Jump to content
BulForum.com

vkirov

Members
 • Content Count

  495
 • Joined

 • Last visited

About vkirov

 • Rank
  Майстор

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

689 profile views
 1. аз бих взел 500гб, ако е останал. Ще пиша на лс да се разберем.
 2. Продавам чисто нов ламинатор hama, размер до а3, в гаранция 2 год. + 50 листа фолио sigma a3. Цена за всичко: 50лв Пловдив.
 3. https://www.e-infin.com/eu/item/1358/sigma_17-70mm_f2.8-4_dc_macro_os_hsm_|_contemporary_for_canon_mount
 4. Уредът е купуван нов за над 500лв и е използван 3-4 пъти общо. 7 кг маховик, максимално тегло 120кг, солидна изработка, няма нищо общо с евтините китайски пластмасови боклуци. За Пловдив само. 250лв.
 5. Хладилна чанта CRIVIT, купувана от лидл преди 2-3 месеца, с гаранция 2 години /с касовата бележка/. 30 литра, работи и на 12, и на 220в, т.е. може да се включи към запалката на колата, както и в стандартен контакт. Не е използвана никога, имахме планове да пътуваме през юни с нея, но както знаете времето беше ужасно и плановете се провалиха. Цена 90лв. Линк за инфо: https://www.lidl.de/de/crivit-elektrokuehlbox/p296043?fromRecommendation=true&scenario=also_clicked В Пловдив е. ПРОДАДЕНА.
 6. Чисто нова немска палатка Skandika с размери: 480 x 340 cm; Височина: 200 cm. Събира се в чанта: 65 x 25 x 22 cm, тегло 12кг. Две спални помещения и подвижна преграда с комарници. Воден стълб: 3000 Купувана е преди 2 месеца от Германия, имахме планове да пътуваме през юни с нея, но както знаете времето беше ужасно и плановете се провалиха. Съответно никога дори не е разпъвана. Цена 300лв Линк за инфо: https://www.amazon.co.uk/Skandika-family-Tunnel-Moveable-Sleeping/dp/B010MEHESO В Пловдив се намира. ПРОДАДЕНА.
 7. Търся мастиленоструен принтер, за предпочитане фотопринтер, формат А4 или А3. За Пловдив само, искам да го видя как работи на фотохартия на място. С отличен тест принт на главите естествено.
 8. Няма да споря, но Оазиса гледах как се строи, защото ми е наблизо. Трябва да си ти кажа, че беше много качествено изпълнен, не се бъзикам хич. Сега вече за заселниците и поддръжката ... ще се въздържа от коментар. Панелка и аз имах едно време. Разкарах я. Ами всичко се разпадаше, братле. Тръби, заварки, инсталация, асансьор, дървениите по парапетите, стените по стълбищните площадки, дограмата .... всичко беше неспасяемо. И по-лошото е, че на никой не му пукаше! Мазите бяха пълни с плъхове, в определени периоди имаше и хлебарки в апартаментите. Ами крива хава. След 20, а може и по-малко години, оазисите ще са на същото положение, защото са предимно наематели и ще го докарат до грозната картина. Но към момента, от гледна точка на строителство и стойност - нещата са несравними.
 9. Ясно ми е какво искаш да кажеш. Но може би е по-добре да се погледне по друг начин: Квадрата на панелките в момента е около 550-600 евро. Реално такъв апартамент струва около 300 евро, предвид възрастта, овехтяването, качеството, изпълнението на общите части. Т.е. е малко спорно кой е по-прецакан. Но чак пък баламурници ... не мисля. Всеки купува това, от което има нужда и се чувства добре в него.
 10. 490 може да има само в резерват от типа на Оазиса. Идея си нямате какви проблеми идват с подобна покупка. В момента в Пловдив цените са между 700 и 900 евро за неща, що-годе годни за живеене. Естествено, вярвам излишно е да се казва, че паркомясто или гараж са абсолютно задължителни. Варират по 3 до 15 хиляди евро. Чиста площ е термин, останал от комунизма. Има стени, общи части и склад/изба, които са собственост на ... собственика. Няма кой друг да ги плати, защото се ползват от собственика. Дали ще са повече или по-малко общи части зависи от архитектурата, РЗП, от плътността на застрояване, от степента на озеленяване - и като цяло те /общите части/ са пряко свързани с качеството на живот в последствие. В оазиса бяха от рода на 5% - но резултатът е виден за всички.
 11. От години много ме радват балонните майтапчии. И същите тези все така си люпят семки пред панелката и се надлъгват с комшията.
 12. Така е, орехите от преди две години нищо няма да ги спре.
 13. Пак зачатка градушката, обаче този път я усетих навреме и метнах едно одеяло върху колата, пък ако ще целия град да ми се смее. Нито ми се занимава с каско, нито ми се чака два месеца да я оправят с три нюанса разлика в боята.
 14. Този път и аз се разминах, на миналата градушка сменях стъкло.
 15. Я да питам нещо друго, че ме притеснихте с тези едри риби Дали не е по-добре да взема един воблер, вместо да се мъча на царевица и плувка? С живите примамки не се разбираме, така че - това са ми опциите. Влакното ми е 0.25 - няма да е кой знае какъв проблем да пробвам с воблер. Какво ще кажете?
×
×
 • Create New...