Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Имаше едно парче бързо такова ретро си пада и в припева се пее нещо Staying alive a a a staying alive но не съм сигурен дали точно това се пее.Някой да има напредстава за ко става въпрос?

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
  VenoMan said:
Имаше едно парче бързо такова ретро си пада и в припева се пее нещо Staying alive a a a staying alive но не съм сигурен дали точно това се пее.Някой да има напредстава за ко става въпрос?

На Bee Gees - Sayin Alive може да я има в уарез-а

едит: Има само мид, ако искаш мп3 търси другаде

dunata said:
:D  :huh: Някой може ли да ми каже как се казва песента от рекламата на "24" по БТВ ? :D  :huh:

Sled 3 dnevno tyrsene iz vsqkakvi forumi namerih parcheto :punk :punk :punk :punk

The Union Underground - Across The Nation.mp3

Pesennta si zaslujavashe tyrseneto...

наскоро слушах една от новите песни на део и д2 по бтв обаче не можах да запомня заглавието мисля че е нещо от рода на това съм аз...или нещо такова беше...

BloodRayne said:
наскоро слушах една от новите песни на део и д2 по бтв обаче не можах да запомня заглавието мисля че е нещо от рода на това съм аз...или нещо такова беше...

погледни Тук

много много мерси точно тази ми трябваше :love

bio мерси...точно тва е.Яко.Незнаех,че тва е на тоя тип парче :confused ...Иначе аз го изтеглих от нет-а.мерси иначе за предложението...Е,малко съм объркал текста,но... :D

Aide hora pomagaite otkoga tarsia edno haus par4e s saxofoni , dnes go 4uh i po radioto , otvreme navreme v nego se obajda mujki glas koito kazva neshto ot roda "e na bomba" ili "la bomba" i tova sa dumite samo v tazi pesen, pls koito znae kak se kazva da napishe.Pesenta e klubna i mislq 4e e ot minalata godina.

tomaz said:
njakoi moje li da mi kaje kade da si svalja химна на ФК "Ботев" Пловдив :punk

Ся ако и кажеш кой химн на Ботев.... :huh:

Ако говориш за тоя на Кафаеца, може да видиш в мп3-бг.ком

хора, търся 2 песни.едната е транс, пускат я постоянно в lz-ta, и прили4а на sj tiesto-traffic и d-devils-6th gate, но не е нито една от 2те.другата е клубна, в която към края на песеннта онзи дето пее само вика "shake it ,skake it...............shake it" и отново я пускат в lz-ta.аиде за да стана напълно нахален :), вижте дали можете да намерите линк за песеннта belmondo rulez club mix.благодаря ви страшно много , предварително :)

ShitHappen said:
една песничка се сетих ,ама как и беше името , пееше се нещо такова :

"when i *** just like that " , само това се сещам  :) Мисля ,че беше стил рап .

май е на Houston-"just like that"

erotevmenos said:
хора, търся 2 песни.едната е транс, пускат я постоянно в lz-ta, и прили4а на sj tiesto-traffic и d-devils-6th gate, но не е нито една от 2те.другата е клубна, в която към края на песеннта онзи дето пее само вика "shake it ,skake it...............shake it" и отново я пускат в lz-ta.аиде за да стана напълно нахален :), вижте дали можете да намерите линк за песеннта belmondo rulez club mix.благодаря ви страшно много , предварително :)

Втората да не е SOBIESKI - Shake it

erotevmenos said:

първата би трябвало да е D-Devils - Impheatus

Имаше една песничка пееше се"Boom eeeh,boom eeh" и това се повтаря доста пъти.Рап е песничката.Аз дори съм я слушал ама забравих как се казва...

aam...ima6e edna mn tarikatska pesen v koqto se pee6e ne6to ot roda na its like a jungle sometimes amd keep me wonder how we...ne6to takova...ama mn qko retro takava..ama ne e na c-murder! ako nqkoi znae kak se kazva 6te sam blagodaren! :rolleyes:

Ако може да ми кажете кой изпълнява тази песен.Само знам,че се казва New York City.Както виждате мелодията е за ГСМ...а пък искам да си я дръпна в *mp3 формат. :D :) 10x предварително

Divaka said:
Ако може да ми кажете кой изпълнява тази песен.Само знам,че се казва New York City.Както виждате мелодията е за ГСМ...а пък искам да си я дръпна в *mp3 формат. :D  :) 10x предварително

Probvai s Ja Rule feat Fat Joe& Jadakiss-New York,na men mi prili4a an neq,moje i da se barkam :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...