Jump to content
BulForum.com

vkirov

Members
 • Content Count

  492
 • Joined

 • Last visited

About vkirov

 • Rank
  Майстор

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

648 profile views
 1. Уредът е купуван нов за над 500лв и е използван 3-4 пъти общо. 7 кг маховик, максимално тегло 120кг, солидна изработка, няма нищо общо с евтините китайски пластмасови боклуци. За Пловдив само. 250лв.
 2. Хладилна чанта CRIVIT, купувана от лидл преди 2-3 месеца, с гаранция 2 години /с касовата бележка/. 30 литра, работи и на 12, и на 220в, т.е. може да се включи към запалката на колата, както и в стандартен контакт. Не е използвана никога, имахме планове да пътуваме през юни с нея, но както знаете времето беше ужасно и плановете се провалиха. Цена 90лв. Линк за инфо: https://www.lidl.de/de/crivit-elektrokuehlbox/p296043?fromRecommendation=true&scenario=also_clicked В Пловдив е. ПРОДАДЕНА.
 3. Чисто нова немска палатка Skandika с размери: 480 x 340 cm; Височина: 200 cm. Събира се в чанта: 65 x 25 x 22 cm, тегло 12кг. Две спални помещения и подвижна преграда с комарници. Воден стълб: 3000 Купувана е преди 2 месеца от Германия, имахме планове да пътуваме през юни с нея, но както знаете времето беше ужасно и плановете се провалиха. Съответно никога дори не е разпъвана. Цена 300лв Линк за инфо: https://www.amazon.co.uk/Skandika-family-Tunnel-Moveable-Sleeping/dp/B010MEHESO В Пловдив се намира. ПРОДАДЕНА.
 4. Търся мастиленоструен принтер, за предпочитане фотопринтер, формат А4 или А3. За Пловдив само, искам да го видя как работи на фотохартия на място. С отличен тест принт на главите естествено.
 5. Няма да споря, но Оазиса гледах как се строи, защото ми е наблизо. Трябва да си ти кажа, че беше много качествено изпълнен, не се бъзикам хич. Сега вече за заселниците и поддръжката ... ще се въздържа от коментар. Панелка и аз имах едно време. Разкарах я. Ами всичко се разпадаше, братле. Тръби, заварки, инсталация, асансьор, дървениите по парапетите, стените по стълбищните площадки, дограмата .... всичко беше неспасяемо. И по-лошото е, че на никой не му пукаше! Мазите бяха пълни с плъхове, в определени периоди имаше и хлебарки в апартаментите. Ами крива хава. След 20, а може и по-малко години, оазисите ще са на същото положение, защото са предимно наематели и ще го докарат до грозната картина. Но към момента, от гледна точка на строителство и стойност - нещата са несравними.
 6. Ясно ми е какво искаш да кажеш. Но може би е по-добре да се погледне по друг начин: Квадрата на панелките в момента е около 550-600 евро. Реално такъв апартамент струва около 300 евро, предвид възрастта, овехтяването, качеството, изпълнението на общите части. Т.е. е малко спорно кой е по-прецакан. Но чак пък баламурници ... не мисля. Всеки купува това, от което има нужда и се чувства добре в него.
 7. 490 може да има само в резерват от типа на Оазиса. Идея си нямате какви проблеми идват с подобна покупка. В момента в Пловдив цените са между 700 и 900 евро за неща, що-годе годни за живеене. Естествено, вярвам излишно е да се казва, че паркомясто или гараж са абсолютно задължителни. Варират по 3 до 15 хиляди евро. Чиста площ е термин, останал от комунизма. Има стени, общи части и склад/изба, които са собственост на ... собственика. Няма кой друг да ги плати, защото се ползват от собственика. Дали ще са повече или по-малко общи части зависи от архитектурата, РЗП, от плътността на застрояване, от степента на озеленяване - и като цяло те /общите части/ са пряко свързани с качеството на живот в последствие. В оазиса бяха от рода на 5% - но резултатът е виден за всички.
 8. От години много ме радват балонните майтапчии. И същите тези все така си люпят семки пред панелката и се надлъгват с комшията.
 9. Така е, орехите от преди две години нищо няма да ги спре.
 10. Пак зачатка градушката, обаче този път я усетих навреме и метнах едно одеяло върху колата, пък ако ще целия град да ми се смее. Нито ми се занимава с каско, нито ми се чака два месеца да я оправят с три нюанса разлика в боята.
 11. Този път и аз се разминах, на миналата градушка сменях стъкло.
 12. Я да питам нещо друго, че ме притеснихте с тези едри риби Дали не е по-добре да взема един воблер, вместо да се мъча на царевица и плувка? С живите примамки не се разбираме, така че - това са ми опциите. Влакното ми е 0.25 - няма да е кой знае какъв проблем да пробвам с воблер. Какво ще кажете?
 13. Въча е кофти, твърде стръмни брегове, не се бъзикай с късмета. Виж предложенията по-горе, не са никак лоши. Аз не съм ходил още, че си подготвях такъмите, но другата седмица ще планирам нещо вече.
 14. Много благодаря и на двамата за идеите! Определено - ще отида и на двете. Сега ме притеснихте с тези големи риби, та ще ровя на какво кълват, да не съм съвсем капо
 15. Времето взе да се затопля и мисля да отида за риба с детето. Не съм рибар, не разбирам много, но поне въдица имам и знам от коя страна се хваща. Проблемът е, че нямам никаква идея за места, подходящи за подобно семейно приключение. На времето са ме влачили приятели по разни селски дупки 10 на 10 посред къра, на такова никога няма да стъпя. Т.е. - търся платен рибарник или язовир, за предпочитане планински, с природа, добър път до него. Да има къде да си опъна палатка и да откараме един ден. Цената на човек или въдица не ми е важна, риба няма да взимам, каквото /ако/ се хване, ще се пусне обратно. До 100 км отстояние от Пловдив ме устройва, стига мястото да е наистина готино и подходящо за семеен пикник с елементи на риболов Ако се сещате за подобно, ще съм благодарен да помогнете с идеи. Мерси!
×
×
 • Create New...