Jump to content
BulForum.com

vkirov

Members
 • Content Count

  506
 • Joined

 • Last visited

About vkirov

 • Rank
  Гуру

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

837 profile views
 1. цените са просто абсурдни! това ево го купих същото преди 2-3 години за 120лв от Германия! 120 гиги хп-тата са по 40 кинта, 240 бяха по 50 последно в ерата с гаранция и всичко! Ебахти и търгашите и търмъците и всичко, разказахте играта на тоя форум!
 2. Тая година и аз наложих балконско изкуство. Наздраве и от мене на всички разточващи, опушващи и сушащи съфорумци.
 3. A5000, A5100 нямат hot shoe, нито опция за такова. Не може да се ползва на тези тела. Просто уточнение. Успех с продажбата, хубава светкавица на добра цена.
 4. доста интересна статистика се появи днес, относно по-горния "спор" има ли обществени настроения или не: линк В интерес на истината обаче, аз съм леко разочарован от съдържанието до момента, да видим натам как ще е.
 5. Благодаря за бързата реакция.
 6. нека не залитаме само в тази посока. И аз не искам алфа, скат и доста подобни партийни телевизии, но ги има в листата.
 7. ясно, не е за мен тази операция, няма да се "втечнявам" и в това. Ще взема някой маг от ибей със стандартния фирм или ще видя как стои въпроса със "смарт" телевизорите и ще го сменя. Този път вече ще разкарам кул телевизията, това стандартно изречение с "проучванията" толкова пъти съм го виждал, че вероятно е най-използваната фраза в техния форум - и резултат почти никога няма. Примери - десетки! Дори НОВА мисля вече е в ХД, а аз си чакам ли чакам. Пълна ебавка е вече това. Аз гледам 5 канала ... там трите национални, natgeo, discovery, чат пат ID ако съм на кеф за подобна тематика, хистори и ... като ме стегне кратуната - пускам едно tvdnes - 5 минути гледане на това се равнява на поне два валидола . Преди години на булсат имаше едно хоби тв, в кула така и не дойде, "замести" се достойно с охота и рибалка! Просто нямам нужда от 15 чалга канали, 30 руски, 30 "тестови", 20 спортни, като аз това просто не го гледам! Явно имаме драматично разминаване с интересите на кул-редакторите, не е за мен тая "сборка".
 8. с кое точно? че никога не са в крак се обществените настроения и трябва да се молим с месеци за национален канал? Я вижте колко въпроса имаше във форума им, преди някой да отговори? Нали затова е форум? Ако няма кой да го погледне, да го закриват просто! Куулбокс вече не е каквото беше, в началото клиентите имаха значение, определено. Сега ще се молим да проучвали видиш ли, за нещо, което представлява огромен обществен интерес за добро или лошо. Не коментирам качествата на канала (7/8) и собственика му, а че хората, вкл и аз, искаме да го гледаме! Как да е, да се моля и чакам да "проучват" нещо, което е известно от два месеца - нема да стане! В тази връзка - да питам - Тези кутии техните - маг 250 ли са какви са ... могат ли да добавят плейлисти, m3u доколкото разбирам, или да купувам нов маг и да започвам проби с другите иптв платформи?
 9. тука вече стъпихте накриво, определено!
 10. това нещо да не фалира вече? питат се някакви неща - тук, в техния форум, никой не ебава да отговаря ... ако е пътник кутията, да кажат о време!
 11. аз бих взел 500гб, ако е останал. Ще пиша на лс да се разберем.
 12. Продавам чисто нов ламинатор hama, размер до а3, в гаранция 2 год. + 50 листа фолио sigma a3. Цена за всичко: 50лв Пловдив.
 13. https://www.e-infin.com/eu/item/1358/sigma_17-70mm_f2.8-4_dc_macro_os_hsm_|_contemporary_for_canon_mount
 14. Уредът е купуван нов за над 500лв и е използван 3-4 пъти общо. 7 кг маховик, максимално тегло 120кг, солидна изработка, няма нищо общо с евтините китайски пластмасови боклуци. За Пловдив само. 250лв.
×
×
 • Create New...