Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 1/24/2013 at 3:16 PM, kotora said:

И как на тази снимка размазана разбра,че са къдрави ?

Едит:Прекалено много наблягаш на ненужни детайли...

Цитат използвай бе момче. С тия крилати мисли, където те връхлитат на всеки 3 часа, дори не знам дали това дето си го написал има общо с "дискусията".

On 1/24/2013 at 3:29 PM, kotora said:

Чиче не е чак толкова трудно да се разбере за какво говоря,но явно за теб и само за теб е :D

Живота ще те научи, че не е хубаво да се предполага. На сигурно залагам тука, че стават недоразумения, особено като има хора без работа, които да ги търсят.

Жените много често предполагат без да имат и да се интересуват от факти пред себе си. Ти жена ли си?

Добре колко от хората тук разбраха за какво говоря? 99% са разбрали ,но ти 1% не си разбрал :confused

Едит:Спирам да споря,защото няма смисъл. :ninja:

On 1/24/2013 at 3:43 PM, kotora said:

Добре колко от хората тук разбраха за какво говоря? 99% са разбрали ,но ти 1% не си разбрал :confused

Едит:Спирам да споря,защото няма смисъл. :ninja:

Кога съм казал, че не съм разбрал за какво говориш? Аз ако не знаех за какво говориш, щях да те оставя без внимание и щях да реша, че е просто поредното random изказване. Просто ти направих лека забележка с едничка цел - яснота.

On 1/24/2013 at 9:10 AM, mIRCata said:

Понеже не мога да цитирам мнението на Grimjaur - само с цитата вътре - да питам - Това някой го е написла сериозно ли? Частта с реакторите за студен синтез във входовете и апартаментите? Интерсно ми е кой болен мозък агитира с това.

Бях тръгнал да го цитирам и да коментирам че подобни дивотии точно пък от него не очаквах да чуя.

Мое да съм празен между ушите, ма чак толкова не съм...Това е абсолютна дивотия и някои хора го вярват искрено...

Не бе, има прототипи на мини-централи за студен синтез, ама додето стигнат до мазето...Мое и да няма хора. По-лесно ми е да си бодна 10 колектора на покрива ;)

Ред. Да го бодна и на тоталното зле -га ми тряя са крий кат пеерас от манафи...

On 1/24/2013 at 5:56 PM, DON_CHEFO said:

Хахахахаха, как си личат к*рвите отдалече! Кармен и Памела - КРОКОДИЛИТЕ на плажа ! laughing1.gif

===============================

По 47 лв. всеки месец от данъците на 5,7 милиона българи отиват за издръжка на ромите. 3 милиарда и 200 милиона лева на година се изразходват под формата на социални помощи, субсидирана заетост и прочие, сочат изчисленията на специалистите по демографските въпроси. Това прави повече от 10% от държавния бюджет.

Блиц въпрос:

Същите тези ЦИГАНИ каква стойност месечно добавят към Държавния бюджет?

On 1/24/2013 at 2:24 PM, w00x said:

Не е нужно да гледам/правя извадка на половите косми при мъжете. Достатъчно е да погледна своите полови косми и космите по брадата си. После да погледна космите по брадата на околните хора, защото това да гледаш някой мъж в лицето не означава, че си хомосексуалист, и да преценя дали космите на тия хора приличат повече на половите ми косми, или на космите по брада ми ( която в интерес на истината е доста по-гъста от твоята ). След кратко наблюдение мога да установя, че мъжете, които срещам/виждам в ежедневието си, имат на брадата същите косми, като тези, които имам и аз, от което мога да съдя, че половите косми по твоето лице не са нещо нормално, колкото и да се опитваш да ме убедиш в противното.

FacePalm-047-small.jpg618x346.jpg

:Facepalm: :Facepalm: :Facepalm:

On 1/24/2013 at 4:25 PM, Grimjaur said:

Не бе, има прототипи на мини-централи за студен синтез, ама додето стигнат до мазето...

Танасе, де ги тия прототипи бе, да не дойдоха извънземните? :laughing1:

Момчиле, стига бе, не очаквах от теб. В книга от 80-те съм чел и гледал снимки на инсталации за студен термоядрен синтез...Ма вярно, бяха малко огромнички инсталации...И не, не беше научна фантастика.

On 1/24/2013 at 7:28 PM, Grimjaur said:

Момчиле, стига бе, не очаквах от теб. В книга от 80-те съм чел и гледал снимки на инсталации за студен термоядрен синтез...Ма вярно, бяха малко огромнички инсталации...И не, не беше научна фантастика.

Утре късам договора с Топлофикация и слагам в абонатната едно такова! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

On 1/24/2013 at 7:28 PM, Grimjaur said:

Танасе, аз също съм чел доста научна-фантастика, ама такова животно като студен ядрен синтез все още не знам някой да е правил, хеле пък прототип, който да го сложиш в избата да те топли. :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...