Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
А тези от снощи има ли ги някъде? Имам предвид песните на Ку-ку академията!

В момента ги свалям и най-вероятно утре ще ги кача на warez-а защото днес няма да мога.Иначе ги има в data.bg

П.С.тук има песните,но без народните

По-добре поговори с някой от модераторите, за да не ти изтрият и тези. Поне да знаеш къде е проблема

Awe hora, nqkoi znae li kak se kazva gruckiq variant na pesenta na Maq i Magapasa - Ne Iskam? Mnogo mi trqbva 6tot e super zaribeno tva par4e. Te pesnite ne se to4no 1 kum 1 no sa super podobni. Mnogo mi trqbva gruckata versiq.

Търся песента от филма Съседка за секс когата влизат в лимузината (това е към края и са само двамата)не можах да я намеря в soundtrack-a към филма :P :D 10x in advance

Търся една японска песен. Изпълнителя преди известно време беше гост в шоуто на слави. Мисля че песента носи послание за мир. За съжаление не знам кой я изпулнява. Ако може някой да ми помогне много благодаря.

Търся една японска песен. Изпълнителя преди известно време беше гост в шоуто на слави. Мисля че песента носи послание за мир. За съжаление не знам кой я изпулнява. Ако може някой да ми помогне много благодаря.

Незнам къде точно е, но си спомням че някой беше дал линк за нея по-назад в темата. Търси някъде от Януари месец. Нали тогава му беше на гости.

Търся един мн зарибен кючек.Въртят го често из детските в Гладиатори.Няма текст. Мерси предварително.

Да не би да е този? това е един нов румънски хит - страшно парче е :D

А за японската песен -> заповядай

Търся песента от филма Съседка за секс когата влизат в лимузината (това е към края и са само двамата)не можах да я намеря в soundtrack-a към филма    :P  :D 10x in advance

Нямам го сега филма (и не ми се сваля - на Д съм) но и аз търсих една песен от същия филм и свалих половината от траковете които ги нямаше в саундтрака. Кажи за какво се пее в нея, може и нея да съм я дръпнал тогава :)

Awe hora, nqkoi znae li kak se kazva gruckiq variant na pesenta na Maq i Magapasa - Ne Iskam? Mnogo mi trqbva 6tot e super zaribeno tva par4e. Te pesnite ne se to4no 1 kum 1 no sa super podobni. Mnogo mi trqbva gruckata versiq.

[/quote

Terzis & Theodoridoy - Den thelo tetoioys filos <Ето под такова заглавие я има тук във вареза :)

Помогнете ми да намеря ена песен,мисля че е от 70те години но е много яка

женски вокал започва:

You love my ?

и после мъжкия вокал:

I love you........

...yes i do

и понататък:

You need my?

I need you......

...yes i do

Много ще съм благодарен ако някой ми помогне :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...