Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Търся една песен на Апокалиптика. Само знам, че клипа и беше нещо как едно момче и едно момиче трошат едно заледено езеро за да пусната едно корабче вътре.

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Песента към детското розовата пантера нещо ме е натиснала носталгия към детските спомени и дни и да си я припомня :)

Има 1 песен ... пускат я по сити и пеят мъж и жена и пеят квот пеят и по едно време пиеят "Нанана нананана нанана нанананана нана" :) ако някой има предложение да казва :rolleyes: :blink: :music

Има 1 песен ... пускат я по сити и пеят мъж и жена и пеят квот пеят и по едно време пиеят "Нанана нананана нанана нанананана нана" :) ако някой има предложение да казва :rolleyes: :blink: :music

Funky DJs + Adrian K - Tonight

Песента към детското розовата пантера нещо ме е натиснала носталгия към детските спомени и дни и да си я припомня :)

Tyk :)

Вчера си пратих една песен,но не е цялата.В името и пише,че се изпълнява от Dj Tommek & Lil Kim.Мисля,че песента не е от най-новите и в откъса който имам се пее нещо като-kiss me wish me,guns and gabo :blink: :wacko:.Знам че не ви помагам много,но ако някой се сеща ще съм му много благодарен ако ми я даде :)

I`GoT`Da`PoWeR-Много ти благодаря :)

Вчера си пратих една песен,но не е цялата.В името и пише,че се изпълнява от Dj Tommek & Lil Kim.Мисля,че песента не е от най-новите и в откъса който имам се пее нещо като-kiss me wish me,guns and gabo :blink: :wacko:.Знам че не ви помагам много,но ако някой се сеща ще съм му много благодарен ако ми я даде :)

Dj Tommek & Lil Kim - Kimnotyze ?

Някой ще ми каже ли коя е песента от рекламата на Хайнекен, вероятно е питано за нея и преди това, но нали се сещате, че не мога да прегледам 300 страници, за това моля да ми кажете. В нея се пее нещо от рода на dom dibi dom deng deng deng dibi dibi

EDIT: благодаря на asd, сега си я свалих, много яка песничка

Някой знае ли коя е тази песничка ... качеството е лошо , защото е от телефон ама ... ако някой може да помогне ... :)

My Webpage

Някой да знае как се казва песента от това клипче :unsure:

Пее се "Ding ding dong, ding didi ding ding dong" едно към едно, пее го жена (т.е. не е Cobrastyle на Teddybears ;) )и е в стил Rap/RnB

@jop4423 мерси много точно това е песента :)

А сега да питам някой дали може да ми даде линк към ремикси на Technotronics - Hey Yoh, Here We Gо :unsure: че не намерих никъде

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...