мата си редактирахте постовете :)

Преди малко се прибрах от много як купон, завършен в Полинеро плейс. Цялата вечер не близнах и капка алкохол и си се прибрах с колцата, след като закарах няколо човека. Равносметката:

1. Вечеря в приятен ресторант с програма, танци, туй-онуй - супер;

2. Довършване на купона в клуб, импровизиран джем на сцената - свръхгусто;

3. Управление на МПС при пълно спазване на ППЗДП по празните улици в 3,30 АМ - баси кефа;

4. Домочадието спи, потъвам в сън и аз... ммммммммммммммммм

alchemy said:
Преди малко се прибрах от много як купон, завършен в Полинеро плейс. Цялата вечер не близнах и капка алкохол и си се прибрах с колцата, след като закарах няколо човека. Равносметката:

1. Вечеря в приятен ресторант с програма, танци, туй-онуй - супер;

2. Довършване на купона в клуб, импровизиран джем на сцената - свръхгусто;

3. Управление на МПС при пълно спазване на ППЗДП по празните улици в 3,30 АМ - баси кефа;

4. Домочадието спи, потъвам в сън и аз... ммммммммммммммммм

ЕВАЛА и аз си прекарвам,вечерите така .Алкохолизма е начин на живот ,но не е за всеки на мен не ми понася на стомаха :lol: :lol: :lol: :lol:

С няколко думи , ако не спра да пуша съм "труп" ... няма друг вариант освен да ги откажа вече .

:)

Antares said:
И да не ги спреш - пак ще умреш :D

Но, ако не ги спре ще умре млад и красив...

Сега гледах "Заразно зло:Апокалипсис", само лоши работи бях чувал за тоя филм...мен пък ми хареса като за пълнеж - така да върви докато си прави човек друго.Това ме подсеща, че Диема Вижън не са лоша компания - мачове дават, филмчета, Алекси С(м)окачев не е при тях :)

Заради многото извънредна работа забравих да пусна поредния фиш за милиони, което много ме радва :) Пак щях да изгоря сумати пари за нищо.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...