Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

glory said:
СТОНОЖКА!! Дано съм успяла да я убия,дълго я пръсках с лак за коса... Дали е мъртва? Беше ме гнус и страх да я убия даже с чехъл. Но какво прави тя тук в моята приятна стаяяяя ;( И ся ще спя на тая миризма.. Дано да съм я убила,хораа ;( И днес няма да се спи спокойно значи. Утре ако влезе богомолка ще се побъркам. Отивам в леглото,трябва да бъда много внимателна по пътя. Ако и аз имах толкова крака,сигурно нямаше да ме е страх от нея... :)

От тия големите и дългите? Преди 2-3 години и мен ме изненада на 5-тия етаж. Почна едно гонене и накрая я хванахме, с кутийка от диск я натисках колкото мога докато не ми омръзна и като отпуснах тая гадина пак мърдаше. Направо терминатор. Тогава взех нещо по-голямо и сплесках и другата и част (всъщност тази с главата) и май тогава вече и видях сметката. Много гадна и гнусна работа. Като си представиш, че едно такова нещо може да се качи до 5-тия етаж незнайно как и да ти влезе в леглото и направо се побърквам. В интерес на истината същото лято влезе още една по-малка, но така и не успяхме да я хванем и до днес не сме я намерили. Интересното е, че двете случки бяха в едно и също лята и от тогава, а и преди това, не е имало такива изпълнения. То и аз гледам вече да не оставям толкова вратата на тересата отворена, че си имам едно наум.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply
  RaptoR said:
Истерично страхуващите се от насекоми жени обикновено са тотални пикли - доказано е! :laughing:

Недей да колиш с триона дее....!

RaptoR said:
Истерично страхуващите се от насекоми жени обикновено са тотални пикли - доказано е! :laughing:

Много интересно.

djadomraz said:
Вероятно защото още не съм си легнал или може би си роднина на lil_stenly обаче, от горното почти нищо не се разбра освен че са те спрели полицаи, била си пила малко но са те минали метър и си утрепала стоножка пръскайки я с лак за коса вместо 1 път да я млатнеш с чехъл и да се приключва работата. Чудя се дали да се опитам да го прочета за 3ти път баре схвана нещо но от опита ми със lil_stenly - това не помага та ще пропусна.

Айде оставям ви и аз - дойде и моя ред да си приключа работата и да си легна... а утре ще ставам рано мамка му (в 1) :(

Не се тормози,стар си вече. И много добре си разбрал. :)

gado said:
Недей да колиш с триона дее....!

И то с плюшения! Доста е откачен :wacko: :laughing:

Така като гледам покрай най-новата и модерна спамерска tema почти всички неспящи са се прехфyрлили към нея и тази тука доста е замряла. Аз не спя шотоо такъв ми е режима :D

Превъртях GRID ... за пореден път установих, че Alfa S4 е велик автомобил..., чудя се дали да не погледам някой филм или да заспивам направо... болкоуспокояващите ще си кажат думата май и ще отхъркам.

Олабихте се нещо... 8:30 нощни птици (някои даже в 3 по обед)... ц ц ц ц... ей сега ще дойде бат' Пламен и ще захване да глобява наред :lol:

PS: И аз не обичам насекоми, особено пък от по-големите, но някак им надвивам с нещо тежко и прахосмукачка... гадно е когато са те полазили и нахапали а обривите от някои такива са доста кофти, затова превантивно изтребление на гадовете и най-вече добре затворени мрежи (а напоследък с тази жега и прозорци)

PS2: Аз пък днес като си почивам си налях едно черноморско злато и мисля да погледам някой филм и да си лягам днес "рано" - демек към 3:30 ;)

И аз не обичам насекоми, вече съм споменавал.Има ли комар се събуждам и седя буден докато не го открия и унищожа.

черноморско злато ?

Оглеждам една Aprilia Rs 50 - 50 куб.см. за 550 лв. и се чуда дали да не се метна в джаза - както казва злобил ( и както ме зариби с тоя лаф имам да го черпя ) :)

До ся дзяпах едно филмче, което въпреки фантастичния елемент, много ми ареса...

Grimjaur said:
До ся дзяпах едно филмче, което въпреки фантастичния елемент, много ми ареса...

Е кажи кое е да знаем и ние де :P

Чесно казано и аз не знам защо не спя след като ми се спи зверски...

1612.

Има го в замунда, с превод. Има доста кървища и някои моменти много ми се понравиха на мен :tongue

Аз пак не знам що не спя , като след 5 часа трябва да ставам :)

Аз си лягам и утре (по-точно днес) просто ще се наспя кат пич :)

Утре /днес/ първи ден на работа след отпуската и не мога да заспя от вълнение:)))

sincity said:
Утре /днес/ първи ден на работа след отпуската и не мога да заспя от вълнение:)))

Какво работиш,та е толкова вълнуващо? :) Ей , хора.. Нещо ми става с единият крак.. под коляното,сякаш се къса нещо от време на време.А на вид нищо няма. Ама здравата боли.

glory said:
Какво работиш,та е толкова вълнуващо? :) Ей , хора.. Нещо ми става с единият крак.. под коляното,сякаш се къса нещо от време на време.А на вид нищо няма. Ама здравата боли.

Нещо си претоварила или разтегнала коленните връзки може би, ако е силна болката и не отминава иди на лекар най-добре

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...