Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не, просто му е останал мозък за разлика от онез вега ала бала. И са бая агресивни ако не си съгласен с тях. За това не ги харесваме.

Туй беше за Асасина. А тия поучително-наставлителните коментарчета от вегани .... 

Току що получих по мейла покана за участие в курс по вино 2-ро ниво. В първия момент безкрайно се учудих, че съществува изобщо такова нещо, сега пък умувам дали да се лаская от това второ ниво или да се чувствам обидена. :)

В поканата има изречения от типа: "Продължителност на един винен урок - 2 часа." Как звучи само... :)

И някой малоумник ще ти говори два часа глупости на главата и ще ти пречи да си пиеш питието...

Много по-добър винен урок 7-мо ниво можем да си направим на покрива другата седмица ако задържи това време... 

On 11/5/2013 at 2:43 PM, mIRCata said:

А дядо Мраз(Ники) ще пускаме срещу гей-вегани-комунисти. :) :)

Гладен, недоспал и след като се е наложило да обясня на майка ми (или някой от нейната класа) по какъв начин да си качи новите снимки във фейсбука (последния път разгадаването дали успешно е ръгнала кабела докрай в телефона и какво се случва след включването му в телефона отне 15 минути).

Обещавам да им прегризвам гърлата изключително бързо за да не страдат излишно. Не ми е необходимо нищо - моите зъби ще са ми достатъчни. Предполагам че след 3тия ще са изключително убедени всичките дали сме вегетарианци по природа или сме пригодени и за месоядни

On 11/5/2013 at 6:11 PM, zweti_lettera said:

Единият "урок" струваше 25 лева. Не бих ги дала само за едните голи приказки. ;)

А това на покрива не бих го нарекла урок, а демонстрация.

Шшшшш за 50 кинта знаеш ли колко хубаво вино може да си купят 2ма човека?

On 11/5/2013 at 7:09 PM, exabyte said:

"Мамо, тази седмица нямам лекции, но няма да се прибирам.Ще обикаляме малко с приятелки.До Рилския манастир, Сандански, натам насам..."

П.С. Ходил ли си в Сандански скоро?Знаеш ли кой е кмет там и с какво се занимава?

П.С2. Нека да не го обръщаме на офтопик.

"Аз съм много малка и вярвам в чудеса, вярвам, че в хотела ще намеря любовта" - голямо послание от грачеща фалшиво пикла-шаврантия.

Та кое пак било посланието?

Ако има нещо за Сандански, което да не знаем - вземи та го кажи.  

Между другото тази "песен" не ми се види да е за Сандански специално. 

On 11/5/2013 at 6:58 PM, djadomraz said:

Гладен, недоспал и след като се е наложило да обясня на майка ми (или някой от нейната класа) по какъв начин да си качи новите снимки във фейсбука (последния път разгадаването дали успешно е ръгнала кабела докрай в телефона и какво се случва след включването му в телефона отне 15 минути).

Обещавам да им прегризвам гърлата изключително бързо за да не страдат излишно. Не ми е необходимо нищо - моите зъби ще са ми достатъчни. Предполагам че след 3тия ще са изключително убедени всичките дали сме вегетарианци по природа или сме пригодени и за месоядни

Знаю, знаю... :) Затова ми стана и толкова смешна офертата одеве. :)

За майка ти не се ядосвай чак толкова - похвално е, че изобщо се опитва и дори донякъде успява!

А за вашите анти-веган-гей-незнам-какво си движения бих се включила в умереното "анти-веган" крило. И преди някой да ме убие със заострена краставица, ще обясня защо. Дразни ме отношението им към останалите "непросветени" хора. Сякаш не сме прозрели някаква велика истина и гнием в незнание, плюскайки пържоли.

Интересно, все още никой от познатите ми, не е опитал да ми обяснява каква далавера е веганството. А има такива измежду тях. Аз ли изглеждам все едно няма смисъл, те ли са малко по-мъдри от веганите, с които вие си имате работа не знам

И на мен не са ми обяснявали чак толкова. По-скоро ме дразнят снизходителни погледи, а не изказвания. А от друга страна ми е забавно, че не са докрай последователни в идеята си - купуват си обувки и якета от естествена кожа. :)

On 11/5/2013 at 9:53 PM, galaxi said:

А бе,Psihara^^,аватара ти от "Психо" на Хичкок ли е инспириран?Ако е така ша знаеш,че поне тук имаме общ интерес...  :smile1:

Аватара му е череп със слушалки??! Къв Хичкок, кви 5 лева?

On 11/5/2013 at 6:58 PM, djadomraz said:

Дам 2 бутилки Questionmark и направо ще ти се сгрее душата :) 

Само за справка колко му върви цената в чужбина :D http://www.wine-searcher.com/wine-260746-0000-katarzyna-estate-question-mark-bulgaria

И кой ми гарантира, че това е свясно вино, а не пикоч? Етикета? 

Тъкмо 10 литра, че и нагоре ИСТИНСКО вино ще се купи за тия пари.  

http://www.youtube.com/watch?v=-ybuAmncIYU  :punk  

Добрютру!

Инак... аз "етикетно" вино само Домейн Пещера и Мезек купувам. Уреждат ме като цена и качеството е доста прилично до сега. Загрей също става (изба в Първомайско). Но като цяло и аз предпочитам добри домашни в повечето случаи.

On 11/5/2013 at 7:50 PM, zweti_lettera said:

Сякаш не сме прозрели някаква велика истина и гнием в незнание, плюскайки пържоли.

Мани ги тея веган-гей-дружинки. Плющи си пържолки и нека те гледат накриво :) Единственото, което ме притеснява е, че техните пържолки няма да бъдат изядени... :unsure:

Колкото до етикетни вина - има доста добри на пазара и не мисля, че на Бай Петко от Долно Нанагорнище е най-доброто вино на света :) Най-доброто е това, което на теб ти харесва. Не съм чак такъв разбирач, като дребния, ама и си падам по Анжелус Естейт, само че там говорим за бутилки от 18 кинта и нагоре :lol:

Днес имахме малко интервюта. Дойде 1 пич, който влезе в офиса (без да чука или нещо такова) и каза:

- Аз съм Пешо. Кой от вас е Иван?

Изциклих се. Карай. След това се оказа, че знае как да работи с най-сложното чудовище в бизнеса, но никога не е чувал най-лесното и популярно. Докато не му го показах. Реакцията му беше:

- Аааа, синьото ли бе? Знам го, как няма да го знам. Всеки ден работя с него.

Тааа тъй. Някой ден трябва да напиша книжка с преживявания по време на интервюта. Ще има какво да кажа по въпроса.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...