Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Търся една песничка връткат е по нрж и други радиа една мадама пее easy love easy love.Благодаря предварително

Някой по-напред беше питал и май песничката е "Lio - Is It Love" :)

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Търся си две песни-едната е на Джъстин Тимбарлейк.Помня,че накрая на клипа той хваща гаджето си да са такоа с някаф друг,след което тя помягва с колата си и той я гони с неговата(Порше Карера GT :D )та накрая мадамата се блъскаше някаде и така свършва клипа :P

Другата незнам на кой е но се пее-I just called to say I love you,I just called to say how much i care(или нещо от сорта).

Благодаря предварително :)

Търся си две песни-едната е на Джъстин Тимбарлейк.Помня,че накрая на клипа той хваща гаджето си да са такоа с някаф друг,след което тя помягва с колата си и той я гони с неговата(Порше Карера GT :D )та накрая мадамата се блъскаше някаде и така свършва клипа :P

Другата незнам на кой е но се пее-I just called to say I love you,I just called to say how much i care(или нещо от сорта).

Благодаря предварително :)

Justin Timberlake - What Goes Around Comes Around е първата, втората ми е позната,ама не се сещам ;)

Предполагам че тази песничка е на Stevie Wonder - I Just Called to Say I Love You ;)

Търся една песен на Pink, в клипа дават кадри от биксов ринг и как Пинк скача на въже, но не знам как се казва :(, ако някой се сеща да пише, мерси

По NRJ слушах миналия ден едно хаусче, пее се нещо алегро и нещо друго.Според мен е в стил Jerry Ropero - Coracao, ако някой знае коя е да обади, а иначе да добавя, че песента не е това алегро за което си мислите.....

Търся следната песен:

1. От времето на Chemical Brothers - hey girls hey boys пък и може да е по нова, някъде отпреди 3-4-5 години е.

2. На клипа един пич разнася вестници с колело

3. Нещо в стил bob sinclair е

4. пее се на руски ( за езика не съм 100% )

5. Заглавието е 100% на английски

10ks предварително :)

Търся следната песен:

1. От времето на Chemical Brothers - hey girls hey boys пък и може да е по нова, някъде отпреди 3-4-5 години е.

2. На клипа един пич разнася вестници с колело

3. Нещо в стил bob sinclair е

4. пее се на руски ( за езика не съм 100% )

5. Заглавието е 100% на английски

10ks предварително :)

Superfunk - The Young MC :music

Такам... одеве я чух по Катра... Another Day се казва, техно (или нещо от типа, така и не се научих как да ги различавам... :rolleyes: ); част от лириките:

And I don't want to be your friend, or pretend I can fit into

I'm incensed, I'm blown away

Dying to see another day

I don't like this place at all, makes me wonder what I'm here for

Someone take this pain away

Dying to see another day

Интересува ме на кой е... пък и ако линк дадете, направо ще ви позлатя. ;)

Armin van Buuren със Ray Willson - Yet Another Day, тва е единствената песен с мъжки вокали от тоя сорт, която няма равна

'бичам те, мерси! :wub:

Ииии още един рикуест... на кой е оригинала на Thunder in my Heart again :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...