Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
zna4i tarsq pesenta s koqto zapo4va reklamata na Coca Cola\ne6to po nqkvi skeleta peeha nqkvi hora\ne6to mislq 4e se peeee6e ROLERCOASTER ako moje da pomogne nqkoi 6te sam my mnogo blagodaren!!!

bio said:

В момента има една песен МАЙ е френска слушал съм я само веднъж май се пее нещо за радио :D не съм сигурен ако някой се сеща да даде линк или да каже как се казва песента. 10х :punk

има една песен която е кавър на песента на АББА Gimmie Gimmie (май така се пишеше :rolleyes: ) та за нея-никъде не мога да си я намеря,мисля че изпълнител на песента беше vanguarde или нещо от сорта...моля ви помогнете!!!!

BloodRayne said:
има една песен която е кавър на песента на АББА Gimmie Gimmie (май така се пишеше :rolleyes: ) та за нея-никъде не мога да си я намеря,мисля че изпълнител на песента беше vanguarde или нещо от сорта...моля ви помогнете!!!!

04.Vanguarde-Gimmie Gimmie >> Дано съм помогнал

Tyk

Тука в варез-а също я има

Al Bundy said:
Да не е ТАЗИ ?

Песента е на Alina & Costi и се казва "Necazuri si suparari". Можеш да я намериш в warez.ru или на следното място: http://free.bol.bg/emil/romanian/. Там има и много други румънски песни песни.

Здравейте, търся една песен на Eлтън Джон и Джордж Майкъл. не знам как се казва, а и нещо не я откривам. Ако може да дадете едно линкче ще съм ви много благодарен :love

Stenli said:
Здравейте, търся една песен на Eлтън Джон и Джордж Майкъл. не знам как се казва, а и нещо не я откривам. Ако може да дадете едно линкче ще съм ви много благодарен :love

Прасни тук - май това е песничката.

Значи мисля че песента беше на Antiloop и се казваше In my mind.Моля някой който я има да я качи на warez-a и да даде линк,защото в датата и тука има само видео ;)

EDIT:Благодаря!

WriteR4e said:
Значи мисля че песента беше на Antiloop и се казваше In my mind.Моля някой който я има да я качи на warez-a и да даде линк,защото в датата и тука има само видео ;)

Прасни тук -ето я !

WriteR4e said:

ТОВА трябва да е.... опааа сори,изпревари ме :D

Hmmmm

Търся една песен на Twiztid, казва се Afraid of me, ама немога да я намеря :cry

плс хелп

P.S. Знам, че не е за тая тема, ама тук има по-голям шанс някой да ми помогне :P

Fibaman said:
04.Vanguarde-Gimmie Gimmie    >> Дано съм помогнал

Tyk

Тука в варез-а също я има

благодаря ти много точно тази е песента :heart:

търся една песен с текст:" Ах как жадувам времето,поне за миг да върна и с цялата си нежност и любов пак да те прегърна..."

ще ви бъда благодарен за помоща :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...