Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

@noxious pesenta koqto tarsi6 e Martijn Ten Velden - Wish I Could mnogo e qka naistina i az na moreto q slu6ah i se razbivah na neq super mnogo

оoo мн мерси супер си :smile:

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Абе търся една песен от доста време и направо вече ми писна! Чух я по радио 1, една такава закачлива е, мъж пее, обаче...текста, първо, че не мога да разбера голяма част от него ( имам някакъв запис, дето няма да ви казвам с кво качество е...) и второ, че тва което разбирам, както и да го въведа в гугъла, нищо не намира...та тва което разбирам е в някой от коплетите i'm a winer i'm a loser...а пък част от припева е :don't you know my girlfriend she's the only than i've got...знам, че е адски малко, но тва е всичко, някой ако я е чувал или ако ми помогне, ще съм много благодарна

ми не е тази в тази песен за която питам няма толкова говорене и на пъшкането почти няма фон отдолу също така като свърши пъшкането един пич се провиква OK LET's go а песента наистина трябва да е нова защото на морето я пускаха в почти всяко заведение и дискотека

Dj Ice - Оргазъм кючек се сещам аЗ :rolleyes:

Търся песничките от рекламите на:

1.М-тел Loop

2.Bravia (Sony;една реклама с подскачащи цветни топчета;беше май само китара и глас)

10x предварително ! : )

Румънеца и жЕнчев имали нова песен. Една дума...някой да знае нещо по въпроса?

Сигурно тази имаш предвид: Rumyneca i Enchev-Shatrata.mp3

Абе търся една песен от доста време и направо вече ми писна! Чух я по радио 1, една такава закачлива е, мъж пее, обаче...текста, първо, че не мога да разбера голяма част от него ( имам някакъв запис, дето няма да ви казвам с кво качество е...) и второ, че тва което разбирам, както и да го въведа в гугъла, нищо не намира...та тва което разбирам е в някой от коплетите i'm a winer i'm a loser...а пък част от припева е :don't you know my girlfriend she's the only than i've got...знам, че е адски малко, но тва е всичко, някой ако я е чувал или ако ми помогне, ще съм много благодарна

Don't you look at my girlfriend, she's the only one I got е текстчето, песничката е на Supertramp - Breakfast in America. :D

Търся песничките от рекламите на:

1.М-тел Loop

2.Bravia (Sony;една реклама с подскачащи цветни топчета;беше май само китара и глас)

10x предварително ! : )

1-Caesars - Jerk it out

2-Jose Gonzalez - Heartbeats

не вярвам песента да е някав кючек тъи като си има звученете на House наистина се надявам някои да се сети.на морето вартяха 3 песни едната е Elektro (за която вече доста хора са пирали ) другата е Wish u could (за която също имаше питащи ) и третата е тази за която питам аз наи характерното е пъшкането да жената и това че след него се чува един мъжки глас които казва OK LET"S GO дано някои поне се сети !

Don't you look at my girlfriend, she's the only one I got е текстчето, песничката е на Supertramp - Breakfast in America. :D

Много ти благодаряя :happy: :music

Много ти благодаряя :happy: :music

Има още една такава - Gym Class Heroes - Cupids Chokehold .

Голямо БЛАГОДАРЯ !!! : ) + нова задачка :P :

1. На София новата

2. Сафо - Чуждо небе (тая знам как се казва,но я пускам тука ,за да не правя два поста )

3. на Deep Zone Project последната (с няква мадама беше пак)

Благодаря предварително : )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...