Jump to content
BulForum.com

ima li hora ot ruskata

Recommended Posts

Интересно. Тая екскурзия я организира една приятелка от Търговската. Екскурзията до колкото разбрах ще е с класове от Търговската и хора от Руската. не разбрах точно кой клас, защоот и тя не знае :) Аз също ще присъствам, така че... явно ще се запознаем с някои от вас :) които ще ходят разбира се. :)

Е как така са те пуснали ве? Аз като питах дали мога да доведа хора които не са от нашто даскало, даскалката ме изгледа като отровена и отказа категорично... :dry:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
Е как така са те пуснали ве? Аз като питах дали мога да доведа хора които не са от нашто даскало, даскалката ме изгледа като отровена и отказа категорично... :dry:

И аз като питах за същото ме гледаха като изкопаемо ...а Psihara^^ Ванио от къде зимат кинти наще мъчители.... :confused

Е като познавам организаторката на екскурзията е нормално да ме пусне :) Това не е училищна екскурзия, която се организира от даден преподавател. просто ти си говорил с учителката, която е инструктирана да не пуска външни (предполагам).

Та кой ще ходи? :)

Едит: Оказа се, че наистина са двама организаторите. просто датата, агенцията и хижата е една. Нищо де. така или иначе сме заедно. Казвайте кой ще ходи, поне да се намерим там.

Неска 2 часа и след тва в нас!Всичко друго свободни! :bgrin:

А да и в Петък часовете намалени ли ще са или няма да се учи?

Няма да се учи :P :D ще се ходи към панаира и щяло да има някъв концерт ...ама ...не мисля да ходя ...мисля че тези от 8 и 9 клас обаче са задължени или нещо такова ...поне така ни каза класната ма дори и да не идеш не вярвам да ти кажат нещо ... :lol: :lol: :lol:

Няма да се учи :P :D ще се ходи към панаира и щяло да има някъв концерт ...ама ...не мисля да ходя ...мисля че тези от 8 и 9 клас обаче са задължени или нещо такова ...поне така ни каза класната ма дори и да не идеш не вярвам да ти кажат нещо ... :lol: :lol: :lol:
О,да. Ние трябва да ходим и дори ще ни дадът вратовръзки да носим. От цялото училище, 8-ми и 9-ти клас сме прецакани ... Хмм, днес първите два часа свободни и после класната ни се скара защо не сме й се обадили да дойде и да не караме свободни, а да си тръгнем по-рано ... :music

Ако ма накарат да носа вратовръзка ще си я вържа на крака :angry1

Хахахх, на кой от 3те? :lol: Обаче сериозно, май няма да ни се разминат :unsure:

В тоя форум има ли човек от 12г клас ? Защото утре ще идват в нашия кабинет да ни обесняват неща за всички теми :) ... и ако има някой може да обеснява на мен :P

Ако ма накарат да носа вратовръзка ще си я вържа на крака :angry1

Тва съм си го мислил... :rolleyes: ...обаче още не са посмяли да направят грешката да ме задължат да нося вратовръзка.Пък после нека викат, че не уважавам училището...то и без тва ми е през оная работа за него. ;)

Тва съм си го мислил... :rolleyes: ...обаче още не са посмяли да направят грешката да ме задължат да нося вратовръзка.Пък после нека викат, че не уважавам училището...то и без тва ми е през оная работа за него. ;)
Еми нормално ти не си 8-ми или 9-ти клас. Нас ни размотават, както си искат, особено осмокласниците. Като видяха, че сме зайци и веднага ...

Еми нормално ти не си 8-ми или 9-ти клас. Нас ни размотават, както си искат, особено осмокласниците. Като видяха, че сме зайци и веднага ...

И ние бяхме така ве :) Еееех айляк си беше осми клас ма времето назад не върви :cry

Винаги съм казвал, че само чорапи могат да ма накарат да носа като някъф вид униформа :wacko: може и боксерки ма само ако са удобни, че инак :wacko: Само кат са сета за МГ-то и ми става тъжно за пичовете :sick

Е оттървах се от срама да нося тея вратовръзки на панаира :D Болен съм до петък :laughing:
Е, браво на теб. Ние, оставащите, ще присъстваме на някакъв урок "Какво да правим в пожар" ... ми ок. Абсолютна простотия ще е, но щом ни казват ...

Е, браво на теб. Ние, оставащите, ще присъстваме на някакъв урок "Какво да правим в пожар" ... ми ок. Абсолютна простотия ще е, но щом ни казват ...

