Jump to content
BulForum.com

Защо не спите? Темата на нощните птици :-)

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Е заприказвах се тука с 1 мадама и нещо много много не ми се спи , ама след малко ще уважа нейно величество възглавницата :D

В момента усмислям какво да напиша, цялата нощ ми е каша и не мога да заспя... от друга страна пък нищо не ми се прави, защото съм изморен, а сега ми остава да легна и да гледам през прозореца до сутринта за да ми се приспи вече.

:werewolf:

---------Осмислям! Да ме прощаваш, не се сдържах... (RaptoR)-----------

Одъртях ли, що ли....нещо много почнах да се изморявам напоследък....тоя май месец толкова тежък ми се видя тази година...

Бачкам тука една работа и в стаята ми стана доста топло по едно време (по моите критерии "топло"= 35С :devil ). Пускам аз климатика на бързо охлаждане и не щеш ли....заспал съм на стола без да се усетя. Събуждам се - стуууд, стууууддд...вратът ми се схванал...пак горе-долу нареме се събудих, че ако бях изчакал още час-два...щяха да ме размразяват най-вероятно. :bgrin:

По тези твой критерии за старост аз трябва да съм ти дядо, спя по цял ден и не мога да се събудя изобщо ако не пия едно кафе и не си пусна малко рок да ми размърда мозъка с малко ритъм късно вечер.

:)

lil_stenly said:
По тези твой критерии за старост аз трябва да съм ...:)

Абе знам те аз, че си безсмъртен, ама не знам защо в две последователни думи в мн.ч., едната я написа правилно, а другата грешно... ;)

Между другото си хапнах, разсъних се, сега ще си налея една кола, ще си запаля една цигара...ама преди това ще питам Сашо от другата тема с цигарите дали ми дава разрешение... :devil ...и продължавам да бачкам....

Отговора на въпроса ти се крие някъде в моя пост горе.

Ще го кажа... още не съм се събудил, пък и то толкова много години прекарани в различни времена и култури карат човек да бърка много работи.

:werewolf:

Midex said:
Бачкам тука една работа и в стаята ми стана доста топло по едно време (по моите критерии "топло"= 35С :devil ).

:laughing: Какво правиш, да нямаш 5 AMD-тa включени у вас, че е толкова топло :wacko: . При мен е леко хладно и май ще затварям прозореца, иначе е 23 градуса.

kennyg said:
:laughing: Какво правиш, да нямаш 5 AMD-тa включени у вас, че е толкова топло :wacko: . При мен е леко хладно и май ще затварям прозореца, иначе е 23 градуса.

Не, има си добра изолация просто :) Ама като казвам изолация вероятно не си и сънувал подобна...

Иначе и при мен е над 30 в момента.

Midex, номера с климатика е гаден ама МНОГО гаден... така да заспиш на стола и да се схванеш е изключително неприятно. При една подобна случка така се бях схванал че едвам можех да си поема въздух.

ПС: Трябва да почерпя скоро че от моите безсънни нощи скоро ще бъдат възнаградени подобаващо :D

@djadomraz, случайно да си работил с Ulead Video Studio, че правя тука едни клипове и от 15 минути ми се появи някаква червена линия, ограничаваща проекта таман на 3 секунди преди края и не мога да го довърша...мамка му и прасе...остават ми 5 минути работа, а тая линия отде се появи.....сега трябва да чета хелпове в 4 и половина през нощта, а утре в 9 сутринта имам хора.... :woot

Edit: Оправих се и без четене....умно момче съм... B)

Утре т.е. неска имам изпит след няколко часа не ми се спи , работа ме чака утре и се чудя преди работата дали да не отскоча да поспортувам . Слушам песни от 90 се радвам максимално . Изплуват ми спомени от Б52 . Сега се сещам как се чудех и маех на лазера как аджеба ставаха тия образи . Ех колко заблуден бях ... Сега съм приятно затъпяващ .

UzITo said:
Утре т.е. неска имам изпит след няколко часа не ми се спи , работа ме чака утре и се чудя преди работата дали да не отскоча да поспортувам . Слушам песни от 90 се радвам максимално . Изплуват ми спомени от Б52 . Сега се сещам как се чудех и маех на лазера как аджеба ставаха тия образи . Ех колко заблуден бях ... Сега съм приятно затъпяващ .

Като каза Б52,ееехх спомени...Пуша цигари,поркам бира и си мисля за... де да знам.

Като се има предвид че съм се събудил в 4, станал съм в 7 и съм вършил работа до току преди мача - учудващо е че съм жив още... Така става след футболни страсти, нов кег, върли мезета, авери на място и прочее... Щом ходихме пеша в 4.30 за цигари хахаха

Поздравявам всички други будни идиоти ХОП

дейба дейба заспах пред телевизора в 6 следобяд и съм спал до 9 като в момента не ми се спи ама грам...... след около 5 часа имам важна работа а легна ли ставането ще е бая трудно.......

Май развивам някаква алергия - очите ме сърбят и постоянно ми се киха. А и котката се сби с един кашон, което хич не помогна на съня ми :(

пак съм на работа и пак супер много ми се спи... ама живота е хубав, ще дойде сутринта, ще се прибера, ще отворя една биричка и ще си заспя с кеф, докато целия град се опитва да се изсипе под прозореца ми и да ме събуди :D :D :P

Аз утре трябва да ставам рано, че ми се натрупаха доста неща за правене, обаче грешката си беше моя, че станах привечер... колкото и добре да ми е сега ще трябва да лягам вече.

lil_stenly said:
Аз утре трябва да ставам рано, че ми се натрупаха доста неща за правене, обаче грешката си беше моя, че станах привечер... колкото и добре да ми е сега ще трябва да лягам вече.

Стой, къде отиваш, да не е пълнолуние :P . Утрото вече е започнало за някои, пък и за през деня се очертава много ама много offline работа

Цяла вечер гледах "Приятели" с още няколко човека, сега се чудя дали да не понеса ПЦ-то с мен на долу и да му хвърля едно почистване... тамън за утре всичко ще е както трябва!

Не пишем и човек може да реши че спим по цели нощи... Midex, трябва да се поправим - съвсем ни умря темата напоследък...

ПС: Не може да бъде... днес съм най-големия спамер а толкова нарядко ми оставаше време да гледам форума... кога съм ги натракал тези 17 поста не ми е ясно... бях готов да се закълна че над 5-6 не съм писал!

djadomraz said:
Не пишем и човек може да реши че спим по цели нощи... Midex, трябва да се поправим - съвсем ни умря темата напоследък...

ПС: Не може да бъде... днес съм най-големия спамер а толкова нарядко ми оставаше време да гледам форума... кога съм ги натракал тези 17 поста не ми е ясно... бях готов да се закълна че над 5-6 не съм писал!

Ти подсъзнателно ги пишеш вече затова така си си мислил :P :D Не спя щото ся се прибирам от пиенье :)

Нервя са тука и псувам като каруцар , де*ба и мизерните номера :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...