Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Имаше една народна песен, в която се пее "додьо лелин додьо китка манастирска", ако ми дадете и линкче ще съм ви много благодарен

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
  slay said:
Имаше една народна песен, в която се пее "додьо лелин додьо китка манастирска", ако ми дадете и линкче ще съм ви много благодарен

Виевска Фолк Група - Виевски Хоровод

някой да знае как се казва една песен дето в нея припева е от рода на "Ди,ди,ди ди дидидии ди дидиди ди уаа..." R&B ;)

Здравейте...наскоро си намерих из нета една песничка, която Winamp-a ми я изкарва като Blade2...свалих си всичките саундтраци за блейд...обаче не я намерих...ъплоуднах мелодийката на 2 метста и ви питам ако някой знае как се казва да споделя...мноого е зарибена

Link 1 Rapidshare

Link 2 Megaupload

Naminator_X_ said:
Здравейте...наскоро си намерих из нета една песничка, която Winamp-a ми я изкарва като Blade2...свалих си всичките саундтраци за блейд...обаче не я намерих...ъплоуднах мелодийката на 2 метста и ви питам ако някой знае как се казва да споделя...мноого е зарибена

Crystal Method - Keep Hope Alive :)

Значи първо много сори че рядко влизам във форума и искам услуга, но нямам възможност по-често.

Извинявам се че искам без да мога да помогна...

Трябват ми някакви по-новички хаус парчета ^^ (като че ли в днешно време всеки търси такива), някой ако иска/може да сподели е добре дошъл! :D

Мерси предварително на всички.

Значи песничката е няква с весела мелодия и припева е :

Heeeeeeeey hey baby

I wanna' knoooooooow , would U be my girl :)

10x предварително

summer_bg90 said:
търся една песничка. ретро е.. и една жена пее it's just a litlle crash... samo twa zapomnih:( ако някой знае да пише. благодаря

Jennifer Page - Crush :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...