Jump to content
BulForum.com

Домашни любимци

QUEST

Recommended Posts

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Аз пък имам един котарак ангорски на 5 месеца :D Тва животно вечерта ми къса нервите.Все ще намери няква хартийка или някъв шумкащ предмет и ще почне да си играе с него....отгоре на тва се качва и на леглото :wacko: Иначе си е занимавка котката, особено когато почнеш да си играеш с нея :)

Аз съм с каракачанска овчарка :bgrin: и котка. Не се понасят взаимно. Котката има наклонности на куче. В смисъл, че почти всеки ден се хвърля на разни кучета да се бие с тях :confused.

Аз имах едно куче ама саседа го отрови,после имах два хамстера,и двата се казваха Пухчо и двата се самоубиха...повече нищо не гледам.

Аз пък си имам супер сладко пинчерче , ама не си мислете, че е от ония гадни дебели и злобни идиот4ета , които само лаят и се дървят на които доиде. Моята е невероятно сладка, не само защото си е моя - прилича на сърничка и е свръх лигава - дадох и пълна свобода - да си прави каквото иска , но не ми прави никакви проблеми нито в къщи , нито на вън. Мого обича да идва с мен в wc-to и навсякаде където ходя из къщи . Има манталитета на котка и незнам от каде и е хрумнало това :woot

Имах и два хамстера - Хитлер и Ева Браун , но в последствие се оказа че Ева не е Ева а Евтим - и Хитлер го побърка от бой и тои завалията умря , а малко след това и самия убиец . :devil

:)

bratmito said:
Мисля че някъде имаше подобна тема,може и да греша.Както и да е :)

Аз имам котка с маниери на умопобъркано куче.Така че е малко трудно да се определи какво точно имам :D На тва животно само му дай да хапе.Имам чувството че след някой друг ден ша земе да лае.Лятото се изживяваше като летец(скочи от 8-я етаж) tounge.gif

aaaa mnogooooo me nakefiiii , moeto ku4e pak si misli 4e e kotka - da gi saberem i da vidim kakvo 6te stane a? :woot i e jenska , no majkite ku4eta vaob6te ne q vpe4etlqvat i se vzeh da se pritesnqvam seriozno, ima si edna plu6ena igra4ka - dinozavar i s nego se........ , v kraina smetka ot tova tqhno savokuplenie moje da izleznat 4udesni pin4ozavari :punk

trinity said:
:)

aaaa mnogooooo me nakefiiii , moeto ku4e pak si misli 4e e kotka - da gi saberem i da vidim kakvo 6te stane a? :woot  i e jenska , no majkite ku4eta vaob6te ne q vpe4etlqvat i se vzeh da se pritesnqvam seriozno, ima si edna plu6ena igra4ka - dinozavar i s nego se........ , v kraina smetka ot tova tqhno savokuplenie moje da izleznat 4udesni pin4ozavari  :punk

Аз кат знам мойта котка ква е най-много да се збият.Плюс тва и мойта е женска,ама може и да се окажат някви обратни де да ги знаеш :laughing:

bratmito said:
Аз кат знам мойта котка ква е най-много да се збият.Плюс тва и мойта е женска,ама може и да се окажат някви обратни де да ги знаеш :laughing:

XAXAXA moje da se OBL*JAT :) az sam vijdal takova ne6to

bratmito said:

moje, moje koi znae - ima 2 varianta da se sbiqt ili ........

ama 6te e golqm smqh :tongue

И аз имам пойнтер - Рейчу на год и половина. Много е проклето и много ме изнервя ама и аз много го строявам :) Не живее в нас, а в стаичката за чистачки, дето е точно до апартамента. Сичко там си е негово и все намира нещо да чопли или да стърже. Абе голямо диване си е

DEVIL_in_PLD said:
Mi daimu bebeto vij 4e 4oveka iska da pomogne.

Мда много съм услужлив само кучето да не иска да стои пред печката постоянно, че може да се разболее и да не скимти ако го държа на терасата от време на време :lol:

P.S. Няма да го глезя много :D

az pyk za 2 godini smenih 4 kotki

bqha mn sladki ama gorkite se nqkvi nepriqtnosti im sa slu4vaha :cry

pyrvata si be6e daiva ta izbqga i ne se vyrna ve4e

vtorata mi q otkradnaha ili ne6to takova :cry

tretata q blysna kola :cry

a 4etvyrtata gorkata sko4i (padna) ot terasata :wacko:

a ot togawa ne sym si zimal lybimec

a sq obmislqm da si vzema ne6to ama ne sym re6il kakvo

p.s. imah i ribki predi kotkite ama kato si vzeh pyrvata maca sestrami gi dade za hrana na neq :devil

trinity said:
Аз пък си имам супер сладко пинчерче , ама не си мислете, че е от ония гадни дебели  и злобни идиот4ета , които само лаят и се  дървят на които доиде. Моята е невероятно сладка, не само защото си е моя - прилича на сърничка и е свръх лигава - дадох и пълна свобода - да си прави каквото иска , но не ми прави никакви проблеми нито в къщи  , нито на вън. Мого обича да идва с мен в wc-to  и навсякаде където ходя  из къщи . Има манталитета на котка и незнам от каде и е хрумнало това :woot

Имах и два хамстера - Хитлер и Ева Браун , но  в последствие се оказа че Ева не е Ева а Евтим - и Хитлер го побърка от бой и тои завалията умря , а малко след това и самия убиец .  :devil

едно време имах мъжки и женски хамстер... женският хамстер разгонваше фамилитята на мъжкия и той се самоуби след няколко месеца, женската доживя до дълбока старост... вече животни гледам само в зоопарка, на Аnimal Planet или в чинията на обед

Моята гордост-сибирското хъски Алис 2г. и 3 месеца,заек със звучното име Бенджамин Сиви Рабит,който ще оцелее вече 4-та Коледа и риби,които незнайно защо умират през няколко дена и разбира се-сестра ми........ :punk

az imam iztu4no evropeiska(ve4e se pri4isliava kam nemskata,no e po-goliam(70kg.)i e s pove4e kozina)-kazva se graf,no v momenta za sagalenie ne jivee s men!a priiatelkata mi ima amerikanski koker6paniol-ne6to kato normalnite,no e s po-svetla kozina i mucunata mu e po-spleskana-kazva se artik(priatel)

bratmito said:
Мисля че някъде имаше подобна тема,може и да греша.Както и да е :)

Аз имам котка с маниери на умопобъркано куче.Така че е малко трудно да се определи какво точно имам :D На тва животно само му дай да хапе.Имам чувството че след някой друг ден ша земе да лае.Лятото се изживяваше като летец(скочи от 8-я етаж) tounge.gif

Хахаха твоята котка ми напомня на котката на съседа!Тая котка е скачала 7 пъти от 6-тия етаж и нищо и няма!!Даже бях свидетел на един от пътите:

Та седя си аз у нас и гледам телевизия,имаше буря и няква ламарина падна от тавана на блока и изплющя много яко.След 1-2 сек. гледам нещо хвърчи надолу :blink: (първо ми заприлича на бебе и си викам аидее отиде си мъничето)тичам на терасата и кво да видя котката лежи на земята!След няколко сек. стана изтръска се и избяга!На другия ден той ми каза че я намерил пред вратата??Плюс тва тая котка е толкова злобна че като ида у тях да цъкаме и като ми се доходи до тоалетната немога да ида!Тя котката се окупирала вътре и само съска!Мен ме хвана шубето от тая котка!!!

Иначе аз имам риби!!!Нещо не ме кефят тия животни!Само мълчат! :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...