Стига сте се оплаквали :lol: ако искате може да си останете у вас ...никой няма да ви пише отсъствие ...после може да ви трият сол на главата ...ма не е болка за умиране...аз няма да ходя .... :devil

И ние бяхме така ве :) Еееех айляк си беше осми клас ма времето назад не върви :cry

Абе девети си е къде-къде по-гот :) Като сравня с миналата година... имам чувството, че изобщо не уча (то си е вярно де...) А иначе не разбирам какъв ви е проблемът с вратовръзките... слагате ги в джоба и забравяте. Ако някой нещо пита... "Ами не ми е подходяща блузата" или някаква такава простотия и тва е!

Абе момчета, какво стана с тая екскурзия до Пампорово в Събота? никой ли няма да ходи от вас?

Az 6a hoda be. Utre mai 6a ni kajat po-podrobno ot kolko 4asa 6a se trugva. Nqkade 8-9 6a e. Samo znam 4e 6te se mine prez Smolqn. Moje da hodim da vidim planetariuma. Sigurno 6te obqdvame ne6to i posle poemame po putq kum pamporovo. Hotela 6a e mnogo qk. Mai 6a ima basein. 6te ima diskoteka, bar tva onova... abe glezotiiki. Mojelo da ima televizori v staite... abe gazari sme nie B) B) ;) :D :P

Абе девети си е къде-къде по-гот :) Като сравня с миналата година... имам чувството, че изобщо не уча (то си е вярно де...)

Аха... аз бях същия - изобщо не учих... сега в 10-ти изобщо не уча и почва да ме няма все по-често :) Е вчера щяха да ме наказват за неизвинени, тъкмо ги извиних и неска след втория час си тръгнах... да са еба в тъпака!!! :sayjin

Ние миналата година имахме такова за заметресението и няколко човека от нашия клас изпопадахме на земята се едно ни е ударила тухла, много ни са смяха тогава :D

Az 6a hoda be. Utre mai 6a ni kajat po-podrobno ot kolko 4asa 6a se trugva. Nqkade 8-9 6a e. Samo znam 4e 6te se mine prez Smolqn. Moje da hodim da vidim planetariuma. Sigurno 6te obqdvame ne6to i posle poemame po putq kum pamporovo. Hotela 6a e mnogo qk. Mai 6a ima basein. 6te ima diskoteka, bar tva onova... abe glezotiiki. Mojelo da ima televizori v staite... abe gazari sme nie B) B) ;) :D :P

Наща група тръгва в 8:30 от Плазма. за вашата незнам. Никва идея нямам от къде ще минаваме или къде ще спираме. Телевизори в стаите има, поне в нашите, но те май са еднакви. На един етаж сме. мисля, че сме само ние в хотела. Имаше някъде снимки тука в интернет. май сме в мезонетите. долу хол, едно друго, а горе 3 легла. Дай да се разберем нещо, поне с теб да се запознаем, а и повече хора да се съберем. :) С непознати е по-интересно.

Наща група тръгва в 8:30 от Плазма. за вашата незнам. Никва идея нямам от къде ще минаваме или къде ще спираме. Телевизори в стаите има, поне в нашите, но те май са еднакви. На един етаж сме. мисля, че сме само ние в хотела. Имаше някъде снимки тука в интернет. май сме в мезонетите. долу хол, едно друго, а горе 3 легла. Дай да се разберем нещо, поне с теб да се запознаем, а и повече хора да се съберем. :) С непознати е по-интересно.

Няма как да объркаш Митака ....един напомпан човечец който постоянно се смее на нещо :lol: :lol: Кога ще играем мач Митак че забравихме как се играе тази игра :angry1 :angry1 :devil :devil виждам че тази седмица няма да е ....ама другата като предколедно може :devil

Абе момчета, какво стана с тая екскурзия до Пампорово в Събота? никой ли няма да ходи от вас?

От нашия клас ша ходим дестина чуиека.Ма аз не знам къде ша ходим ве ...

Е вчера щяха да ме наказват за неизвинени, тъкмо ги извиних и неска след втория час си тръгнах... да са еба в тъпака!!!

Казах ти майна да не тръгваш ма ти не :lol: Тъпак :) Ма кво шоу стана след тва ... още са смея майна :lol: :lol: :lol: Тичай ... тичай ХАхАХХАхАХХАхХахАх :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...