samkijot Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 E, то като ти идва за глава не можеш да очакваш, че ще ти я отиграе с крак. Тва не е Fifa Los Galacticos. Но иначе на предишните фифи ставаше с удар и стрелката нагоре. принципно задните ножиси се правят на равнището на главата .... в 2005 ставаше. с нова просто отиграване с крак при центриране май е невъзможно. освен ако не си я поемеш първо, но не е това целата Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 много пъти ми се е случвало при центриране играча да играе от воле-резултатът е красив гол.така че е възможно,просто не всеки път става,по лесно е с глава за да е с крак играча трябва да е изостанал малко и да тича към топката тогава се получава Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 да, ама аз имам предвид при центриране от статично положение, иначе и на мен ми се е случвало когато изостава от траекторията на топката, ако я докопа, да я отиграе с крак .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bravo Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 nz dali nqkoi ima sa6tiq problem no kato si naprava carear s nqkoi bg otbor i mi dava nqkva gre6ka ili v kraq na 1voto polovreme ili kat naprava smqna ili v kraq na ma4a nqkoi ako moje da pomogne tva e samo s BG otbori А как в тая ФИФА се слагат БГ отбори И евентуално някакав линк ако може Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 хора, някой ще ми помогне ли, значи правя всичко, което и другите правят с даемон туулс но като стартирам играта ми пише fifa{0} is not installed correctly, please reinstall 3 пъти вече я реинсталвам и все същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Пробвай да копираш вси4ки файлове от двд-то в отделна папка и от там пусни setup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emchodt Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Момчета имам 1 въпрос: Днес си инсталирах играта но цял ден не мога да открия каде и как се промения тактиката на отбора. "Wing, attacking, defence". Нещо са променяли не е както беше в 2005.Само разбрах че по време на игра като натиснеш бутона "Q" и се сменяли тактиките, но и това не се получава. В някакъв определен момент ли трябва да се натисне това "Q" ? Тея неща се променят с малката клавиатура!! Тоест с 5 местиш атака или защита и с другите местиш за крила, контра атаки и др., а за деф тактики натискаш Q и тогава някое от 1-9!! Аре успех!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 а е хора свалих си играта и си носех 5 диска, защото нали е 3.5 гб. дисковете са ми по 700 мб точно, но като пуснах да я записвам .......изненада файловете са направени така, че на един диск да може да се записват само 14 (675 мб), което прави по моит просто сметки, че ми е необходим още един диск. Странно, но няма ли някакво рещшени да се запише на 5 диска????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 много е просто. Разархивираш малките рарове. Iso-то се рарва наново на 5 части по 700 MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 как се оправяше това, че да не те изхвърля от игрта като задъжиш shift? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 като ти се появи това натискаш най-горното settings и махаш отметката на use shortcut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 айде да напиша още един пост........знам , че има отговра в предишните мнения, но ме мързи да преглеждам толкова голяма тема. Дайте линк за някъв no cd patch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?fil...FixedexeEng.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 а бре Botev аз няма use shortcut ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 като ти се появи това натискаш най-горното settings и махаш отметката на use shortcut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 аааааааа така става като ме мързи да чета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?fil...FixedexeEng.rar а бе бате побърках се с тея пачове.....изтрия ли онея двата файла mds или както беше и не може да потегли играта;( Иска си daemona ;{ Копирам екзето в папката на фиата, но спра ли даемона и не ще Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Уж работеше, сега не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 как се прави задна ножица? .. или просто удар с крак при центриране само с глава мога да отигравам топката И аз не съм правил задна ножица досега.Веднъж направих странична със Стилиан Петров.Иначе играта не е лоша можеше и по-добре ама както и да е изтеглих си пача за бг отбори и станах шампион с ЦСКА като цяло ми харесва.Бербатов можеше да го направят и по силен ама айде Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Някой ще ми каже ли къде мога да намеря клавишните комбинации, защото нито знам как да правя по-различни финтове, нито знам как да изкарам менюто за смяна на тактиката (в контролите копчето е нагласено но просто не работи като се натиска в играта), нито знам как да прехвърля вратаря, нито нищо! Някакви Hints или нещо от сорта някой ако знае, нека помогне, защото и без това като се направи трудността по-висока, играта няма побеждаване... