Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

GS_Mitaka said:
Някой да знае песента, която върви по време на рекламата на GTV за филмите им през лятото?

От някакъв филм е, но от кой :confused Не мога да я обясня...

Nas feat Puff Daddy - Hate me now?

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
  evil_smith said:

Това?

Не е тя за съжаление,много се рових и намерих подобна песен,която започва с почти същия ритъм.Почват почти идентично,но тази,която търся е по-бавен ритъм и по средата се чува глас на жена

http://www.youtube.com/watch?v=1BE3n7-5ywg

Как се казва песента от предизборняи клип на ГЕРБ? "До послеееееден дъъъх, до послееееден миииииг..."

http://vbox7.com/play:b7122ca9

Здравеите,и аз кат всичко търся една песен и...попаднах тук :)Даже нз какво инфо да дам...!Тя е мн мн стара-даже нз какъв стил е и дали я има като песен...В нея се пее "Сувенир,сувенир мачка драпе по баир,кумчо вълчо градинар...(и натам нз) :confused Всъшност аз се надявам поне на текст-по възрастните от мен можеби са я чували.Приятели на нашите съм чувала да я пеят на маса преди години и е мн смешна :laughing:

ами чух една песен в нея се пее I'm so happy i can cry never needed a reason.. gona for the smile on my face don't look down...don't look down you.. have you ever been lonely... не съм сигурна дали така е текста но които се затруднява имам запис от песента ще му го пратя skype:crazy_kiss12p

Izvinqvam se predvaritelno za latinicata v zalata nqma kirilica soryyy :D :D :D

Znachi znaeete pesenta

http://www.vbox7.com/play:445a001c pitbul - know you Want Me

Onq pee edno dve tri na angliiski i na ispanski znachi tochno togava ima edna sempla ot stara jazz pesen ama ne i znam imeto.

Molq pomognete shoto vsichkite mi averi deto pitam mi kazvat: Ave ti lud li si nqma takava pesen" i az s1m sigoren che ima daje na 100 % che ima pesen s1s s1shtata sempla iskam za mene da q namerq shtoto mnogo me chov1rka ot v1tre.

Nakraq se izvinqvam za vsi4ki Punktacionni i pravopisni greshki perdona me porfavor :D

BokoBoko7 said:
Izvinqvam se predvaritelno za latinicata v zalata nqma kirilica soryyy :D :D :D

Znachi znaeete pesenta

http://www.vbox7.com/play:445a001c pitbul - know you Want Me

Onq pee edno dve tri na angliiski i na ispanski znachi tochno togava ima edna sempla ot stara jazz pesen ama ne i znam imeto.

Molq pomognete shoto vsichkite mi averi deto pitam mi kazvat: Ave ti lud li si nqma takava pesen" i az s1m sigoren che ima daje na 100 % che ima pesen s1s s1shtata sempla iskam za mene da q namerq shtoto mnogo me chov1rka ot v1tre.

Nakraq se izvinqvam za vsi4ki Punktacionni i pravopisni greshki perdona me porfavor :D

Песента за която се сещаш не е джаз. Казва се "The Bomb" на "The Bucketheads" и е от 94-та пригинала, след това е използвана за сума ремикси и майн теми на други песни.

П.С. Ето и линк Имам я на касетка "Супер Супер Хитс 94 " :D

Здравейте!

Издирвам песни или инструментал (може и soundtrack на филми/анимация) подходяща за сватбени тържества. Тъй като не съм много запознат с такъв вид музика, а знанията ми по народна/фолклорна музика е доста бедна се обръщам към вас за съвет/помощ :bgrin: :rolleyes:

Някой знае ли коя е песента от рекламата на Райфайзен Банк с колелото и монетите? Почва "I wish I was...." или "I wish I were...." и нататък заглъхва...

zaqq said:
Търся една песен в която се пее нещо такова Rishan touch me и пак Rishan touch me

Reach out and touch me?

Depeche Mode

Може би е една от тези трите :)

по Катра Фм има една песен пускат е доста често , прогресив хаус лекичък с вокал на жена , пее в припева I can't live without you ,i can't live without you,i can't live without your love....."

искам и аз да питам за една песен, но немога нищо да кажа за нея освен, че припева се пее от жена на български език а останалата песен от мъж, но на чужд език, песента е нова....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...