Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Herbye said:
Учителската стая да си отиде,пак стига ....

ти и ти да си смениш темата в главата няма да е зле, стига приказвай ученически глупости и полсушай батко си отгоре където те е посъветвал да залегнеш над уроците вместо да бълваш само простотий !

Grimjaur said:
Иначе..абе хора, да идва събота бе!!!!Ще има свинско и от новата реколта!!!С четири очи чакам тоя ден!! :D

аз ако бях на теб щях с 40 да го чакам :bgrin:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  Curunir said:
Пичове, моля ви спрете преди да си размажете собствените задници по тавана!

Аз спрях, след като се натрових..

Иначе..абе хора, да идва събота бе!!!!Ще има свинско и от новата реколта!!!С четири очи чакам тоя ден!! :D

Уф, не ми се мисли, как ще го трепем.Миналата година беше лесно, ама тая година е 300 кила...

Grimjaur said:

И аз така... Събота на прасе :) ОТ 2 седмици само тва ми е в главата.

Pitt_BuLL аз да не мислиш че не залягам....ама като отидеш на училище като преди 20-30 мин. си станал....нищо не схващаш като е 1-вия час

Какво ми минава през главата ?

Гладен Съм !

Pitt_BuLL аз да не мислиш че не залягам....ама като отидеш на училище като преди 20-30 мин. си станал....нищо не схващаш като е 1-вия час

Какво ми минава през главата ?

Гладен Съм !

PiTT BuLL said:
ти и ти да си смениш темата в главата няма да е зле, стига приказвай ученически глупости и полсушай батко си отгоре където те е посъветвал да залегнеш над уроците вместо да бълваш само простотий !

Част от задълженията на ученика са да говори колко са му смотани даскалите и колко е гадно училището :lol: .И аз залягам над уроците,почти сички от класа залягаме,но това не ни пречи да коментираме колко са ни тъпи госпожите(макар и да не е така :lol: :lol: :lol: )

Имам чувството, че съм имал доста близък "контакт" с приятелките на поне 3-ма души от форума.

а аз щепсел съм имал с тях , изгоря ми бушона :wir :laughing:

едно е сигурно , не и с моитe "приятелки" , все бягат надалече от мен :lol: , най-малкото в друг град

Grimjaur-e пак си се развихрил като погледнах последните мнения на темите, доста са твой

PiTT BuLL said:
Grimjaur-e пак си се развихрил като погледнах последните мнения на темите, доста са твой

Кой, аз?! Не е вярно, изнервен съм :lol:

Grimjaur said:
Кой, аз?! Не е вярно, изнервен съм :lol:

айде да ти правя компания малко , изпих кайвето , почвам винцетооооооо , ска ска скаратааааа :laughing:

DON_CHEFO said:
Покарах една 155 коньова Алфичка. Хубаво беше :)

отказах карането , щото приех пиенето , викам да си оставя книжката в КАТ и да я взема когато минат всички празници :rolleyes:

Давай, аз отивам да пия с приятели, то в къщи вече е бахти бойното поле...Добре, поне, че не са ми открили инструментите...Щях иначе да звъня на Гражданска защита...Аре, аз отивам да се намагаря допълнително...Отново..

Дубрутру :) Видях поста на НЕО ДДТ и се скапах от смях :) А вчера се омазах като шопар....Сега смуча едно кафенце...

Добро да е :D не си само ти , то задници ли не бяха, простотия колкото щеш снощи :laughing: през нетя така се надърмонихме с един колега и си базикахме някво момиче така и на разбрах кой ми получи задника на снимка :P

Слънчоглед едър печен , маршировка за устата, гимнастика за езика, лек за червата кеф за душатааааа :woot

каде този пост на НЕО ДДТ ? искам и аз да се смея , че тъкмо ми олекна на душата :lol:

ЕДИТ: верно си е смях :lol: пък и незнаех че си полуграмотен бре Наско , я да почваш да драскаш на шльокавица, :P когато има такива глупави спорове е много весело , значи ако не слушаме Азис сме полуграмотни , хаха що ли си мисля че е обратното :woot

Приятно КаФенце на всички и не се отчайвайте, има въздух за всички

Гадно смотано време пф :( Поне неска е сряда и не трябваше да хода на лекции в 7 и 15. Ся ще се изкъпя и ще закъснeя кат пич за лекциите от 12 и 30. Ще видя едно момиче от групата, ще ми се оправи настроението и довечера на урок по китара! И все пак може да е хубав деня :)

Grimjaur said:
Имам чувството, че съм имал доста близък "контакт" с приятелките на поне 3-ма души от форума.
Или поне трима души от форума са имали близки "контакти" с твои приятелки.

Aquila said:
Или поне трима души от форума са имали близки "контакти" с твои приятелки.

Това е вярно.Но трябваше да добавиш - "бивши" :P

Кой е Наско от на Пит-бул поста...ако е Гримджаур е ми хубаво стоиш в вестника....хаха !

sandman said:
Тоя форум определено замря! Не знам каква е причината!

Too much bullshits ;)

Или липса на интерес към торент-сървъра wrzru.com, при положение че има Замунда. Аз примерно не тегля от нашия торент, защото ми иска коефициент 5 за търсачката, а съответно няма как да го направя, защото нищо не тегля, че да ъплоудвам.

sandman said:
Аз примерно не тегля от нашия торент, защото ми иска коефициент 5 за търсачката,

Не иска ли 0.5? :blink: Пък и в "нашия" сървър кажи-речи няма сийдъри, като изключим някакви бози...За хубавите филми - тц!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...