Jump to content
BulForum.com

Препоръчайте колело

dunata

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Да де, ама като компоненти са изключително идентични…. Трека е с мижавото предимство от 2 зъба, което дава мааалко повече “лекота” при катерене….не знам… Не съм анализирал геометрията на рамките, щото и това е важно, ама разликата не е малка…

Едното е една от най-големите марки в света на колоезденето, другото е спринт. Нищо не мога да ти кажа за цени, компоненти, окомплектовки не следя пазара от сигурно 5 години.

Май геометрията на рамките е различна...

Различна е, поне и на мен така ми изглежда. Не намерих геометрия на аполона, само на Трек. Иска ми се по-изправена стойка, като аполона изглежда така че да е по-изправен….лошото е, че нещо из Пловдив не мога да намеря налични и двата, за да ги пробвам….

On 5/6/2022 at 12:59 PM, Mockingbird said:

Различна е, поне и на мен така ми изглежда. Не намерих геометрия на аполона, само на Трек. Иска ми се по-изправена стойка, като аполона изглежда така че да е по-изправен….лошото е, че нещо из Пловдив не мога да намеря налични и двата, за да ги пробвам….

Expand  

По разкази на веломайстора, при който си карам Кольо, от пандемията насам всичко живо е луднало да купува колела и от тогава наличностите са проблем, цените летят нагоре, части трудно се намират. Аз бая търсих, дорде си намеря гума. Та ся може би не е най-перфектния момент за покупка на колело...

Аммм, то че си е така, така си е…., но това е валидно за всичко. А и лично аз не мисля, след три-пет-седем месеца, цените ще се върнат назад….може да останат същите или дори по-високи, но не и по-ниски.

Аз на голямата дъщеря взех Велосипед MTB 26" SNOOP 5.0, Размер на рамката L,
Черен/Оранжев [SNOOP 5.0.550288] от Емаг по време на петъка за 360 лева от оригинални към 900 ако добре си спомням. И аз не съм специалист в колелата, но това нещо като го сглобих и покарах няма нищо с кютуците на циганина Максим. На светлинни години е, а го взех на тяхната цена. Гледам в момента му искат дори 1000 лева... 

snoop-5-0bad.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...