Jump to content
BulForum.com

Naman

Members
 • Content Count

  247
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Naman

 1. Warrior http://www.imdb.com/title/tt1291584/ поплаках си..
 2. http://zamunda.net/details.php?id=280580&hit=1 филмът е страхотен. Но не го теглете от линка, орязан е касапски и идеята се губи. Вторият най-добър филм за 2011
 3. "Сага за войната на разлома" на Реймънд Фийст.
 4. Още един глас за Легион,... само като погледнеш логото и би трябвало да ти проблесне. Ангел с автомат в ръката :д
 5. А някой да е гледал "Chuck/Чък" , за някакъв шпионин. Комедия или нещо такова ми се струва и оценката му не е зле... :?
 6. http://zamunda.net/details.php?id=198803&rated=1 Който има 2 часа свободни, нека се занимава с това. За мен не бяха изгубени.
 7. "Последната лекция" на Ранди Пауш, горещо я препоръчвам на всеки. За лектор, който има 10 рака на панкреаса и в оставащото му време, вместо да го прекара със семейството си, той решава да изнесе последната си лекция, която включва нещата от живота... Аудиторията е препълнена и всички са докоснати в душите си. Който поназнайва английски, може да я изгледа и в сайта http://www.thelastlecture.com/ .
 8. Я дай английското име, че както обичат да си ги превеждат нелепо :ph34r: ...
 9. Днес сутринта на кръстовището до съдебната палата се блъснаха пак, явно единия не беше спазвал дистанция и се беше набабанил доста здраво. За съжаление бях прекалено сънен за да ги щракна. К'во става, ве, баси тапаците.
 10. Oldboy - нивируатен. Филма сериозно е доста добър. http://www.imdb.com/title/tt0364569/
 11. О, да. Определено The.Haunting.In.Connecticut има глас и от мен.
 12. Малко старичък, но все пак класика, един глас за - "The Sting" http://www.imdb.com/title/tt0070735/
 13. http://www.youtube.com/watch?v=HOHriDR8F8o :laughing: :laughing:
 14. Именно, умря щастлив, умря "за" и "в" мечтата си. Така или инак, да не разваляме удоволствието от филма за тези, които не са го гледали... и все пак каза какъв е краят?! Shame on you . А и именно защото похапна добре, умря, така, че не умря от глад... хахахахах.
 15. Че защо да не е с щастлив край ? И за да не е оффтопик и аз препоръчвам into the wild, но определено филмът има щастлив край.
 16. Изобщо не ми хареса новият Х-мен. Толкова глупави моменти...накрая ме довърши с това как онази му каза "Върви докато краката ти кървясат" и онзи го дават как подметката му е 6, а отгоре му се е ВЗРИВИЛ плата, че да покаже кръвта :laughing: . Иначе гледах http://wrzru.com/movies/info.php?id=6807 , готино филмче.
 17. Още един вот за транспортера...щом видях сцената, в която главният герой само с 1 ритник счупи стъклото на колата си.В следващия кадър стъклото си беше на мястото и около милион куршуми не успяха да го бутнат, да не говорим за абсурдните бой-сцени, чиято единствена идея е да покажат колко напомпан е главният герой, който притежава свръх бързина, свръх сила...абе супермен.
 18. 30 days of night ...хареса ми как е измислен.
 19. Пиши "Раны Цхинвала" в замундата и ще го видиш.
 20. Напълно съм съгласен,филмчето е 6.
×
×
 • Create New...