po_taka Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 това е залепено на входната врата на блока. да не са тези -> http://www.citybs.net/ceni.php при положение, че сега съм на нетгруп не виждам как биха ме привлекли. и как така независещ от атмосферните условия ? какво ще рече това ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Предполагам визират метеорологичните условия дъжд,сняг и така нататък Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted April 13, 2008 Author Share Posted April 13, 2008 знам какво значи думата, въпросът ми е каква им е техниката по-точно , нещо революционно ли предлагат ? защото доколкото виждам (от сайта който даже нз дали е техен) са с лан кабели , а това далеч не е независеща от атмосферните условия връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 знам какво значи думата, въпросът ми е каква им е техниката по-точно , нещо революционно ли предлагат ?защото доколкото виждам (от сайта който даже нз дали е техен) са с лан кабели , а това далеч не е независеща от атмосферните условия връзка. мисля че тези хъбове който са със радио връзка не зависят от "атмосфрените условия" но до колкото знам са много скъпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Тва пак е някаква поредна фирма с гръмки реклами, дето май винаги ще има кой да се хване на тях. Аз пъ не знам да има нещо дето да не зависи хич от атмосферните условия, камо ли радиовръзка или лан кабел, за каквито се имат те. Със скоростите е ясно, че няма да има особен наплив към тях, след като има такъв конкурент в лицето на нашия доставчик. Може да са дъщерни на някой известен, не знам. Абе между другото това не е ли чисто Бургаски доставчик, какво прави в тоя раздел тук?! Вярно, че форума не е вече само Пловдивски, ама що не направим теми и за Мегалан, Хоумлан, и десетките треторазрядни фирми по света и у нас.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Щом пича който е написал темата е на Netgroup и са му лепнали на вратата тва явно почват и в Пловдив? :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Или някой е изплагиатствал името. При положение че има само GSM за връзка и няма посочен web site най-вероятно е single-man operation и въпросния апапин си прави ланче в махалата взимайки я от някоя зала я от нещо друго... Това с независене от атмосферните условия ми е страшно любопитно на какво се базира - айде някой като разбере да каже за какво иде реч, 'щото ми стана страшно любопитно. мисля че тези хъбове който са със радио връзка не зависят от "атмосфрените условия" но до колкото знам са много скъпи Айде айде. Всичко което не е с жица най-много се смущава от бури. Дъжд и сняг не го тормозят толкова но гръмотевици и други подобни му е*** м**та. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 ...Това с независене от атмосферните условия ми е страшно любопитно на какво се базира... Базира се на презумпцията, че това ще им е мотото, с което се предполага да привличат клиенти Щом няма да е с високи скорости, поне с някоя откровена лъжа да се опитат да привлекат някой дето е ептен хал-хабер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Инсталация и настройки на програмни продукти (собственост на клиента) - 15 лв. /на започнат час/ Страшни услуги предлагат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Поредната фирма "фантом" която или прекупува вече прекупен нет... или отново изкуственна конкуренция-нещо като гигабит/ЕК едно време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Относно въпросния доставчик: След огромните ми перипетии с Визио, постоянните ми спирания за дни, като последното спиране беше над 2 седмици, видях брошура на този доставчик, залепена на входната врата на блока (Тракия). Обадих се на обяд, в 6 часа вечерта вече нета ми беше пуснат, няма инсталационна такса. 10 мегабита са 20 лева, външния ми държи към 2-3 мегабита, от торенти свалям с около 1 до 1,5 мегабайта. Имаше и някакви други тарифи, но мен тази ме устройва идеално и за другите не съм се и интересувал. Вече съм близо месец към тях, до момента не е имало нито едно спиране на Интернета. Нямам представа нито чия е тази фирма, нито как е организирано трасето им, доколкото разбрах е по оптика, но това не ме интересува, единственото което е важно за мен е, че няма никакви прекъсвания засега. Това е моят опит с тях до момента, надявам се да съм полезен на някой с това инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Пусни няколко теста от speedtest.net да се видят скоростите, а и там ще се види името на доставчика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Тестовете са правени в 20:30, точно след бурята Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Лол много слаб външен, даже ужасен. Но все пак е по-добре от визио, нет за 1 ден ...в месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Ето и тест от сутринта, вчера скоростите бяха малко по-ниски, вероятно заради бурята, но като цяло скоростите са такива: Това е положението, но като цялостно обслужване - скорост, сигурност, обслужване, съпорт, за тази цена - за сега съм доволен от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 Обвързващ договор има ли и ако да за колко време и при инсталиране се плаща само една такса за месеца ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 14, 2008 Share Posted June 14, 2008 при положение, че сега съм на нетгруп не виждам как биха ме привлекли. След като видях тестовете....мисля, че единствено с поддръжката (ако е добра), защото поддръжката на нетгруп напоследък хич я няма...иначе за 20 лв. (в сравнение с резултатите на vkirov), скоростите за Пловдив и София в момента би трябвало да са ти с 2-3 пъти по-високи стойности, а за Франкфурт - между 2 и 5 пъти...за ъплоуда не ща да говоря...сам знаеш колко много пъти е по-висок. Ако нямаш проблемите на Evil_Hacker или PiTT BuLL, по-добре засега си стой там, където си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Обвързващ договор има ли и ако да за колко време и при инсталиране се плаща само една такса за месеца ли? Обвързващ договор няма, само една такса се плаща за месеца при инсталиране. Поне при мен е така, ако сега фирмата има друга политика, не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 Обвързващ договор няма, и да, само една такса се плаща за месеца. Поне при мен е така, ако сега фирмата има друга политика, не знам. Писал съм пълни глупости сорка вместо няма някакви съм прочел има Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Ако това което пише на теста за скоростта е вярно, значи отговора на въпроса какви са тия е, че са Nettera под някакво име за пред крайни потребители. Освен ако не хваща грешно ISP-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Това са някои, които купуват нет от Неттера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 Ае тея дни ще ги сменя гадния евроком с този сити нет понеже ено аверче бачка там и живее срещо нас та да ги пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Става вапрос за оптика до всеки един вход. аз съм клиент на сити нет и са расзцепвам от кеф от тва което видях до момента. Пичовете имат мрежа в тракия и в смирненски. Според мен фирмата е доста сериозна. И тази страница не е тяхна http://www.citybs.net/ceni.php !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Става вапрос за оптика до всеки един вход. Знам че е тъп въпрос но оптиката под земята ли е вкарана или и тя е като гирлянди по дърветата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 епа май е под земята не съм видял да е по дърветата ама ша вида довечера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.