Jump to content
BulForum.com

"Изпълнения" по време на секс.


Recommended Posts

Няма начин да не ви се е случвало да ви хванат "на калъп" с гаджето, кучето, ръката, козела, или там с каквото правите секс.Споделете издънките си, ако не ви е срам де.

Така и така напоследък малоумни теми - с лопата да ги рине човек - тая дано поне смешна да стане.

 

Ето мои 4-ри изцепки

 

1.Момичето си глътна обицата на езика.

2.Аз тъкмо свършвам и под възглавницата(там беше заврян гадния телефон) започва да звучи "Детство мое".

3.Тъкмо сме преминали от орална увертюра към по-сериозни неща, в стаята нахлуват съквартирантите ми и започват да се гаврят с мен(ръчкаха ме с полицейска палка).

4.Единият ми съквартирант се прибира мат-пиян, подпира се на касата на врата, гледа ни как се клатим и говори някакви несвързани неща.

 

Вие сте.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 158
  • Created
  • Last Reply
Мда.. аз лично не бих разправял наляво и надясно за толкова лични неща.  :allien

 

Нали знаеш - разни хора, разни идиоти ;)

Според мен е малко ненормално да се хвалиш нагоре и надолу какъв сваляч си, а да не искаш да си признаеш издънките.

Не визирам теб.

Link to comment
Share on other sites

Нали знаеш - разни хора, разни идиоти ;)

Според мен е малко ненормално да се хвалиш нагоре и надолу какъв сваляч си, а да не искаш да си признаеш издънките.

 

Аз затова не правя и двете :D Чиста работа.

край на офтопика.

Link to comment
Share on other sites

Бяхме в едно затънтено село... горе-долу на 30тина километра от сръбската граница.

Селото - празно, само в 1 или 2 къщи има разни старчоци...

 

Ние сме някъде из баирите, тъкмо ще започнем да си вършим работата и т.н., когато изневиделица идва някакъв чичко с някакво портативно радио.. секна и желание, секна и разходка и всичко, неговата мама! :D :D

Link to comment
Share on other sites

1. Докато се борим в леглото, влиза разярената майка на момичето, хваща я за ухото и я измъква в коридора, задавайки следният въпрос: Мадлено ти нормална ли си, какво е това?

2. Бях легнал върху три табуретки и по едно време средната потдаде и...нещо ми стана на кръста и два дена бях на легло. Не питайте как съм се прибирал :cry

3. Веднъж на 15-16г си лъскам бастуна и зяпам fTV, излегнал съм се на фотьойл точно до прозореца, по едно време чувам шум, поглеждам през прозореца и виждам трима мои приятели ухилени до уши, голям срам беше после, дори комшията от съседната кооперация ме е гледал.

Link to comment
Share on other sites

1. Докато се борим в леглото, влиза разярената майка на момичето, хваща я за ухото и я измъква в коридора, задавайки следният въпрос: Мадлено ти нормална ли си, какво е това?

 

 

Е това убива направо.

 

Случка с познат - мастурбира пича, пъшка, охка, пада от дивана на килима и свършва там.Поглежда по някое време към вратата - там е майка му и му се хили ;)

Link to comment
Share on other sites

:D Веднъж майка ми влиза в стаята ми внезапно и ме закарва на калъп с една мацка :bgrin: После чукаше на вратата даже да съм сам :D :D

EDIT:друга случка, но с брат ми.... на моренце сме с още едно приятелче и то награбва една мацка в стаята,а брат ми спи там... два пъти ставал да им се кара ,че дигат много шум :laughing: :laughing: накрая за да го накарат да млъкне го включили :bgrin:

Link to comment
Share on other sites

Ето и моя дял, аз не се крия, нито пък ме е срам. Наско ги е чувал 'сичките сигурно :)

 

1. Следколедно време. Приятелката ми е на гости у нас. Майка ми е окупирала 'терена' (моята стая, играеше Solitaire) и аз решавам, че хола е терен. Целувки, ласки, езичета, едно-друго и нещата загрубяват. Практично се събличаме от кръста надолу и в този момент вратата на моята стая се отваря, стъпки по коридора, ние и двамата подскачаме и си търсим кои гащи чии са и майка ми влиза в тоалетната. Решаваме - безопасно, преместихме се на другия диван (да сме по-далече от дрехите сигурно), при което мадамата сяда в мен, и аха да... когато тоалетната се отваря, майка ми влиза в кухнята (холя и кухнята са почти сляти), аз крясвам "ще ни свариш в кофти момент" (беше си супер момента де), обаче майка ми преминава в хола, пуска си радиото и на връщане дърпа завесата между хола и кухнята :bgrin:

2. Правя секс в избата под залата в която работя. (в нея още бачка Grimjaur), Наско идва, трябваше да свърши нещо на админското РС, при което аз и мадамата отиваме в избата, и когато нещата ставаха супер, един пич връхлетя да ни се кара, че не сме организирали купона за Нова Година :angry1

3. По време на калъп в моята стая, чувам, че някои от родителите ми излиза в коридора, и аз, както съм 'щастлив' и добре възбуден с рязък тласък причинявам писък от кеф/болка (повече 1) и долових, как човека в коридора яко се сепна...

