Jump to content
BulForum.com

Слушалки CANYON?!?!?!?!


Recommended Posts

Мисля да отделя около 50 лева за слушалки тип наушници.Харесах си едни http://www.technomarket.bg/products/09096300/canyon-cnl-hp02b-headphone.

На първо място ги харесах заради външния вид.Но ме е страх отвътре да не са боклук.Давайте мнения...Да ги взимам ли?

Link to comment
Share on other sites

Вкъщи ползвам такива.Canyon, модела е друг, купих ги преди две години, може и повече да е било, за 10лв.Не са мръднали.Все едно току-що съм ги извадил от опаковката.Вадят приличен звук за парите си.Така че, аз съм за.

Макар, че като се замисля, за тези пари може и нещо "по-марково" да се намери.Philips, Sony...

Link to comment
Share on other sites

Не знам как "обаждат", но практиката през годините ме е научила да не харесвам слушалки и микрофон по външен вид. Ако има възможност да се пробват или още по-добре - да се сравнят на място с други....задължително да се направи.А както каза Магданозчо по-горе - може да се вземе и изпитана марка, но пак в практиката си съм срещал ужасно зле свирещи евтини модели на Сони например, пък макар и да бяха с перфектен дизайн. За 40-50 лв. е ясно, че ще има някакъв компромис и затова е за предпочитане просто да се чуят.

Link to comment
Share on other sites

Ми тооо, като се замисля, май почти никъде не може да се чуват слушалките.Аз за това казвам, че свирят прилично.Принципно съм много претенциозен откъм ОТ и източниците, и т.н., но за парите си са идеални(тук говоря за тези, които ползвам у нас и струват 10лв.)И вероятно ще са на същия левел като "марковите" такива.Поне за тези пари.Иначе хубави слушалки....Мидекс може да каже също, поне 200-300лв, даже и нагоре.Но там вече отиваме в друга губерния.

Link to comment
Share on other sites

Горе-долу за тези пари според мен това е избора.Чувал съм ги как звучат и Philips е по-добре от Canyon.

Едит :Ако искаш има и други модели и на сони.

Link to comment
Share on other sites

Има едни Watson. Аз съм с такива от над 5 години (ако не и повече), тогава от метро за 30-тина лв ги взех. Оказаха се най-добрите, които някога съм чувал за подобни (и малко повече) пари. Оказаха се и здрави, по принцип ми се чупеха, а тези още са здрави. Кабелът е едно от най-добрите попадения, не е прекъснал, другите след някой месец вече ги почвах с ремонтите на кабели.

Преди година в метро ги гледах за около 15 лв, същите. Не знам доколко са "същите" вътре като материали и качество, но... ако са същите, Няма да останеш недоволен за тия пари. Те бяха и са доста известни като слушалки.

Link to comment
Share on other sites

Мерси за всички съвети.И все пак все още събирам мнения...rolleyes.gif

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...