Jump to content
BulForum.com

sasshko

Members
 • Content Count

  792
 • Joined

 • Last visited

About sasshko

 • Rank
  Гуру

Recent Profile Visitors

394 profile views
 1. Някой да е купувал скоро блендер? Бюджет 200-400лв. Ще почвам да експериментирам със супички и смутита, че само гироси и баници може да се яде в нашия заспал град. Блендер Oster Versa OBL104X, 1400 W, Съд 1.9 л, 3 Програми, Променлива скорост + Pulse, Аксесоари за миксиране
 2. Samsung S9+ , а не ми дава да го сваля. Като напиша samsung/ google pay ми дава да сваля някакво тъпо приложение Cards - Mobile wallet
 3. Направих си Revolut карта, обаче не мога да си плащам с телефона защото ми е Samsung/ Android. А apple pay е възможно в БГ... Има ли решение за BG???
 4. Къде мога да си купя хубава възглавница в Пловдив? Знам че продават навсякъде, но искам да си взема нещо качествено. Кой е мерцедеса на възглавниците? Всъщност може и онлайн, защо не.
 5. При мен го има това да. Част от сайтовете работят, част не. И ми създава голямо неудобство
 6. Какво означава това? То не се трае бъркат ми да не казвам къде...
 7. Кво стана с cooolbox в Кършака. Всичко се сгомнясва много яко. Всяка седмица почва по- зле и по- зле да става. Преди нямах никакви прекъсвания, сега са всяка седмица.
 8. https://www.sofia-airport.bg/пътници/транспорт-от-и-до-летището/паркинг Тук пише 70лв... Това видях аз
 9. Какви са ми опциите да си оставя колата в София някъде около летището и да си хвана метро/ такси? За 5 дни престой искат 70лв за паркинг...
 10. Share-наха ми едан папка с mp4 формат в google drive, (?няма как да има вирусчета там?), ако реша да сваля на компютъра може ли да има нещо опасно, че си купих едни клипчета малко от черния пазар. 10х по- евтино и имам някакви леки съображения да не се опита някой да ми лепне нещо?
 11. Нали и двата сайта имат верификация при регистриране и за да ми източат картата. Трябва да се регистирали акаунт с моята лична карта/ лични данни.
 12. И аз това си мислех, че няма какво да го спре да си напазарува на корем. Няма как да ги изтеглят
 13. Ако някой ти има номера на кредитна/ дебитна карта + отзад 3 цифрения код... може да стане доста нерпиятно нали? Препоръчва се да се смени картата?
 14. Замунда са си махнали от известно време броя на сийдърите за всеки торент и така не може да разбереш кой торент да свалиш. Малко е тъпо това... защо са го направили?
 15. Има ли начин да престана да се съгласям всеки ден на тези тъпотии. Не искам да си давам личните данни ? https://gyazo.com/e26436bd51f521d196b00e4d09d27c25
×
×
 • Create New...