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Някой ще ми каже ли къде мога да намеря клавишните комбинации, защото нито знам как да правя по-различни финтове, нито знам как да изкарам менюто за смяна на тактиката (в контролите копчето е нагласено но просто не работи като се натиска в играта), нито знам как да прехвърля вратаря, нито нищо! Някакви Hints или нещо от сорта някой ако знае, нека помогне, защото и без това като се направи трудността по-висока, играта няма побеждаване... vratarq se prehvurlq s D+Q. taktikata se smenq s C i Z kogato si v team management ( ne sum siguren dali za tova govori6 ) a ina4e ima i s padovete tam pak se promenqt ne6ta v taktikata. D+Q po vreme na prqk svoboden pravi mnogo silen udar ( koito v pove4eto slu4ai go blokirat ) ina4e i az imam nujda ot nqkakvi kombinacii za fintove Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 за тактиката питах това дето се прави с падове, явно. Но съм виждал да се появява и без пад. От пауза, и като се изключи паузата, беше включено това за смяна на тактиката (офанзивна, дефанзивна и още 2...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Някой ще ми каже ли къде мога да намеря клавишните комбинации ... - Със C овладяваш играча и го забавяш ако се е затичал много. - Когато те атакуват ,или изпълняват корнер,задръж Q за да извикаш още един защитник. - При пряк свободен удър с Shift и някоя от стрелките задаваш фалц на топката. - От корнер за да изпълниш косо и бързо центриране задържаш Q и тогава центрираш с А. - Q + W е прехвърлящо извеждащо подаване. - Q + A е ниско и бързо центриране. - Q + D прехвърлящ удър. - Q + S е двойно подаване. - Преди да поемеш топката когато ти подават, задръж W + Shift за да си я подадеш с пета зад теб и да тръгнеш веднага след нея. - Ако играчите ти имат вече способности за дриблиране ,задържаш Z и с комбинация от стрелките се правят финтове.Като например "стъпване върху топката" и др. С Shift и стрелките също стават доста неща. - Задържаш D и после Z за "фалшиф изтрел". S и Z e "фалшив пас", а А и Z е "фалшиво центриране" аа и още нещо - с NumPad 2,4,6 и 8 сменяш тактиките по време на игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 - Със C овладяваш играча и го забавяш ако се е затичал много.- Когато те атакуват ,или изпълняват корнер,задръж Q за да извикаш още един защитник. - При пряк свободен удър с Shift и някоя от стрелките задаваш фалц на топката. - От корнер за да изпълниш косо и бързо центриране задържаш Q и тогава центрираш с А. - Q + W е прехвърлящо извеждащо подаване. - Q + A е ниско и бързо центриране. - Q + D прехвърлящ удър. - Q + S е двойно подаване. - Преди да поемеш топката когато ти подават, задръж W + Shift за да си я подадеш с пета зад теб и да тръгнеш веднага след нея. - Ако играчите ти имат вече способности за дриблиране ,задържаш Z и с комбинация от стрелките се правят финтове.Като например "стъпване върху топката" и др. С Shift и стрелките също стават доста неща. - Задържаш D и после Z за "фалшиф изтрел". S и Z e "фалшив пас", а А и Z е "фалшиво центриране" аа и още нещо - с NumPad 2,4,6 и 8 сменяш тактиките по време на игра ха, от тея дето си изброил знам само прехвърлянето и залъгванията с Z, ама доста рядко ги използвам, 'щото бутона ми е много неудобен .... иначе благодаря за полезните разяснения. ще ми са от полза (все още е играя тая тъпа фифа ) btw не е зле такава полезна информация да се слага още в първия пост, та да не се търси из цялата тема. нека модератора, ако следи тази тема го има на предвид това Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 - Със C овладяваш играча и го забавяш ако се е затичал много.- Когато те атакуват ,или изпълняват корнер,задръж Q за да извикаш още един защитник. - При пряк свободен удър с Shift и някоя от стрелките задаваш фалц на топката. - От корнер за да изпълниш косо и бързо центриране задържаш Q и тогава центрираш с А. - Q + W е прехвърлящо извеждащо подаване. - Q + A е ниско и бързо центриране. - Q + D прехвърлящ удър. - Q + S е двойно подаване. - Преди да поемеш топката когато ти подават, задръж W + Shift за да си я подадеш с пета зад теб и да тръгнеш веднага след нея. - Ако играчите ти имат вече способности за дриблиране ,задържаш Z и с комбинация от стрелките се правят финтове.Като например "стъпване върху топката" и др. С Shift и стрелките също стават доста неща. - Задържаш D и после Z за "фалшиф изтрел". S и Z e "фалшив пас", а А и Z е "фалшиво центриране" аа и още нещо - с NumPad 2,4,6 и 8 сменяш тактиките по време на игра Това пък от къде го изнамери??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.