Jump to content
BulForum.com

What is your story ?


ZGAN

Recommended Posts

mi moq purvi nick beshe specialno za CS (razbira se) to4no predi 5 godini nqkade ...i doide ot Spider Man , shtoto samo VeNoM shteshe da go izkurti .. .:P (strano 4e i drugiq venom se pishe s tezi bukvi :huh: ) ama kakto i da e ..oba4e az sam si krotyk pi4 i 4 godini po kusno reshih 4e CS nqma hava tuka xixiix i si kazah STIGA , a segashniq mi e Piezo - idva ot piezo-kristal (si4ki sme uchili po fizika) i go izmisli moi mnogo dobur pri (da ne kaja nai .. :P ) (daje avtora na topica go znae mislq - tva e Ogy_Bot ) shtoto sam si Petar po princip i hubav kato kristal ...ta taka ... :D :P :lol: :woot ...emi tolkova ot men ....

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Вероятно много хора ще се досетят моя ник от къде идва-от играта на Blizzard Warcraft-Frozen throne...та и от там Frozen и за да е по-красиво вместо "о" пишех "0" и така се роди Fr0zen :)

Link to comment
Share on other sites

Елементарно казвам се Георги.Имал съм и други никове,ама тоя и BateGeca най-си ма кефът.Бате Геца идва от историята на едно момиче."Бате Геца не с коляното. -Какво коляно ма Ленче тва ми е оная работа"

Link to comment
Share on other sites

Ами...преди години бях в един английски форум за аудио и имах въпрос относно уред(периферия), който бях купил за около $550 от един колега (беше доста отдавна и още ме боли сърцето :P ), та реших за по-ясно да си сложа ник с името на модулчето(само махнах плюса) и оттогава ми остана ника и из другите форуми. Ето го въпросното модулче:

midex.jpg

Link to comment
Share on other sites

Mi na men imeto sa6to mi e Georgi i v familiqta mi ima Z za tva nqkak si edin priqtl mi lepna nik jozo i men mi haresa!!! :D

Link to comment
Share on other sites

Моят ник пък се появи с това, че много ме кефят буриите.От това идва THESTORM (Бурята).Всъщност ника трябваше да е THE_STORM но го обърках при регистрацията.Все едно смисълът е същия.

Link to comment
Share on other sites

Моят ник датира от ученическите години. Името ми е Чавдар и още в подготвителен клас съучениците ми измислиха една скоропоговорка: "Чаро Чаровни - на мама гальовни". Това беше през далечната 1986 година. От тогава ми викат или Чаро или Чаровни. После когато навлезе Интернет 'Charo' беше постоянно заето и не можех да се регистрирам никъде. Оказа се че в Испания това име е много разпространено. Затова започнах да използвам 'Charovni'. То беше свободно навсякъде. За съжаление няма отношение към външния ми вид :)

 

Но явно този ник се запомня. Преди време имаше една статия в "24 часа" посветена на живота в мрежата и журналистът беше отделил една колонка и за никовете, които потребителите избират. Моят ник charovni също беше сред изброените, което означава че някъде ме е видял и запомнил. Много се изкефих тогава.

 

Това е моята история.

 

И от мен поздравления за този дето измисли темата, защото с голям интерес прочетох другите истории.

 

 

Чавдар

Link to comment
Share on other sites

NEFARIOUS

[ni'fεəriəs]

a нечестив, престъпен

 

Много малко хора знаят тази думи , дори англични и затва ма кефи...

Ти ще кажеш :) . Моя ник иде от... хмм от машината. Има няколко ко^елета които се пишат Enigma (не съм аз). Принципно първи вриант на мика ми беше N_igma , но с голямо I ми харесва повече.хайде че ако започна и за по-старите...

Link to comment
Share on other sites

Ми на един циганин му викаха хакера и той беше черен както се очаква и си беше пуснал кабелен нет и името на компа беше Black Hacker и от там супках се да се хиля и така реших :)

Link to comment
Share on other sites

Ами ника ми от Warcraft III. Така е името на един от типовете герои (Demon Hunter) който се казваше Flameseeker. И понеже не помня по каква причина ми трябваше ник (тва беше на една нощна когато бях попрекалил с Wacrafta). И така остана.

