THE-AGENT Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Вече 3-та година съм при Чомпалова и тя не ме кара да си уча уроците защото си правим дискусии и спорим по проблемите в произведението.Тя дава тема за дискусия и цял час тя говори, а ние спим и никой не разбира защо въобще дава такива теми.Друг пример ние вече сме взели "Ад","Декамерон","Песенник","Дон Кихот" и вече почнахме "Хамлет" кажете ми това нормално ли е за около 4 седмици по 3 часа литература на седмица.Аз докато се осъзная на кое произведение сме и тя взима ново.А в часовете всеки мълчи не смее да гъкне защото ще му се появи някоя 2-ка от никъде си и тя постоянно говори и то така сякаш ни разказва приказка вместо да ни включи и нас в разговора или да зададе някой въпрос който да търсим отговор заедно да е интересно тя ни приспива цял час.Сигурно има много практика или стаж или както там тя си го нарича обаче не може да преподава така че да те грабне и да кажеш "Ей това днес беше интересно що не взема да прочета нещо" при не единственото заради което учиш е да не е 3, а 4.Това с есетата при нея е супер относителна работа, защото тя след това ти казва грешките....какви грешки тя като ми каже допускаш грешки в стила или пък много повторения на "човек", а аз съм употребил "човек" един път.Темата на класната я преписвам от това което учителка ми е написала и тя ми пише 4 на тема която спокойно 5 може да се пише и най-глупавото беше писала рецензия "допускаш много правописни и пунктуационни грешки", а аз проверих цялата класна нямаше нито една от споменатите в рецензията грешки.Може още супер много да се пише за нея ма няма смисъл ...тя няма да се промени .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Еми пичове време е да се оплачете, аз не съм бил при нея ама след всичко което чух, ако бях нямаше да я търпя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Както вече казах, ние и го показахме А Ванка, тва дето за толкова малко време сте зели толкова произведения е напълно нормално. Така е в 10-ти клас. Ти тепърва ша усетиш пауъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Еми пичове време е да се оплачете, аз не съм бил при нея ама след всичко което чух, ако бях нямаше да я търпя... Оплаках ме се ...още 8 клас и какво дръжки ...директорката дори не поиска да говори с майка ми ...и какво излезе че то е по-лесно с кмета на Пловдив да се видиш от колкото с наща директорка ...и с какво толкова е заета ?????Много се дразня за Чомпалова обаче пък директорката толкова е ядосала майка че в лицето и е казала че няма да е приеме че майка ако я види някъде по улицата сигурно же я убие (базик)това е ....не можело да я махнат ....ще траем Както вече казах, ние и го показахме А Ванка, тва дето за толкова малко време сте зели толкова произведения е напълно нормално. Така е в 10-ти клас. Ти тепърва ша усетиш пауъра Ай Фил Дъ Пауър ама все пак кой си ти знам ли те????Пу много съм отвеян тея дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Оплаках ме се ...още 8 клас и какво дръжки ...директорката дори не поиска да говори с майка ми ...и какво излезе че то е по-лесно с кмета на Пловдив да се видиш от колкото с наща директорка ...и с какво толкова е заета ?????Много се дразня за Чомпалова обаче пък директорката толкова е ядосала майка че в лицето и е казала че няма да е приеме че майка ако я види някъде по улицата сигурно же я убие (базик)това е ....не можело да я махнат ....ще траем Ай Фил Дъ Пауър ама все пак кой си ти знам ли те????Пу много съм отвеян тея дни Аз не говоря да се оплачеш на директорките, щото тия в нащо даскало са супер лайнарки!!! Има си телефон в инспектората за оплаквания... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Ние сме Обтор Чвор! Турнирчето кърти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Ай Фил Дъ Пауър ама все пак кой си ти знам ли те????Пу много съм отвеян тея дни Ами... Митака от 11 "Б" Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Ай Фил Дъ Пауър /off Ю фийл дъ пауър, бът ай гот да пейн оф дъ пауър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Ами... Митака от 11 "Б" А Митак що не си се обадил до сега бе?базикам се да не ме ступаш някъде по коридорите ей /off Ю фийл дъ пауър, бът ай гот да пейн оф дъ пауър... Абе Сашо ти не разбра ли че няма кой да се challenge-ва с Чомпалова Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Барова кърти мивки !!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Ние сме Обтор Чвор! Турнирчето кърти! S koi otbori ste v grupa??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Ъмм не, че нещо, ама какъв е тоя турнир ? Ония дето се записаха в сряда (преди 2 седмици) ли става въпрос ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 S koi otbori ste v grupa??? Атака(бихме ги) NIke(бихме ги) Охлювите(биха ни) Ама продължаваме де ... ся ше видим на 1/4 финалите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted November 9, 2005 Author Share Posted November 9, 2005 Ний смИ КУДА 2 победи имаме до ся и 1 загуба от Церберите с 11:3.Тия пичове съм сигурен че ще земат турнира.Ненормални някви Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEDi Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 А Митак що не си се обадил до сега бе?базикам се да не ме ступаш някъде по коридорите ейАбе Сашо ти не разбра ли че няма кой да се challenge-ва с Чомпалова Питай Chistacha! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Ний смИ КУДА 2 победи имаме до ся и 1 загуба от Церберите с 11:3.Тия пичове съм сигурен че ще земат турнира.Ненормални някви А ти кой си от Куда ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Ние бяхме оц стефан караджа, ама отпаднахме а ти уоу Уошия кво за обаждаш кат си резерва :lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Ние бяхме оц стефан караджа, ама отпаднахме а ти уоу Уошия кво за обаждаш кат си резерва :lol Аве еййй ... само 1 път бях резерва !!! Пък и не са обаждай не можете да играете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 А ти кой си от Куда ? MI toi e stoqn edin dalag takav!!!A az sam sasho i sam dalag ma sam malko po slab!!!2 mata zashtitnici!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Аве еййй ... само 1 път бях резерва !!! Пък и не са обаждай не можете да играете! Един път беше, а другите пъти даже не та бяха зели в групата Пък можем да играем мноо по добре от вас Все пак ние играем срещу 12 клас, а вие срещу 9. Направи си разликата сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Един път беше, а другите пъти даже не та бяха зели в групата Пък можем да играем мноо по добре от вас Все пак ние играем срещу 12 клас, а вие срещу 9. Направи си разликата сам Ауе смешен си ...... играх! и ние играхме с/у 12 и паднахме по-малко от вас .... прай ти разликата и стига спами .. тва не е чат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Ай викам стига сте се карали кой бил по-добър и кой бил по-зле ....има си чат за тая работа намерете и си лафете за тея работи стига с тоя спам....пак приличам на Psihara^^ ама вие направо прекалихте с тоя футбол не че съм против него ...ама вие се Уляхте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 awe KYDA sa nai veliki shtot nie i oshte 1 otbor ot ruskata -10 a sme edninstvenite koito ne sa zborni otbori a sme ot 1 klas!!! :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Момчета що не си направите тема : "Турнира на Марианчо" ? И без тва никой мод не гледа тука... Просто си коментирайте там!!! @err0r^ Дам.. Това е единствената учителка , която винаги може да ми доакра усмифката обратно! Ама има гадния навик , като съм на дъската да ма пошляпва по дупето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Ама има гадния навик , като съм на дъската да ма пошляпва по дупето... Еее, мен Никодимов ме е гъделичкал по корема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.