Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Redman & Adam F -Smash Sumthin Песента е луда :punk

Мерси много! :)

Новата на Шон Пол, с няква мацка пее май, черничка такава.

[EDIT] - намерих си я, Sean Paul - Give it up to me :)

Пее се нещо от сорта на - "Каааатекааатеринооооо кате кате" нещо такова народна пеее е един известен пич не му знам името

Edit: Иван Дяков - е изпълнителя сега ако може само предложения за името на песента !

Пее се нещо от сорта на - "Каааатекааатеринооооо кате кате" нещо такова народна пеее е един известен пич не му знам името

My Webpage

Много ми трябва тази песен- "black toast music - this is war" от 2-ри епизод на "Призън Брейк".

Благодаря предварително на чудотвореца/чудотворката , който/която ми я намери :) :music

Аз търса, няква Roomeer ама няма такава, нито нещо подобно :(

За една рап песничка ли става въпрос ?

Много ми трябва тази песен- "black toast music - this is war" от 2-ри епизод на "Призън Брейк".

Благодаря предварително на чудотвореца/чудотворката , който/която ми я намери :) :music

Ако искаш цялата песен забрави,просто такава не съществува :)Мога обаче да ти предложа sample-а от сайта

This is War

Willing to Die Тази също е от сериала и радва :)

Жалко че не са направили целите песни

За една рап песничка ли става въпрос ?

Може да се нарече, мъж и жена пеят, а той ми прилича на Sean Paul :D ,но не ми се вярва да е той

Ако искаш цялата песен забрави,просто такава не съществува :)Мога обаче да ти предложа sample-а от сайта

This is War

Willing to Die Тази също е от сериала и радва :)

Жалко че не са направили целите песни

10x Много Мун4о :beerchug . Наистина много жалко , но според мен ще има и цели песни,защото някак си ми звучи странно да направят само някакъв откъс за саундтрак на филм :P Иначе имам официалния саундтрак на "Призън брейк" ,но той няма нищо общо с тия двете песни - те просто къртят :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...