4. При една злополучна връзка с едно момиче, което ме гонеше по килограми (за съжаление разпределени по различен начин), секса така и не се получаваше (поемам вината), и когато един единствен път се получи, след 5-10 минути клатушкане тя стана, понеже и се допикало и отиде в тоалетната... когато се върна бях загубил и ентусиазъм, и ерекция и желание за нещо повече...

 

Иначе ми се е случвало, когато правя секс с едно момиче(мисионерската), котката й да ми се намърда върху краката и да заспи, изглежда тласъците не го притесняваха животинчето...

 

Боже господи... при моя разреден полов живот почвам да се чудя аз ли се попадам на такива сутиации, или ...

Деа, колко съм многословен :/

Link to comment
Share on other sites

Еdit: Хайде, ще си призная - аз си глътнах обицата  :P

Така и си мислех!!!! :P
Link to comment
Share on other sites

Аз кво да ви кажа ...

1. Лъскам си бастуна преди 3 или 4 години и съм си пуснал "образователно" филмче на ПЦ-то и реших да се завъртя малко уж че по-густо ще ми е ама ко са завъртях са изцепих на 2 см от окото ми ... за малко да остана кьорав за цял живот.

2. Плякам си аз една булка по време на един купон и по едно време в стаята влиза някъф и почва да говори нещо а аз му викам и го псувам да се разкара а ония седи и продължава да говори тъпотии заканвам му се но пак ни ибава и накрая копелето идва и ме праска по главата с нещо като вестник и изтърсва "аве ти ко праиш тука в тъмното да не лъскаш ?" при което имаше супер смях от страна на булката и от моя страна.

....иначе не един път е влизал някой в стаята докато съм правил нещо с момиченцата но си е излизал а пък и аз не съм от най-притеснителните :)

Link to comment
Share on other sites

моита голяма издънка е от далечната 1995 г.бях воиник и трябваше на другия ден да се прибера в поделението след отпуска.вечерта излезнах с приятелката ми,но за нещастие се събрахме с дружките ми и от там на едно гости с прилично количество водка.пихме к'вото пихме там и мен ме удря мерака и с гаджето отиваме в къщи.а маика ми чакала да се прибреа за вечеря,приготвила едно печено агнешко бутче с пресни картофик направо ууууууууумммммммммммммммммммммммм....

та сядаме с гаджета да си хапнем,от там в банята и право в моита стая.и там се случи това дето никои не може да си го представи.всичко си върви наред до момента в които решавам аз да съм отгоре.обаче и агънцето и то си го помислило същото и като почна да се дърпа да излиза да види кои го е изял.......................

с две думи - голямо мазало стана!

пичката така се разкрещя че наще помислили че я коля.

разделихме се.

родителите ми бяха разочаровани и сърдити.

 

bratmito пич,не е проблема в това аз колко гадно съм се почувствал а в тов пичката как се е почувствала.а тя със сигурност не изпадна във възторг.беше голям купон,маика ми я води в банята да се изкъпе а баща ми вика че щял да стане и да ме гръмне да не ги срамя.абе беше голям купон,сега като се срешнем с девоиката някаде все си се хилим и базикаме.миналия великден ги бях поканил на вилата на печено агне а тя категорично отказа.

Link to comment
Share on other sites

ХАХАХАХА :laughing: Тва уби коня с лопатата! :lol: Още се смея с глас.Наистина обаче немога да си представя колко гадно си се почувствал :unsure: :wacko:

Link to comment
Share on other sites

ХАХАХАХА :laughing: Тва уби коня с лопатата! :lol: Още се смея с глас.Наистина обаче немога да си представя колко гадно си се почувствал :unsure:  :wacko:

Аре той е бил пиян, ама за момичето не ми се мисли, а и щом са се разделили, явно е било наистина гадно.

 

10 / 10 от мен :punk

Link to comment
Share on other sites

Аре той е бил пиян, ама за момичето не ми се мисли, а и щом са се разделили, явно е било наистина гадно.

 

10 / 10 от мен :punk

Е,той не е цял живот пиян ;)

Link to comment
Share on other sites

...................

Еdit: Хайде, ще си призная - аз си глътнах обицата  :P

Което не е толкова лошо, имайки предвид, че скоро имам изпит по проверка на говорно-комуникативните способности :)

същата обица от поста на Grimjaur?

 

 

мойте са скучнички, но по-ценните си ги пазя за лична употреба при нужда от стопляне на сърцето.

