Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

има една песен която много често пускат по катра фм, пее се нещо подобно: "the feeling begin with the ...." някой сеща ли се ?

=======

намерих я - JOHN CREAMER & SUSANA - Healing (KFM Radio Edit)

Здравеите хора някои знае ли как се казва тази песен и кои я изпълнява-http://rapidshare.com/files/53225983/No_Name.wav.html.Чух я от втория сезон на ориндж каунти там където правиха партито по случаи рождения ден на треи.Ако някои я знае песничката моля да ми я каже.Благодаря много.

Nina Sky - Noty Girl

Ехх старите хитове отпреди 3-4 години :)

Мерси,че някой се отзова толкова бързо,ама такава песен на Nina Sky няма,да не си се объркал нещо? :(

Хора трябва ми песен :> Клипът почва с един дебел чичка (който е през цялото време де) кат във филм върви и приказва нещо..иии по някое време почва да дъни странна смесица от метъл електронно и симфония :bgrin: и чичката почва да се съблича. Тва е в общи линии, ако някой се сещаа.. :wir

Мерси,че някой се отзова толкова бързо,ама такава песен на Nina Sky няма,да не си се объркал нещо? :(

УПС

Моя грешка :angry1

Песента е Move Ya Body пак на Nina Sky (бтв това и беше първата песен).

Не е зле да си свалиш и Oye Mi Canto със N.O.R.E. и тя е доста добра песничка.

Търся едно старо черно парче.Припева е нещо от сорта на "... give me all that you've got baby don't stop ..."

Salt' N Pepa - Gitty Up

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...