Jump to content
BulForum.com

Сериали

FunLov3

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Към феновете на Bones - само на мен ли започва да ми доскучава? Може би се дължи на това, че трябва да чакам по 7+ дни за всеки следващ епизод, но тръпката вече определено не е същата.

Castle

Чудно ми беше дали могат да измислят нов начин за разнообразяване на полицейските сериали и воала - Castle. Касъл е писател на трилъри, който след един случай с убийство по негова книга започва да работи заедно с полицията. Изгледах пилота и много ми допадна. Още едно попълнение към седмичната програма :)

PSYCHOSIS said:
Към феновете на Bones - само на мен ли започва да ми доскучава? Може би се дължи на това, че трябва да чакам по 7+ дни за всеки следващ епизод, но тръпката вече определено не е същата.

Явно на теб ти отне повече време, за да те отегчи, на мен ми доскуча още първи сезон и го зарязах.

• 3 weeks later...

Harper's Island

Harpers%20Island%20-%20poster.jpg

Островът на Харпър" е нов сериал на CBS, започващ на 9 Април.

Група приятели и едно семейство се отправят към самотен остров в крайбрежието на Сиатъл. Островът е известен с това, че в продължение на години никой не е разрешил случай със 7 убийства. Те са дошли на острова, за да се веселят, но не знаят истинската причина за която са тук... да умрат.

Трейлър - http://www.youtube.com/watch?v=ZfjC5sbsC8s

Излъчени са 3 серии от 13, има ги в Замундата. Не е лош като цяло. Клиширан и нелогичен на моменти, типично за жанра. Абе става, ако ви се гледа нещо ново.

• 2 weeks later...

Чак чудесни... интересни са, но няма никаква тръпка, никакъв съспенс, а глупостите, които бръщолевят постоянно все още не мога да преодолея, че да взема каквото става там на сериозно.

liquid said:
Чак чудесни... интересни са, но няма никаква тръпка, никакъв съспенс, а глупостите, които бръщолевят постоянно все още не мога да преодолея, че да взема каквото става там на сериозно.

Ееее аз имах предвид, че досега не ме трогваше особено с нищо и го гледах с цел да убия един час, но сега започва да ми става по-интересно.

И аз така. За трепане на време го гледам, но ми е интересно да видя все пак какво са замислили по-нататък в историята. Събитията водещи до развръзките не са ми особено интересни.

Да, подобно е. За което много благодаря :) А Generation Kill го има в замундата със субове.

• 2 weeks later...

NCIS - мислех, че е глупост като JAG, но се оказа, че съм бил доста далеч от истината. Любимата ми комбинация "криминален с елементи на комедия" или по-скоро "комедия с елементи на криминален". Особено агент ДеНозо - уникален е.

:laughing: Точно си мислех да пиша за Mental и се чудех дали liquid го е гледал :)

Има потенциал, особено ако продължава да се мери с Хаус по особнячество.

• 2 weeks later...

Тъкмо взех да се шашвам, че всички сериали свършиха, три от "майсторите" в сферата се завърнаха с нови сезони: Weeds, Burn Notice, The Closer.

I'm a happy psycho :D

Тhe Unusuals - започвам да се чудя дали въобще има лош полицейски сериал :)

Edited by PSYCHOSIS

• 1 month later...