1. във влака ПД-Сф решаваме, че ще е достатъчно екстремно с тогавашната ми приятелка. нощен "експрес" - множество празни купета, като тогава дори имаше завески на някои от тях. и по време на занимавката ни провериха билетите - изхвърлих ги през процепа на вратата и казах на кондуктора да не се връща повече. после група циганки се опита да нахълта, но някак си не им се понравих полугол и със злобен поглед. и за десерт един алкохолик се лепна на процепа на пердето и се опитваше да дава акъл. та си беше доста екстремно де.

 

2. в колата на доста оживен тракийски булевард, за да сме "на светло", че беше страхливо момичето. смутни времена бяха тогава. та почваме ние с романтиката и преминаваме постепенно към чистото порно и до нас спират две коли. и се измъквам от колата с щанга в ръка и с мисълта "мамка му, баш мен ли ще искат да обират, баш сега ли, баш тук ли, и кво искат от горкото ми трабантче?!". стъклата бяха запотени и нищо се не видждаше. та слезнах, за да видя, че са мои приятели, които познали звяра ми и се чудили дали някой не ми го е откраднал :) поне ме заредиха с презервативи.

 

3. пак в кола (ама не горкото трабантче) в парка до Гребната. полицай ми почука на стъклото почти в най-сюблимния момент и после ми състави акт за шофиране по пешеходни алеи. на въпроса как се шофира спряла кола не успя да ми отговори......

 

4. на ученически лагер след солиден запой се усамотяваме с любимата ми блондинка с определена цел. и се заключваме в самостоятелна стаичка. но "най-добрия" ми приятел добродушно изкърти бравата (не забелязал, че била заключена) и заряза вратата разяпната, легна на съседното легло и почна да си говори с нас, мрейки от любопитство кви ги вършим. ми свършихме си ги ние разните работи под одеалото в неговата компания и на всеки влязъл през изкъртената врата, с който си говорихме, включително даскалките и почти цялата компания. май никой не разбра или поне не му пролича....

 

 

edit: @Lord_Gudo: ами влизаха-излизаха разни хора, а ние кротко си действахме в по-тъмната част на стаята под одеалото и водихме разговор от време на време с който ни пита нещо. а и целия народ беше прекалено пиян, за да се заглежда в подробности кат мърдащи работи под одеалото например.

Link to comment
Share on other sites

4. на ученически лагер след солиден запой се усамотяваме с любимата ми блондинка с определена цел. и се заключваме в самостоятелна стаичка. но "най-добрия" ми приятел добродушно изкърти бравата (не забелязал, че била заключена) и заряза вратата разяпната, легна на съседното легло и почна да си говори с нас, мрейки от любопитство кви ги вършим. ми свършихме си ги ние разните работи под одеалото в неговата компания и на всеки влязъл през изкъртената врата, с който си говорихме, включително даскалките и почти цялата компания. май никой не разбра или поне не  му пролича....

 

 

Е извинявай ама да влязат и да не разберат, че са ебете ... тея тряя са пълни кретени и олигофрени, които не са гледали порно никога ... тва кат лафа ела та наиба па то никой няма да знае ...

Link to comment
Share on other sites

Чакайте и аз да се включа с една кратка:

Бях решил да изненадам мойта приятелка с романтичен секс :) За тази цел бях си свалил Воуг на Мадона, Кени Джи и т.н. И както си правим каквото си правим (тук е момента да си призная, че аз не съм толкова романтичен - направих всичко заради нея) изведнъж, в най-сублимния момент свършват тези песни, които бях приготвил и тръгва My Plague на Slipknot, аз нямах нищо протв, но на нея...Станах да сменя, но компютъра ми се намира до прозореца и в момента, в който пуснах следващата песен поглеждам през прозореца и виждам 2 момичета, стоят на балкона буквално на 5-6 метра от мен, гледат ме чисто гол и се хилят. Аз се скрих моментално, но...всеки път като видя едната(явно само тя живее там) на терасата и ми става неудобно.

Link to comment
Share on other sites

ден, преди изпит.. не помня какъв, може би кандидат-студентски

аз съм се затворил с една мацка... и е около 3 часа през нощта.. майка ми се събуди и истерично почна да вика "Не те е срам, утре си на изпит, какво правиш буден толкова късно... А! какво е това момиче, не те е срам, курвар с курвар.. вчера с една, днес със друга!"

...представете си, как се е почувствало девойчето :/

----------------------------------------------------------------------

младежки години.. с една мома, решаваме да пробваме какво е туй анален секс..

добре де.. ама отде да знаем, че такива неща не се правят, когато жената има разстройство... бла-а-а :/

----------------------------------------------------------------------

една девойка практикува фелацио над мен... леко начинаеща... тъмнина в стаята... силно ме хапе със зъби, ама си трая.. не е чак толкова лошо.. по едно време спира... светкаме лампата.. и се получава сцена като от "Дракула".. скъсала ми кожичката, от долната страна на главата... кръв навсякъде... брутализъм... не ме питайте после колко време зарастваше и какво чувствах, когато получех ерекция

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...