Jump to content
BulForum.com

zaqq

Members
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

About zaqq

 • Rank
  Член

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

618 profile views
 1. Що бе, перфектни са си:
 2. Добре де, не е ли срамно 21 век, в който AI е вече нещо като стандарт, да не можете 2 месеца да се оправите с едни субтитри!!!
 3. Не, субтитрите нямат грешки, нито от сорса, нито от "кабеларките". Грешките се получават единствено в това приложение. Относно белия фон, чудно ми е че не си забелязал, как обикновенно се визуализират субтитрите:
 4. Предполагам, че някой вече е писал за субтитрите, но не ми се чете назад. Няма ли начин, субтитрите да се визуализират без черния фон отдолу и да са с малко по голям шрифт? В момента ми напомнят на телетекст субтитри от миналия век Отделно от това, много често са с грешки.
 5. ако се откажат ще взема q6600.

 6. MB Asus P5KPL-VM, CPU Core 2 Quad Q6600, RAM 2X2 GB DDR2 800Mhz, Cooler - Zalman - 28 лв. MB Asus M2N68-AM2, CPU AMD X64 X2 5000+ или 5100 (не помня и не ми се сваля кулера), RAM 2Х2GB DDR2 800Mhz - 25 лв.
 7. Благодаря на всички за предложенията! Картата е закупена.
 8. Търся PCI звукова карта, без значение каква е, стига да има Game Port: Закупена!
 9. Ако този приемник се предлага и с DVB-C тунер, със сигурност ще е по-добре от НЕТА-та. Иначе ще ти трябва сателитна антена и някакъв "шер"
 10. Не, скрол копчето не ми е настроено на двоен клик, разбира се че с десен бутон става работата, но ми е интересно как се получи този "ефект". BTW ефекта е много избирателен, на някои линкове скрол бутона отваря един подпрозорец, а на други два. Например на твоя подпис отваря два, може би защото си е така
 11. Ефекта е поразителен отварят ми се два нови прозореца със снимката но пък темата си остава в основния
 12. Бих искал малко помощ как да оправя следната ситуация: след инсталиране на Internet Explorer 9 (Win7) когато кликна в/у линк със снимка в даден пост, снимката се отваря, както в новия прозорец, така и в текущия прозорец т.е губи се темата. На мен ми е леко дразнещо. Ще съм благодарен ако предложите накакво решение.
 13. Колеги, имам много странен проблем с интернета от Blizoo(Gigabit). Не мога да даунлодвам директно през браузера от страници като Nvidia, Toshiba, Aplle и др. Даже Skype не мога да си сваля. През даунлоуд мениджър като Flashget напр. става, както и ако мина през някое Proxy. Усъмних се в рутера но и без него е същото. Имам 3 компа, всичките с Win7 и всичките с този проблем. Иначе останалите протоколи - FTP, P2P и др, както и скоростите са ОК. Някой имал ли е подобен проблем ?
 14. Вярно случва се, реагирах така, защото ги бях обещал на близък човек. Както и да е, нека колегата да е жив и здрав и да му върви "търговията".
×
×
 • Create New...