Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

ох и аз търся една песен слушах я по радиото не е много нова но не е и чак толкова стара гласа ми прилича на Kylie Minogue но може и да не я изпълнява барза е и повечето е ууууууу дори след всяко изречение се повтаря ууууу ууууу уууууу и целия припев е уууууууууууууууууууу никой ли не се сеща парчето е денс ако има ниакой супер меломан да си остави скайп или телефон да му я запея че нещо не мога да кача файла с мелодията а ми е в главата само че не се сещам думите една дума да се сетя ще я намеря вднага ама...:(

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Има една нова песен пускат я по радиата пее се "why you leave me , why why you leave me, baby tell me , ba ba baby tell me" , с един такъв афро акцент

Има една нова песен пускат я по радиата пее се "why you leave me , why why you leave me, baby tell me , ba ba baby tell me" , с един такъв афро акцент

Sean Kingston - Me Love

Искам да питам как да търся песни на руски в гуугъл?

ПС: За тези който искат сами да ти търсят песните ходете в гуугъл и пишете - " текста на песента " Lyrics

ох и аз търся една песен слушах я по радиото не е много нова но не е и чак толкова стара гласа ми прилича на Kylie Minogue но може и да не я изпълнява барза е и повечето е ууууууу дори след всяко изречение се повтаря ууууу ууууу уууууу и целия припев е уууууууууууууууууууу никой ли не се сеща парчето е денс ако има ниакой супер меломан да си остави скайп или телефон да му я запея че нещо не мога да кача файла с мелодията а ми е в главата само че не се сещам думите една дума да се сетя ще я намеря вднага ама...:(

мии да не е тази- http://youtube.com/watch?v=NWt7JlRCVes :tongue

Има една песен, която много я пускат по RADIO 1. Нещо се пее "all of my live...", ако някой се сеща нека да ми каже състава който я изпълнява и името й.

Мисля , че е Sunrise Avenue - Fairytale gone bad

zdraveite tursq edna pesen pee jena a na pripeva muj i kazva ne6to ot sorta na taririririramtariririram,a jenata you a the sweetest as in the world.pls pomognete mi :ghost :blink: :wacko:

Песента е тази Click само че тази е на немски ;)

Има една песен която много е пускат по радиото.Малко техно е и в припева има мммм ммммм ммммм.Не моа да е обясна по по-лесен начин :laughing: .Който може нека да помогне :)

Песента, която търся е нещо като хаус. Няма вокал. Чуват се звуци от природата, някви маймуни, такива работи.

Благодаря предварително.

Намерих я. Samim - Heater, ако някой се интересува.

ima edna pesen na aneliq mai e nova nqkaf stil e kato na preslava - 5 promila lubov ne pomnq to4no kvo se pee6e ama mai ima6e ne6to az i ti mn ritmi4na ne e remixa na zavinagi ima sa6to i nqkva stranno peene kato na preslava moq nov lubovnik

Анелия - 'Дъх' ?

Търся една чалгия, ама имам доста оскъдно инфо... все пак ако някой може да помогне - давайте :Р Значи изпълнителката е, или прилича на, Софи Маринова, а по време на припева има супер луд бас - няколко (2-3) яки избумтявания, от които почти не се чува текста, съответно затва и не мога да пиша част от него. Т'ва е... Дано има маниаци, че тряя си маниак по такова "описание" да се сетиш за коя песен става дума :D

Една песничка, която я пускат по радиата. Аз лично мисля, че я чух по NRJ. Музиката е от един сет, който съм слушал. Пее някфа жена малко лигаво такова и се пее нещо break on the floor или нещо от рода...

Една песничка, която я пускат по радиата. Аз лично мисля, че я чух по NRJ. Музиката е от един сет, който съм слушал. Пее някфа жена малко лигаво такова и се пее нещо break on the floor или нещо от рода...

SeSa - Like This Like That ?

Ако може някой да ми помогне и да ме насочи към някакви изпълнители или информация за стила "Hardstyle Trance" ще му бъда много благодарен. :rolleyes:

Ако може някой да ми помогне и да ме насочи към някакви изпълнители или информация за стила "Hardstyle Trance" ще му бъда много благодарен. :rolleyes:

Като започнат с тея поджанрови глупости и ми става лошо...

http://en.wikipedia.org/wiki/Hardstyle

nqkoi dali ima ili moje da mi nameri muzikata ot reklamata ( Surva vesela godina , stariqt mi telefon zamina . surva vesela godina , da napravi6 100 beli , bez BABA da te zalovi ) ...????/

Mnogo 6te sym blagodaren , ....

VE4e po cql den samo tva si povtarqm ... " Surva vesela godina .. "

alex c - du hast den schonsten arsch der welt имала английска версия, ама никъде не мога да я намеря. Името ли е друго или просто я е хванала липсата :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...