Jump to content
BulForum.com

z-man

Members
 • Content Count

  991
 • Joined

 • Last visited

About z-man

 • Rank
  Гуру
 • Birthday 01/24/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  plovdiv
 1. Някой плащал ли си е местните данъци и такси в пощата ? Има ли нещо недомислено и за всички общини ли може да се плати ?
 2. Не всичко си е както трябва , далеч от нууб са с компютрите Този проблем започна да се появява от около половин година .Мисля си да не е нещо като вдигне температурата да нагрява някой друг компонент и от там тия мизерии.
 3. Когато гледам филм или слушам музика , понякога звука започва да насича и wifi-то ми се изключва . Оправя се след "приспиване" и събуждане на лаптопа . Машината е мощна , конфликт sound card / wifi или друго ? Идеи ?
 4. Значи както си и мислех към това с басчето да се насоча . Другите имат много приличен дизайн ама ме притеснява липсата на Суб
 5. Защо буфера не е ли ок да седи на земята ? Място имам по принцип ама да питам все пак . Гениусите по ми харесват на дизайн , но незнам така без буфер дали ще свирят хубаво .
 6. Кои да взема между тези модели 2.1 колонки : http://get.bg/product_info.php?products_id=169540 http://get.bg/product_info.php?products_id=145703 Знам че и двете са средняшки , но дизайна ми харесва
 7. Да мерси , в контакти в сайта други са дадени ( 032/63 95 62 , 0893 60 11 60 ) ще прозвъня в понеделник да видим .
 8. Намерих им сайта , мерси за препоръката . Ще видя каква цена ще ми обадят само , че е малко извънградско
 9. Някой да е ползвал фирма за преместване/ хамалски услуги ? Препоръчайте ми някоя коректна такава .
 10. Контактите да не са запаметени само на сим картата ?
 11. Съвет за добър новичък рутер до около 50-60 лв ? Това http://www.ibuygou.com/p-original_xiaomi_mi_wireless_router_mini-6050.html бива ли ?
 12. http://news.plovdiv24.bg/502097.html
 13. проблема е че устроиството няма такива опции , трябва през рутера някакси да забраня свързване с интернет , като остане възможността за стриимване в домашната мрежа
 14. Как най-лесно да забраня на устройство да се свързва с интернет но да си използва домашната WIFI мрежа . Става въпрос за медия плейър , който не искам да получава " forced updates " ?Самата машинка няма такива настройки , затова някаква врътка с мрежата трябва да направя , идеи ?
 15. z-man

  PayPal

  Както ти и казах ще е в твоя полза . Случвао м исе е лично на мене обаче , има " proof of delivery " обаче не е доставено на мене . Тогава вече Paypal отсъжда в полза на продавача , като най-често дават възможност за Refund ako върнеш стоката на продавача .За целта ти трябва да представиш Proof че му е доставената пратката обратно . Мисълта ми че ако има прооф получил или не гориш.
×
×
 • Create New...