Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Някой да знае как се казва парчето от Prison Break. В един от първите епизоди, когато черните и белите се сбиват. Преди това дават как си подават оръжията и върви един Gangsta Rap, в който се пее "... This is war..." Свалих си soundtrack-а от arena-та, но там го няма.

Благодаря предварително!

и аз я търсия тая песен но намерих само откас от около 30сек... :(

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

За саундтрака на Prison Break някой назад беше писал, че точно тази песен е правена за сериала специално. И не е точно песен а откъс от 30 сек както беше казал Zlobil ;) Така че до колкото знам няма цяло парче създадено...

Само това мога да ви предложа като саундтраци към "Prison break" :

Eто 2 саундтрака в стил хип-хоп от сериала :)

THIS IS WAR!!! :music :punk

Тази също е от "Призън Брейк" и е много маняшка Willing to Die :pirate

За жалост не са цели песни,а са само откъсите ,защото просто не са направени цели... :(

А оригиналния саундтрак е на Ramin Djawadi - Prison break theme .Имам го ама ме мързи да го качвам в нета сега. В ДЦ++ доста хора я имат тая песен - дръпни я от там :)

redmadman това мисля ,че всички го знаят... както са написали по горе ;)

Преди време го обяснявах това даже май 2 пъти песента е направена специално за сериала записана е има такаа песен но никога не е издавана правата върху песента са собственост на създателите на сериала ще бъде издадена когато те решат ако изобщо им се занимава да пускат саундтрак това е всичко просто и ясно

Една бавна песничка "you better stop before" ... Стара, известна, за съжаление не знам как да я намеря :huh:

Zzzio : мерси :)

Този рекуест ме е срам, че го пускам, щот не мога да обясня нищо. :(

Става въпрос за песен, която е по скоро циклаж, тупцс тупцс или там както му се вика и през цялото време отзад припява едно детско гласче. То сигурно не е детско, а е преправено, щот е пискливо някво. То пее небивалици (поне до колкот си спомням текста не беше свързан, даже нямаше текст, даже думи..) и се пофтаря... Ако някой изобщо разбира за какво иде реч ...

Благодаря предварително.

Този рекуест ме е срам, че го пускам, щот не мога да обясня нищо. :(

Става въпрос за песен, която е по скоро циклаж, тупцс тупцс или там както му се вика и през цялото време отзад припява едно детско гласче. То сигурно не е детско, а е преправено, щот е пискливо някво. То пее небивалици (поне до колкот си спомням текста не беше свързан, даже нямаше текст, даже думи..) и се пофтаря... Ако някой изобщо разбира за какво иде реч ...

Благодаря предварително.

Holly Dolly - Dolly Song ?

Търся две песни (сериозно! =))

Хаус е, нова е и на припева се пее "...еverything you do you do it for me-e-e..."

Другата е инструментал много як (само биит) и е нова. Незнам какъв жанр е (къща/течно?) :S.

Мерси предварително =]

По тва предаване Сделка или не има един пич от Перник с едни големи очи. :D Е тоя като му кажат да отваря кутията и винаги пускат една песничка, в която се пее нещо такова: "...в Перник се раздават яко шамари...". Един детски глас такъв мисля, че е.

Има 1 песня, която явно е някъв американски негърски хит щото я чувам някокло пъти из радиата вече.

Някъв негър пее нещо, казва shut up bitch и започва опера от Мусоргски :blink: (която осмисля цялата песен и въобще е гавра, но това е американския стил). Много ми е интересно коя е :ghost

1. Извинявам се за изключително тъпо зададеното питане ;)

Та значи... нали има към 5-10 песни, които нон стоп въртят навсякъде и сички ги знаят (само дето аз не..) Май е техно и чат пат пее мъж .. повтаря нещо 2 пъти ама идея нямам кво .. Ще се радвам на сякви предложения :lol:

По тва предаване Сделка или не има един пич от Перник с едни големи очи. :D Е тоя като му кажат да отваря кутията и винаги пускат една песничка, в която се пее нещо такова: "...в Перник се раздават яко шамари...". Един детски глас такъв мисля, че е.

Pernik paradise ?

Песента от Striptease с Деми Мур. Става въпрос за онази, докато танцува на сцената...по едно време имаше и стол за месен. Дано се сетихте за коя сцена става въпрос :bgrin:

Та значи... нали има към 5-10 песни, които нон стоп въртят навсякъде и сички ги знаят (само дето аз не..) Май е техно и чат пат пее мъж .. повтаря нещо 2 пъти ама идея нямам кво .. Ще се радвам на сякви предложения :lol:

:wacko: как да ти помогнем?

Помогни ни на нас повече деее :unsure:

ами отдели 1-2 часа и гледай сити тв,те щом ги въртат нон стоп се ша ги пуснат ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...