w00x Posted Friday at 02:00 PM Share Posted Friday at 02:00 PM Ще прати сомалийци за какво? Къде? Защо точно те, при положение, че са в опозиция? Дори и избирателите му викат против Тръмп вече, та какво остава за мен, където никога не съм го харесвал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted Friday at 02:03 PM Share Posted Friday at 02:03 PM 2 minutes ago, w00x said: Ще прати сомалийци за какво? Къде? Защо точно те, при положение, че са в опозиция? Дори и избирателите му викат против Тръмп вече, та какво остава за мен, където никога не съм го харесвал... Не мога да помогна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted yesterday at 03:39 PM Share Posted yesterday at 03:39 PM On 1/12/2026 at 9:32 AM, Godfather said: Любопитно ми е защо всички задунайски русороби се скатаха и не отбелязаха забележителния момент (май в неделя се падна, да ме извинявате ако съм сгрешил), в който пълномащабната инвазия на севрноазиатските орки в Украйна вече официално е по-дълга от участието им във Втората световна война. Какво постигнаха северните диваци за този период: Окупират значително по-малко територия от лятото на 2022. Затриха над милион ватници. Изпразниха до шушка многобройните складове с оръжие и боеприпаси, трупани от същата тази Втора световна война, та се налага въшливите чучхета от Северна Корея да им пращат боеприпаси. Пресушиха де-що имаха трупани валутни фондове и почнаха да продават златните си запаси. Загубиха всички сериозни високоплатежни пазари и се превърнаха в суровинен придатък на по-богатите и многобройни азиатски тарикат, които ги доят в момента като крави. Мога да продължа още с три страници, ама на този етап дори на някои изявени онлайн ватници (като например на един със звучната и многозначителна фамилия Калашников) взе да им просветва и са почнали да реват, че лозунга "Можем павтарить" се оказва някаква химера. Интересен факт - ако някой беше пуснал охлюв през февруари 2022 от Донецк в западна посока и този охлюв беше пълзял без да му се случи нищо, сега охлюва вече щеше да е в Полша. Всъщност постигнаха адски много! Показаха, че дори и да воюват срещу военно промишлените комплекси на цялата натовска зган, пак могат да печелят. А както и на последния кокоши мозък на американска хранилка е ясно - Войните се печелят на конвейерните линии. Така че, изпусни въздуха, че да не пръднеш. Този мач вече е свирен. П.п. И само се моли господа китайците да не спретнат някоя СВО, че тогава си eбa майката! Щото техните конвейери са още по-мощни. Технологиите им са далеч пред тези, на твоите богове. А паплач имат да воюват и сто години срещу смешковци, като бабаитите на НАТО. Щото в първите няколко минути американските самолетоносачи ще се превърнат в прекрасни изкуствени рифове. А дори и Бай Дончо не е толкова откачен, че да нареди ядрен отговор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted yesterday at 03:52 PM Share Posted yesterday at 03:52 PM On 1/16/2026 at 4:00 PM, w00x said: Ще прати сомалийци за какво? Къде? Защо точно те, при положение, че са в опозиция? Дори и избирателите му викат против Тръмп вече, та какво остава за мен, където никога не съм го харесвал... Май визира разкритията за помощите давани основно на сомалийци за детски центрове и разни такива дейности, които излизат, е са фиктивни, кьораво дете няма в тях, но гълтат милиони всеки. И явно сумарно се събират 9 милиарда раздавани на такива сомалийски центрове 12 minutes ago, gado said: Всъщност постигнаха адски много! Показаха, че дори и да воюват срещу военно промишлените комплекси на цялата натовска зган, пак могат да печелят. По-скоро воюват срещу някакви подаяния от тук от там и не срещу НАТО-вски войски. С цялата им организация и техника. Тоя пусне малко от еди кое си, оня пусне малко от друго. В Украйна стана сбирщайн и имам чувството че Запада просто ги ползва да им тестват разни системи в бойни условия. А по едно време, ако не е и все още, имаха забрани да ползват техниката на руска територия, само на тяхна за защита. Виж китаеца