Jump to content
BulForum.com

Need for Speed Carbon

Corp

Recommended Posts

Да ви питам някой играе ли карбон под Виста, щото аз нещо немога да я подкарам? То вообще може ли да се подкара или да се отказвам?

EDIT: Оправих се тръгва като се пусне в Compatibility Mode на Windows 98!!!

• 3 weeks later...
  • Replies 993
  • Created
  • Last Reply
  • 2 months later...

абе хора искам да попитам как да си направя така че като вдигна висока скорост и да ми се размазва картината???? 10х предварително :)

SpI7_FiRe said:
абе хора искам да попитам как да си направя така че като вдигна висока скорост и да ми се размазва картината???? 10х предварително :)

Не съм много сигурен, но май беше от anti-aliasing-а. Пробвай да го вдигнеш. На мен без да пипам настройките се размазва като вдигна по-висока скорост. Но мисля, че това зависи от видео картата.

SpI7_FiRe said:

motion blur -> on

Botev1912 said:
играта има ли ниво на трудност

Доколкото имам спомени (мина се доста време когато я играх -1год вече) мисля че при избора на състезание имаше или нещо подобно. Дано не се бъркам

moje6 i po vreme na Careera da go smeniash . naprimer ako ti stane po trudno moje da go smeni6 na Easy..ne4e na poslednite sastezanie ne e trudno i na Easy-de ama

Botev1912 said:
Като ме арестуват какво става?

Май няква глоба имаше. Обаче ако те хванат няколко пъти с една и съща кола (май 3 пъти) ти я конфискуват. Някъде на кариера като си гледаш колите, долу трябва да има няква графа или знаци колко пъти са те хванали с тази кола и колко ти остават.

• 4 weeks later...
  • 6 months later...

здравейте , пц-то ми е със следните характеристики:

Asrock P4I65G/I865G/VGA/478

Celeron 2.4 Ghz/ 128K Cache

512MB DDr400 A-DaTA BLITZ

за да ми тръгне както трябва играта, каква видео карта трябва да купя ? и само това ли ще ми е нужно за да ч подкарам?

благодаря предварително

Uncle Fester said:
здравейте , пц-то ми е със следните характеристики:

Asrock P4I65G/I865G/VGA/478

Celeron 2.4 Ghz/ 128K Cache

512MB DDr400 A-DaTA BLITZ

за да ми тръгне както трябва играта, каква видео карта трябва да купя ? и само това ли ще ми е нужно за да ч подкарам?

благодаря предварително

ами аз съм с абсолютно същия хардуеар и с сапфир 9550 128мб и ми работеше едно време като излезе

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...