Jump to content
BulForum.com

sasshko

Members
 • Content Count

  784
 • Joined

 • Last visited

About sasshko

Recent Profile Visitors

369 profile views
 1. Какви са ми опциите да си оставя колата в София някъде около летището и да си хвана метро/ такси? За 5 дни престой искат 70лв за паркинг...
 2. Share-наха ми едан папка с mp4 формат в google drive, (?няма как да има вирусчета там?), ако реша да сваля на компютъра може ли да има нещо опасно, че си купих едни клипчета малко от черния пазар. 10х по- евтино и имам някакви леки съображения да не се опита някой да ми лепне нещо?
 3. Нали и двата сайта имат верификация при регистриране и за да ми източат картата. Трябва да се регистирали акаунт с моята лична карта/ лични данни.
 4. И аз това си мислех, че няма какво да го спре да си напазарува на корем. Няма как да ги изтеглят
 5. Ако някой ти има номера на кредитна/ дебитна карта + отзад 3 цифрения код... може да стане доста нерпиятно нали? Препоръчва се да се смени картата?
 6. Замунда са си махнали от известно време броя на сийдърите за всеки торент и така не може да разбереш кой торент да свалиш. Малко е тъпо това... защо са го направили?
 7. Има ли начин да престана да се съгласям всеки ден на тези тъпотии. Не искам да си давам личните данни ? https://gyazo.com/e26436bd51f521d196b00e4d09d27c25
 8. @netrootbg От както ми препоръча да заменя гилет с класическа самобръсначка, в стара тема, се родих. Мерси много. И също точно си получих ножчетата "Feather", отново мерси за препоръката. Един месец карах на боклуците на БГ пазара. Тези японци са космонавти - евалата. А който не е пробвал още да се замисли сериозно за класическите самобръсначки. Поне за мен лично замени едно неприятно действие с нещо, което ми доставя удоволстие.
 9. Търся да купя хубава бира за почерпка и се чудя beer shopа на Отец Паисий дали ще има нещо подходящо.
 10. Не знаех, че рутера върви с кабелите... И мислех, че кулбокс трябва да идват. Ясно, мерси много
 11. Испански филм. Беше доста известен и разказваше 4 различни истории всяка с някаква поука. Една беше между двама шофьори на пътя. Единия караше А4 (2004-2008 face) а другия някаква таратайка и имаха някаква свада по между им. Блъскаха се и май единия загина.
 12. Здравей, досега не съм имал рутер вкъщи, а сега ми се налага да сложа. Оптичния кабел, който в момента от вашето устройство влиза директно в PC 1, сега ще го вкл в рутера и съответно ще ми трябват два кабела към PC1, PC2... от къде да си купя кабелите?
 13. Пропуснал съм, ако се е обсъждало скоро, но бихте ли препоръчали хотелче за 2-3нощувки с добро СПА, за предпочитане в планината на чист въздух. Ориентирал съм се към към Пампорово, но там освен "Green Life Family Apartments", което имаше добро СПА, не съм бил на друго място. Не съм скиор, така че не ме интересува близост до писти, а по скоро хубаво вино и здрави мезета БМВ-то ми от подписа не се е разваляло скоро, така че ... съм склонен да похарча малко пари. Предложения?
 14. Нещо ми се сбъгяса интернета след един рестарт. Както работиха едни приложения и изведнъж спряха. Само посредством ВПН ги отварям и то супер бавно. Така се изнервих какво правите... не съм толкова запознат да видя някакви къде е проблема точно. Нещо вие ли ограничавате еби му майката така се изнервих
×
×
 • Create New...