golqmhaker Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Някой може ли да даде линк за Crazy Frog - Christmas edition някое видео. И по-точно Whiteable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 nqkoi moje li da kaje otkyde da svalq lencheto ot big brother2 v banqta filam bil 100 mb blagodarq vi това е почти всичко, но с лошо качество http://www.data.bg/f.php?fid=10621129 тук е цялото предаване http://torrents.bol.bg/details.php?id=7578 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 mnogo iskam da si svalia klipa na bentley rhythm ace - theme from gutbuster niakoi ako moje da mi pomogne otkude da go drupna molia vi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 търся клипа на "A Pain I M Used To" на Depeche Mode 10x предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Някой може ли да даде линк (за даунлоудване) entrance videos на кеча ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Някой може ли да ми даде линк или да ка4и някъде един скеч на Тутурутка? Казва се "Ударник"! Който го е гледал или го има със сигурност трябва да се сети за какво говоря. Мерси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 от доста време търся Nelly - Batter Up ама не мога да го намеря по фрее-тата... ако някой го има , ще се радвам да го качи някаде 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Здравейте и ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА.Търся скеча(овете) от Шоуто на Слави с Цеко Сифоня .Изпълнява го Краси Радков.Благодаря предварително едит:намерих ги в data.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Първо искам да кажа, че тази темичка започва да понамирисва. Направих си извадка и видях, че в последните пет страници има 7 линка към request-и. Вероятността да получите искането е по-голяма ако си направите собствена тема. А сега да не съм толкова безполезен: На скоро даваха в Шоуто на Слави,как Любо Нейков се правеше на Тутанкан сет амон(офф много детско гледам,на Тутанкамон)И постоянно викаше на Слави-"На колене"и супер много се смях тогава.Може ли някой да ми каже откъде да сваля някакви по нови епизоди на Шоуто на Слави.10х предварително На коленеее!!! (и други раоти дет ша са спукаш от смях) Някъде качва ли се Шоуто на Слави в понеделник с актьорите шото мноо ма зарибяват пичовете Смех смех смех .... И аз си бях напраил рикуест за понеделниците (но с отделна тема) и получих това (ма е торент). В горния линк има доста раоти от понеделниците. Have fun P.S. Някой да може да направи нещо по въпроса с Тутурутка - Ударник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Tърся клиповете на Gwen Stefani - Can I have it like that и Luxurious. И...къде са видеоs? Can I have it like that Намерен Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Умоляват се всички с възможности да качат точно днескашния епизод на господари на ефира да го направят ако може. Ще съм много благодарен на този който го стори, даже да си призная имам нужда само от Утито с Тигана и Иван Звездев с тиквичките беше мн як смях ама наистина Link to comment Share on other sites More sharing options...
batroni Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Има ли зарибени по К1, на скоро са давали уникален турнир по Евроспорт,ще се радвам да се качи нещо -каквото и да било свързано с К1.Колкото по-ново по-добре. Реми Бониески рууууууулзз Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 ЛЬОБОНЕР РУУУУУУУУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ ,К1 FEREVER!!!!!!!!!!!!!!A моята молба: Една много мила на сърцето ми дама ме е помолила да й намеря запис на предаването Горещо с Венета Райкова от Бъдни Вечер.Ако можете да помогнете ще съм много благодарен ,тъй като 0станах с впечатлението че освен нея и мен никой в нета не се интересува от това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 eee ne ste samo vie fenove na K1!!ima i drugi kato men -xaxaxa izrodshtina mn qko !!ako nqkoi nameri neshto da pishe Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Търся клипове на ЛЮБЭ. Ако някой има, или знае къде има да казва, ще има и почерпка . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Някой да е записал вчерашния брой на Шоуто на Слави (09.01.2006) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 В арена-та го има . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Охааа ша гледам цял ден как "пикира" като орел Майко мила вече ма боли корема от смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 RQ: Господари на ефира!!! Ако може и по-нови серии. Днеска гледах как Татяна Дончева извика една друга депутатка в инвалидна количка, за да си закачи чантата отзад. мдаа... чете някой тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Кога беше това по Господари на ефира? Ако е било на 9.01 тогава го има на http://slimi.evro.net/store/videos/ . Там също го има и шоуто на слави, за което WriteR4e пита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Кога беше това по Господари на ефира? Ако е било на 9.01 тогава го има на http://slimi.evro.net/store/videos/ . Там също го има и шоуто на слави, за което WriteR4e пита. Мдам... това е! Обаче е само на Краси Радков скеча. На мен ми трябва цялата втора част - от началото до края. Ако го намериш много ще те обичам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 някой записа ли неска Смях в залата имаше едно момче просто изкарти плочките в нас много добар беше ако някой го има нека да го даде 20x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Някой може ли да ми даде линк за филмчета с Crazy Frog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Мдам... това е! Обаче е само на Краси Радков скеча. На мен ми трябва цялата втора част - от началото до края.Ако го намериш много ще те обичам! Eми Sorry. То май вече никой друг не си играе да ги записва тях. Но може да провериш в ДС++. Може пък някой да се е излъгал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Някой да е записал вчерашния брой на Шоуто на Слави (09.01.2006) ? Мдам... това е! Обаче е само на Краси Радков скеча. На мен ми трябва цялата втора част - от началото до края.Ако го намериш много ще те обичам! За броя от 09.01.2006 ли говориш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.