Jump to content
BulForum.com

sasshko

Members
 • Content Count

  884
 • Joined

 • Last visited

About sasshko

 • Rank
  Гуру

Recent Profile Visitors

1080 profile views
 1. Казвайте ги по- рано тези работи...
 2. Би трябвало да стои самостоятелно. В казино игрите играеш с 0% шанс за дългосрочна печалба, единствено за забавление. Тези сайтове организират покер игри, защото печелят малка комисионна от всяка изиграна ръка, но не се интересуват кой печели или губи. В този контекст няма нищо общо с традиционните хазартни игри. За непрофесионалист може да има хазартен елемент, но като цяло е игра на умения. И в най- опростен вариант по нищо не се различава от таблата, в която зарчето може да спечели една партия, но при N на брой по- добрият ще печели винаги. Бридж-белот...
 3. И на мен първо това ми дойде на ум. Тествах с whatismyip и действително ми показваше А1, докато VPN беше настроен към East London. Втори тест направих с Chrome и IE по същия метод и резултата се повтори... Стига толкова тестове Заради лица Х, които монополизират хазартния бизнес от много години (за съжаление онлайн покера влиза към хазарт) много международни компании не успяват да вземат лиценз и по закон доставчиците трябва да ги блокират. Естествено никой не го следи това и е пълна анархия всичко. Малките доставчици не правят нищо, а само големи като А1 (може би ис
 4. Намерих това, което търсех като опция към VPN и се нарича "split tunneling feature" Тук е обяснено как работи, но не разбирам дали мога да му се доверя на 100%. https://www.expressvpn.com/support/troubleshooting/split-tunneling-desktop/ As long as you are connected to ExpressVPN, all of your DNS queries will go through ExpressVPN’s servers, no matter how you configure your split-tunneling settings. Има ли лесен начин например през Task manager да си проверя решението, както ни учеха по математика... че това с DNS-ите излиза малко извън моите познания.
 5. Търся VPN програма, която може да ми скрие реално/ покаже немско IP само за 1 определена програма. По конкретно покер клиeнт тип PokerStars (реално е за Unibet Poker, А1 нещо са ме резнали)
 6. В Мексико комарите пренасят много болести и са голяма напаст. Лайма се поставя заради тях. И само в България ти го бутат направо вътре
 7. За почивка в гърция знаем с какъв тест се пътува, а после за прибирането налага ли се да си прави човек същия тест в Гърция ?
 8. Забравяте, че едно поколение се контролира през машинките в ръцете им. По цял ден гледат тик- ток, пушат трева, мастурбират и ако им останат сили ходят на работа, за да се оплакват от заплащането. Каква революция с такива хора?
 9. А аз си мислех за фигурка със скъсани дънки
 10. По пощата пристигат.
 11. Сол и пипер не съм ходил никога, но имам сигурна информация, че купува замразени меса от Метро с изтекъл срок на годност.
 12. Така е да. При марката LG определени модели са с 1 кондензатор
 13. Не си разбрал нищо, но не се учудвам. Истините ги казва само "google", споко. Иначе добър цитат - браво.
 14. Д. Недков, Знакът на Българина Най- смисленото нещо, което съм прочел последно време. Колко добре го е казал човекът. Толкова много неща, които всички си мислим и смятаме за верни, обединени в само една страничка.
 15. Към анасонлийката вървят калмари нали, а къде има пресни с Пловдив? Всичко е прясно РАЗмразени...
×
×
 • Create New...