Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Обеснението което ще дам е доста убито, но все пак ще се пробвам. Става дума за една песничка бих е нарекъл детска мисля, че преди една от рубриките на чай е пускат едно момиченце пее нещо от сорта на "тъм тъм търъм тъм търъръм..." също съм е слушал и по радио 1 мисля. Дано някой се сети :)

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply
Обеснението което ще дам е доста убито, но все пак ще се пробвам. Става дума за една песничка бих е нарекъл детска мисля, че преди една от рубриките на чай е пускат едно момиченце пее нещо от сорта на "тъм тъм търъм тъм търъръм..." също съм е слушал и по радио 1 мисля. Дано някой се сети :)

Попей ми малко и може да се сетя, аз слушам Радио 1 :) (под "попей" искам да кажа "запиши се на компа и го качи някъде" , да не си помислиш нещо :D )

Ам хора значи търся една френска песничка. Не знам как се казва, не знам и кой я изпълнява. Само знам че е някво младо момиче. Месента е много жива и яка. Има супер зарибена мелодия, беше голям хит преди 1-2 години. Много искам да я намеря. Помогнете :(

Ам хора значи търся една френска песничка. Не знам как се казва, не знам и кой я изпълнява. Само знам че е някво младо момиче. Месента е много жива и яка. Има супер зарибена мелодия, беше голям хит преди 1-2 години. Много искам да я намеря. Помогнете :(

Activ - Doar Cu Tine!??!Ама тая не е от преди 1-2 год..Ама все пак пробваи :)

Activ - Doar Cu Tine!??!Ама тая не е от преди 1-2 год..Ама все пак пробваи :)

Не бе тая я знам. Друга ми трябва. От преди 1-2 години е. Вартяха я много по радиото.... Много зарибена мелодиика, направо като я слушаш ти идва да се разтанцуваш :D Абе нещо подобно на Актив е ама не точно. В смисал пак е някво яко такова... е гати обяснението :D

Пробвай с Alizee - Moi Lolita, за съжаление нямам линк, но в ДЦ++ я има със сигурност.

Страшен си !!! Тва е парчето! Мерси много! :D :D Разбивам се тука в нас :music :music :music

Попей ми малко и може да се сетя, аз слушам Радио 1 :) (под "попей" искам да кажа "запиши се на компа и го качи някъде" , да не си помислиш нещо :D )

Ами то това е пеенето момиченцето тананика така.Все пак ще запиша ей сега :)

Suzane vega - Tom's dinner :huh:

Suzane vega - Tom's dinner :huh:

After One - Tom's Dinner Rap

Не е истина колко съм тъп... тази песен е имам от супер много време и не мога да се сетя, че е тя. :)

Не е това :( Някакви други идеи?

2Pac & Outlawz - Baby don't cry!

2Pac - Letter to my unborn child!

2Pac - Just Like Daddy!

Пробвай тези!

:( Хмм...Знаеш ли , дали е нова тая песен или пък от 90's ?

2Pac & Outlawz - Baby don't cry!

2Pac - Letter to my unborn child!

2Pac - Just Like Daddy!

Пробвай тези!

И тези не са....много тъпа работа,направо не знам вече...все пак ако някой има още идеи,да казва...

И тези не са....много тъпа работа,направо не знам вече...все пак ако някой има още идеи,да казва...

Да не е една, в която се пее нещо от рода на:

"It's a horrable life,

it's a horrable life for us,

daddy can say we ***(нещо си)****,

daddy can say we ***(нещо си)****"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...