ако се намеси ще е страшно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago (edited) Изобщо не е от тук от там подаяния. Системите Пейтриът и боеприпасите за тях изобщо не са изобилни в световен мащаб, а производителят им не може да навакса търсенето и за години напред. Същото и с разните там свирки и гъдулки като хаймарс и производни изключително скъпи, но неефективни продукти. Танковете са ясни, вече не са фактор. Да не споменаваме и, че така прехваленият Томахоук, всъщност е система с морско базиране. И в света едва ли съществуват повече от десетина - двадесет сухопътни пускови остановки. А американците само до преди четири години се хвалиха, че нямат нито един унищожен Ейбрамс. И как рециклирали всеки танк към по-високо ниво. А на украинците ако им спрат достъпа до американски и натовски сателити и им врътнат финансовото кранче (това са вашите пенсии, а не на американците, малоумници с малоумници), направо са умрели прави между картофките. П.п. Искам само да споделя, че човекът като вид, спада към деустеромите. Тоест, в началото на развитието на ембриона, анусът се формира преди устата. Тоест, на този етап, човекът е просто гъ3 с дупка. За жалост обаче огромната маса от хора никога не преминават този етап в развитието си. Edited 23 hours ago by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Гадо се пробва като комик Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Репертоарът му е непроменен от 15 години обаче... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Чефо, ако пратиш 47 долара да жориш woke mind вируса в следващите няколко минути, ще получиш и календар! Sweet deal. Знам, че в тоя цирк е трудно да се разграничи истина от сатира, но мейлът е истински. 8 hours ago, mIRCata said: Май визира разкритията за помощите давани основно на сомалийци за детски центрове и разни такива дейности, които излизат, е са фиктивни, кьораво дете няма в тях, но гълтат милиони всеки. И явно сумарно се събират 9 милиарда раздавани на такива сомалийски центрове Тези "разкрития" доказани ли са или.....? Защото аз видях, че някакъв инфлуенсър обикалял градините и като не го пуснали да влезе, стигнал до заключението, че вътре няма деца. Защото какво друго обяснение може да има за това да не пускат непознат мъж в детска градина, освен че демократичната партия дава пари на Сомалийци, за да въртят схема? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 12 hours ago, w00x said: Чефо, ако пратиш 47 долара да жориш woke mind вируса в следващите няколко минути, ще получиш и календар! Sweet deal. Знам, че в тоя цирк е трудно да се разграничи истина от сатира, но мейлът е истински. Тези "разкрития" доказани ли са или.....? Защото аз видях, че някакъв инфлуенсър обикалял градините и като не го пуснали да влезе, стигнал до заключението, че вътре няма деца. Защото какво друго обяснение може да има за това да не пускат непознат мъж в детска градина, освен че демократичната партия дава пари на Сомалийци, за да въртят схема? Wokaджийте само куршум ги оправя....нищо друго не помага. Вече е пределно ясно и на извън земните. Хибрид между Хитлер, Тито и Сталин е по-добре от всеки един либерастки син боклук. Смятай колко сте се издънили, че да се стигне до тук. Смятай що за измет са щом дори мен накараха да гласувам за сефте от 20 години. Що не идеш да живееш в някой син щат. За предпочитане Калифорния или Ню Йорк.... Или кръстника с неговия доход. Пуканките сам ще си купя. Синята партия е за бесило ТОЧКА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Сме се издънили? Ние? Аз да не съм политик демократ? Тотално си се радикализирал. Ако дойде хибрид на Хитлер, Тито и Сталин, ти няма да си пощаден, да знаеш. Както и много голяма част от населението на земята. Аз бих отишъл да живея в Ню Йорк с удоволствие. Просто нямам финансовата възможност. Нямам и зелена карта. Нали чу за българинът от Чикаго, който е починал, докато имиграционните го държали в ареста? Сигурно и той е симпатизирал на Тръмп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts