Jump to content
BulForum.com

vkirov

Members
 • Content Count

  509
 • Joined

 • Last visited

About vkirov

 • Rank
  Гуру

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

920 profile views
 1. Търся някаква уеб камера с вграден микрофон за ПС - нова, стара, модерна или не - все тая, важното е да снима маймун и да се вижда маймун, както и да се чува какви глупости дрънка маймунът пред нея. Трябва ми за понеделник /28-ми/, така че ще издирвам до тогава. За Пловдив, на лс или в темата. Мерси.
 2. какво ще става със 7/8 ? Не виждам опция в допълнителни услуги? Пак ли в последния момент ще са разправиите по стар обичай?
 3. цените са просто абсурдни! това ево го купих същото преди 2-3 години за 120лв от Германия! 120 гиги хп-тата са по 40 кинта, 240 бяха по 50 последно в ерата с гаранция и всичко! Ебахти и търгашите и търмъците и всичко, разказахте играта на тоя форум!
 4. Тая година и аз наложих балконско изкуство. Наздраве и от мене на всички разточващи, опушващи и сушащи съфорумци.
 5. A5000, A5100 нямат hot shoe, нито опция за такова. Не може да се ползва на тези тела. Просто уточнение. Успех с продажбата, хубава светкавица на добра цена.
 6. доста интересна статистика се появи днес, относно по-горния "спор" има ли обществени настроения или не: линк В интерес на истината обаче, аз съм леко разочарован от съдържанието до момента, да видим натам как ще е.
 7. Благодаря за бързата реакция.
 8. нека не залитаме само в тази посока. И аз не искам алфа, скат и доста подобни партийни телевизии, но ги има в листата.
 9. ясно, не е за мен тази операция, няма да се "втечнявам" и в това. Ще взема някой маг от ибей със стандартния фирм или ще видя как стои въпроса със "смарт" телевизорите и ще го сменя. Този път вече ще разкарам кул телевизията, това стандартно изречение с "проучванията" толкова пъти съм го виждал, че вероятно е най-използваната фраза в техния форум - и резултат почти никога няма. Примери - десетки! Дори НОВА мисля вече е в ХД, а аз си чакам ли чакам. Пълна ебавка е вече това. Аз гледам 5 канала ... там трите национални, natgeo, discovery, чат пат ID ако съм на кеф за подобна тематика, хистори и ... като ме стегне кратуната - пускам едно tvdnes - 5 минути гледане на това се равнява на поне два валидола . Преди години на булсат имаше едно хоби тв, в кула така и не дойде, "замести" се достойно с охота и рибалка! Просто нямам нужда от 15 чалга канали, 30 руски, 30 "тестови", 20 спортни, като аз това просто не го гледам! Явно имаме драматично разминаване с интересите на кул-редакторите, не е за мен тая "сборка".
 10. с кое точно? че никога не са в крак се обществените настроения и трябва да се молим с месеци за национален канал? Я вижте колко въпроса имаше във форума им, преди някой да отговори? Нали затова е форум? Ако няма кой да го погледне, да го закриват просто! Куулбокс вече не е каквото беше, в началото клиентите имаха значение, определено. Сега ще се молим да проучвали видиш ли, за нещо, което представлява огромен обществен интерес за добро или лошо. Не коментирам качествата на канала (7/8) и собственика му, а че хората, вкл и аз, искаме да го гледаме! Как да е, да се моля и чакам да "проучват" нещо, което е известно от два месеца - нема да стане! В тази връзка - да питам - Тези кутии техните - маг 250 ли са какви са ... могат ли да добавят плейлисти, m3u доколкото разбирам, или да купувам нов маг и да започвам проби с другите иптв платформи?
 11. тука вече стъпихте накриво, определено!
 12. това нещо да не фалира вече? питат се някакви неща - тук, в техния форум, никой не ебава да отговаря ... ако е пътник кутията, да кажат о време!
 13. аз бих взел 500гб, ако е останал. Ще пиша на лс да се разберем.
×
×
 • Create New...