Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

хора бихте ли ми казали как се казва песента на Akon в която се пееше "Nobody wanna see us together ...."

Akon - Don't Matter :)

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Ами ок... песен на италиански. Пеят 2-ма мъже и помня само че на края на припева има едно "Again!"

ima edna pesen po4va nqkva jena da govoti i posle po4va magic destination(pesenta s madamite det sa s zeleni kostiumi kato na majoretki i svirat na nqkvi intrumenti) pesenta e mn qka i e nqkaf mix takaf nqkvi par4eta ala bala nqkoi ako moje d ami q kaji :)

ama neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee offfffffffff ne taq taq q imam ot 1200 godiniiiiiiiiiiiiii ima edna s 4ast ot melodiqta na taq ama ne pee taq macka a nqkva druga ne6to peee i teksta e drug na pesenta samo ima 4ast ot melodiata na taq pesen

ama neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee offfffffffff ne taq taq q imam ot 1200 godiniiiiiiiiiiiiii ima edna s 4ast ot melodiqta na taq ama ne pee taq macka a nqkva druga ne6to peee i teksta e drug na pesenta samo ima 4ast ot melodiata na taq pesen

Единственото за което се сещам е.. Randy Katana - Plastic Fantastic.mp3 Това е оригинал ли е кво е..без текст мекст

Значи , на работа се слуша яко чалга ( радиа де - веселина , вероника и т.н.) всеки ден чувам една песен , мисля че по "вероника" , която е някакво ретро парче и НЕ Е ЧАЛГА :laughing: Не сам сигурен дали се пее на испански , английски или смесено но накрая на песента има нещо от рода на " о-о-е-о .......oче , о-о-е-о ....... tonight(поне според мен)" ако има някой който да слуша тея честоти и се сеща за песента моля да помогне :D

Значи , на работа се слуша яко чалга ( радиа де - веселина , вероника и т.н.) всеки ден чувам една песен , мисля че по "вероника" , която е някакво ретро парче и НЕ Е ЧАЛГА :laughing: Не сам сигурен дали се пее на испански , английски или смесено но накрая на песента има нещо от рода на " о-о-е-о .......oче , о-о-е-о ....... tonight(поне според мен)" ако има някой който да слуша тея честоти и се сеща за песента моля да помогне :D

да не би да е глория естефан-ритъм ис гона гет ю?

коя е песента при надписите на фарскейп в началото?

Дай още малко описание.... Да се сетя :rolleyes:

ми кво да ти кажа припева заваршва на тва "..оче" което изобщо незнам кво е , но е оче определено и друг окоето се сещам че се пее от мъж и куплетите не ги пее точно ами ги казва тип dr.alban-it's my life тва е което се сещам , мога и да го изтананикам но ще ми е малк отрудно в форума :laughing:

Сещам се за песента, днес я слушах. В момента я търся.

Пее се нещо...vamos...ritmo de la noche....where are you tonight :confused

Мъж я изпълнява

Според мен не е на mystic...в смисъл, че песента ми звучи доста различно от тази по Вероника

точно това е песента и мисля че се казва Mystic - Ritmo De La Noche.mp3 но в датата я няма

е да ама не е тя :angry: но това се пее общо взето

И аз го направих сащото и верно е няма , ами както и да е една песен с нея и без нея утре пак ще я вмакнат между азис и софито :D

Сещам се за песента, днес я слушах. В момента я търся.

Пее се нещо...vamos...ritmo de la noche....where are you tonight :confused

Мъж я изпълнява

Според мен не е на mystic...в смисъл, че песента ми звучи доста различно от тази по Вероника

Mysterio - Vamos

Aide edin request i ot men : Ta vaprosnata pesen q tarsa ot nqkolko meseca...daje na moreto q 4uh.,..Haus4e e neshtu podobno da Jerry Ropero...pee nqkfa macka...oba4e texta e na ispanski i edintsvenoto koeto uspqh da razbera e "esta noche por favor no mi ...... mi amor" Are pls help 4e mn me kefi :S

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...