Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Нещо почва да ме гони някакъв вълчи глад. И след малко ще се изстрелям до денонощният за някаква мръвка. Ще си направя и салатка и ще вечерям по никое време.

Ама и се чудя дали да си взема пушени ребра или бекон, но това маи ще го реша на място.

Stasio said:
Може ли 3 - 4 часа да си пишеш с даден човек , да ти е яко , да не те е яд че си стоял до толкова късно и че утре не може да станеш. И накрая точно преди лягане този човек да те ядоса и да се скарате супер брутално. Бати тъпото чесно. Съдба...

Бате, на скоро го преживях същото!

chistacha said:
Бате, на скоро го преживях същото!

Батковото :lol: при мен това е всяка вечер, какво да ви кажа и то с хора на които много държа

Само се чудя как може толкова нерви по празниците, реално май вече мразя периода на празници :angry1

Айдеее усмихвайте се да няма шамари :P

Празници? Нова година в Oblivion още не е дошла, има още 10-ина дни до смяната на годината. За новогодишната вечер ще си купя много бира и вино и ще се насвяткам сам вкъщи, после мога да изляза и да щипя по задника селските моми в някоя паланка.

PiTT BuLL said:
Батковото :lol: при мен това е всяка вечер, какво да ви кажа и то с хора на които много държа

Само се чудя как може толкова нерви по празниците, реално май вече мразя периода на празници :angry1

Айдеее усмихвайте се да няма шамари :P

Празници, хубаво време, вакация естествено, настоение е отлично. Имаш време за всичко. Просто се радваш на живота.

Минава ми през главата, че за 10 дена популацията от агънца, яренца, други животни и яйца в наща страна рязко е намяла :bgrin:

Сегашно просто време му е майката! Ей сегичка го преподадох, горките курсисти...т :punk ака го изстрелях...еми, те какво искат, то това е преговор!

До колкото знам от постовете й - Английски език :)

Simba, кога да ти дам нашивките?....Деба, тва наще жени не стига, че болшинството стават все по-грозни, ами се и обличат като шлюхи...

British Airways booking reference

Passenger: MR VESELIN KICHUKOV

From: Sofia Terminal 2

To: Heathrow (London)

Depart: 3 May 2008 14:40

Arrive: 3 May 2008 16:00

Class: Euro Traveller

Operated by: British Airways

Booking status: Confirmed

Тия дни само това ми минава през главата. 2 дена още останаха. Чак не ми се вярва, че ще се махна от тая държава. Поне за едно известно време най-малкото.

KILLERINCHO said:
Тия дни само това ми минава през главата. 2 дена още останаха. Чак не ми се вярва, че ще се махна от тая държава. Поне за едно известно време най-малкото.

Весо, стискам ти палци с двете ръце всичко да е на шест!

Иначе в този ред на мисли пък на мен ми минава през главата, че вече трябва да подавам документите за канадско гражданство.

Godfather said:
Весо, стискам ти палци с двете ръце всичко да е на шест!

Иначе в този ред на мисли пък на мен ми минава през главата, че вече трябва да подавам документите за канадско гражданство.

Айде ставай канадец да ти е мирна главата :) Иначе мерси за пожеланието ;) Надявам се да се установя там за по-дълго време, но ще видим как ще са нещата :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...