Link to comment
Share on other sites

pffffff mi te polovinata ste s imena na hero-ta ot wc3 mi az na men kakto mi vikat crypt lorda osfen da si smena nicka na Thebis-Ra :)

moq nick idwa ot moqta su6tnost ako nekoi ne znai da pita...

destroy obliterate i takiwa hubavi ne6ta :)

prosto vseki si ima moment v koit izbuhva.. moq e dosta prodaljitelen

Link to comment
Share on other sites

Kakvo da kaja...

A eto q i istoriqta na moq nick.......

Beshe lqtoto na 69...golemiq snqg az se 4udeh kakvo da pravq i na kakvo da igraq dokato ne vidqh komshiqta po PC da razcakva Diablo II v b-net.

Бах тия компютри 69 година пък и Диабло играли :):)

 

 

Kreideiky е името на един делфин от романа на David Brin "Звездна вълна се надига".

Е, после се оказа че правилното изписване на английски било Creideiki...

Оффтопик много яка поредица чел съм ги всички

За ника

Ми Казвам се Миро и стана комбинация от миро и mirc :) - не че я ползвам ама колегите почнаха вместо Миро да ми викат Мирка кажи т'ва Мирка кажи онова , та така си остана.Като говорят за мен казват Мирката та вече всички така ми викат. и реших да си го ползвам А начина на изписване реших да го комбинирам с изписвамето на mIRC

Link to comment
Share on other sites

Историята на nicka ми започна преди много, много години в едно запустяло и забравено от великденските агнета място. То самото нямаше име ,но за сметка на това беше доста обширно и можеше да се наблюдава и от интригуващо далечни места. Та, стоях си аз на една скала и чоплех последните си запаси от Панадол за Бебета , когато косите ми бяха развяти от загадачния полъх на вятъра. Веднага прозрях коварството и лукавостта на явлението. С един не особено премерен отскок се озовах на земята , но си счупих ръката ,защото попаднах на отломка от Дзибал. Разбрах ,че съм загубен - ТЕ бяха победили. Наведох нос и с хаотично движение на здравата си ръка заопипвах земята наоколо, без да знам какво търся. Тогава Го открих - обектът на моето пътуване и на моите желания от дълги години насам - таратор без копър. И разбира се бях достатъчно некадърен и счупих съда,в който се намираше отварата. Бях като вкаменен , не можех да си помръдна и левия мустак даже. След няколко секунди заридах като пребито магаре и направих опит за салто мортале , но се спънах и си счупих и другата ръка. Отчаянието ми нямаше граници , когато взех решението. Бях загубил и поне трябваше да си отида с чест. Внезапно всичко ми се проясни , очите ми светнаха и устните ми описаха няколко парадоксални и стресиращи движения , докато накрая не заформиха шизофренична усмивка. Аз щях да положа основите на организация , която да няма равна на себе си в безметежната си глупост и неадекватните си действия. Щях да накарам света да коленичи пред моята зашеметяваща некомпетентност и щях да бъда техен Гуру. Внезапно се сепнах - такава организация вече имаше и се казваше НДСВ ; СДС ; БСБ ; ... / изберете си една / (специални извинения за хората с политически убеждения , граничещи с психопатични наклонности) ... Аз не бях пръв - аз бях се провалил и в това си начинание....

Е, това е дългата и пропита с измислици история на моя nick , но в общи линии е акуратна...

Link to comment
Share on other sites

Мойта историйка е доста банална. Последната седмица преди да ми пуснат нета просто не можех да заспя и почнах да си мисля никове за чат(да бе знам, че е много тъпо място тоя чат) и една нош към 3 без нешо стигнах до този вриант. Чак после ми казаха каво значи в действителност :sick , ама вече не ми се сменяше пък и ме кефеше как звучи.

Link to comment
Share on other sites

Няма история даже мисля да се регистрирам с истинското си име и да престана да го използвам - все пак съм си аз със или без ник значи по добре да ми знаете истинското име :) От друга страна не ми се правят нови регистрации пък и току виж нкой решил че тва е abuse така че майната му аз съм Райчо :):):)

Link to comment
Share on other sites

Моя ник идва някъде когато бях в 8кл.Тогава обичах да се обличам семпло и едно момче от моя клас ми измисли прякора Семплетз Станьо /Казвам се Станимир/ от там после някакси ми дойде да се пиша Sempliok.Най си ме кефи ,че където и да се регистрирам Винаги ника ми е свободен :)

 

Ще ви споделя една малка тайна.Имам 54 прякора ;) Ако щете ми вярвайте.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...