Jump to content
BulForum.com

Сериала "LOST"

stu

Recommended Posts

MyH4o said:
Не е сигурно че от втория сезон ще са само 15 серии.Знам че има толкова дадени примерно в TV.com ама си мисля че ще са повече.Какво по-точно трябва да значи за компютър има само до 9-та серия :confused

Просто ABC са излъчили 9 серии от втория сезон и има 9 серии в нета.А относно колко сезона ще е сериала зависи от това каква гледаемост и рейтинг има.За сега не трябва да има притеснения да е поне 5-6 сезона :)

Еми явно от ABC ги записват сериите. "за компютър има само 9 епизода" означава, че на компютър можеш да гледаш само 9 епизода от 2 сезон. другите 6 ги няма.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply
  DeVoLvEr said:
Ааа пичове неска, който е гледал Lost по ТВ може ли да ми каже коя серия даваха (по номер) да я дръпна, защото я изпуснах :(

Пич т'ва беше 13-та серия :) Сваляй щото много интересно си изпуснал :laughing:

Някой епизоди от тоя сериал са интересни, а други (като вчерашния с куфарчето примерно) са супер скучни..

Интересува ме ако някой знае, в кой епизод е оная част в която Лок седи над един отвор от който излиза синя светлина и вика "Кейт". Има го на рекламата.

w00x said:
Някой епизоди от тоя сериал са интересни, а други (като вчерашния с куфарчето примерно) са супер скучни..

Интересува ме ако някой знае, в кой епизод е оная част в която Лок седи над един отвор от който излиза синя светлина и вика "Кейт". Има го на рекламата.

На 2 сезон 1 епизод

samkijot said:
вторият сезон май тотално "издиша" ... поне на мен така ми се струва :huh: .... а първия го изгледах за 3 дена, баси :bgrin:

Наистина има нещо такова ама поне преди "почивката" ни остави пак да се чудим какво става :P

-Hello?

-Hello?

-Who is this?

-This is Michael. Who is this?

-Dad?

MyH4o said:
Наистина има нещо такова ама поне преди "почивката" ни остави пак да се чудим какво става :P

-Hello?

-Hello?

-Who is this?

-This is Michael. Who is this?

-Dad?

Олее т'ва наистина е супер...гадно,мистериозно...Ся кой знае к'во ша стане :confused Но да знаете че филма близките 2 сезона няма да издиша.Така си мисля де. :rolleyes:

EDIT:Може ли да предложа нещо?Добре може :laughing: Значи що не напрайте една анкета в тая тема "кой е любимият ти герой?" Т'ва е за да видим на кой кой герой му е допаднал и може да се каже че му е станал като идол. Аз съм първи :D Моя любим герой е Джон Лок :)

Вие сте наред.

Мамооо вчерашния епизод беше мноо интересен.Чудя се две неща:тфа "нещо" което преследваше ония двамата(брат и сестра не им помня имената :bgrin: ) дали ще се появи наистина по-нататък и второ оная мистериозна зазидана врата кфа ли роля ще изиграе ;) .Иначе филма е много интересен,но човек изтърве ли някоя серия загива :) .

П.П.Моля тези които са гледали сериала да не отговарят на посочените горе въпроси :)

П.П.За любими герой:ами много смях ми вкарва тоя дебеличкия пич иначе като герой който ми е любим:Доктора :D

asd said:
Мамооо вчерашния епизод беше мноо интересен.Чудя се две неща:тфа "нещо" което преследваше ония двамата(брат и сестра не им помня имената :bgrin: ) дали ще се появи наистина по-нататък и второ оная мистериозна зазидана врата кфа ли роля ще изиграе ;) .Иначе филма е много интересен,но човек изтърве ли някоя серия загива :) .

П.П.Моля тези които са гледали сериала да не отговарят на посочените горе въпроси :)

Пич няма да ти отговарям на въпросите ти,а само ще ти кажа че търпението ти ще бъде възнаградено с радост за очите ти и тръпка в сърцето ти!(Ейй :laughing: колко поетичен съм бил :D )С 2 думи чакането ще си заслужава. :)

Определено Джон Лок, но всеки персонаж сам по себе си е доста интригуващ. Сойер, Кейт, Хюго и Доктора въобще не отстъпват...

Лично за мен в момента най ми е интересно да разбера историята на mr.Еко и дали теориите,който четох ще се окажат верни.Също така ми е интересно какво се случва с Уолт.

а бе, к'во ме интересуват персонажите ... хвърляйте насам още серии, че ги свърших :D

btw тая мишел родригес как и отива да играе "мъжкарани", не е истина просто ... само дето на мен ми са противни :woot ... "мъжкараните" де, не родирегес :P

MyH4o said:
Лично за мен в момента най ми е интересно да разбера историята на mr.Еко и дали теориите,който четох ще се окажат верни.Също така ми е интересно какво се случва с Уолт.

Ааа да верно - М-р Еко го забравих. Също толкова странен колкото и Лок :bgrin:

Хмм кой персонаж ...

Ми трудно ми е да се спра само на един . Всички за хем интересни хем изчаткали ... :)

The Black Dragon said:
Ааа да верно - М-р Еко го забравих. Също толкова странен колкото и Лок :bgrin:

Те нали бяха на 2 групи разделени-по предната класа(там Джак,Кейт и т.н) и опашката на самолета.

Според мене Джон и г-н Еко са нещо като 2 половини които като се съберат стават едно цяло.Може да не ме разбирате ама...Еко и Джон се държат много странно нали?!Явно и 2-мата са "просветлени" от Острова.

И особено накрая когато Еко даде другата част от лентата :) ми се доказва първата част от поста.

NickelbacK said:
Те нали бяха на 2 групи разделени-по предната класа(там Джак,Кейт и т.н) и опашката на самолета.

Според мене Джон и г-н Еко са нещо като 2 половини които като се съберат стават едно цяло.Може да не ме разбирате ама...Еко и Джон се държат много странно нали?!Явно и 2-мата са "просветлени" от Острова.

И особено накрая когато Еко даде другата част от лентата :) ми се доказва първата част от поста.

Просветлеността на Еко за острова може да се изразява от това че е бил на острова преди катастрофатата,а именно на самолета с дрогата.Знам че звучи невероятно,но Еко имаше голям интерес към статуята на Чарли и искаше да го заведе при самолета(Защо ли :confused )

MyH4o said:
Просветлеността на Еко за острова може да се изразява от това че е бил на острова преди катастрофатата,а именно на самолета с дрогата.Знам че звучи невероятно,но Еко имаше голям интерес към статуята на Чарли и искаше да го заведе при самолета(Защо ли :confused )

Aaaaaa т'ва в кой епизод е бе????Уж всички ги гледах нещо ми се губи :wacko: :)

MyH4o said:

Негъра се казва Ехо,а не ЕКО!!!Имам чувството,че го гледате колкото да не заспите.

KenwooD said:
Негъра се казва Ехо,а не ЕКО!!!Имам чувството,че го гледате колкото да не заспите.

Аххахаха.Пич я вземи изгледай пак всички серии от 2-рия сезон пък може острова и тебе да те просветли :) Mr. Eko се казва негъра ;) Дай върху тоя линк и после дай бърху негъра и се обеди!

Най-накрая действието почна да се развива.Вчерашната серия завърши много мистериозно.Оная как излезе от храстите :ghost изкара ми ъкъла :D .Иначе и откритието на Саид беше много решавашто.Олее незнам как ша дочакам да стане 9 часа тоя сериал е велик просто :punk .

Едит:Абе хора много ми е чудно.Тая бяла мечка нали я утрепаха още в първите епизоди те да не са размножават на тоя остров :confused

Еидт2:Абе тоя господин Еко кога ша са появи,че на мен нещо ми се губи ;).

asd said:
Най-накрая действието почна да се развива.Вчерашната серия завърши много мистериозно.Оная как излезе от храстите :ghost изкара ми ъкъла :D .Иначе и откритието на Сайд беше много решавашто.Олее незнам как ша дочакам да стане 9 часа тоя сериал е велик просто :punk .

Че защо трябва да чакаш да става 9 часа като ги има всички епизоди в локалния :confused (а и не само там)

Аз изгледах всичките епизоди, които са излезли за около 1 седмица и сериалът ми се превърна в един от любимите :)

Да го гледаш по Нова е тъпо - само в 4 дена го дават и всеки епизод го накъсват по 2 пъти с 10 минутни реклами.

П.С - Еко се появява във втория сезон ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...