Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

Търса една песен стил латино пускат я много често в киса и си спомням на последното предаване на Стар Академи ония пич негъра я изпя и изтанцува :) много яка песен

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Има една стара песничка,дето бая я въртят по Радио 1,в нея се пее:

And when the rain begins to fall

I'll be the sunshine in your life

...

(това е припевът)

Ако някой я знае,ще съм му много благодарен !

Jermaine.Jackson.&.Pia.Zadora.-.When.The.Rain.Begins.To.Fall

Мерси много :)

EuRoNimouS said:
Има една стара песничка,дето бая я въртят по Радио 1,в нея се пее:

And when the rain begins to fall

I'll be the sunshine in your life

...

(това е припевът)

Ако някой я знае,ще съм му много благодарен !

Jermaine.Jackson.&.Pia.Zadora.-.When.The.Rain.Begins.To.Fall

Kak e? ;) Пиши едно ПМ.

Fenix said:
Търса една песен стил латино пускат я много често в киса и си спомням на последното предаване на Стар Академи ония пич негъра я изпя и изтанцува :) много яка песен

Прасни тук

Търся песента дето е в началото на "Пич къде ми е колата",точно когато Джеси става от леглото почва :punk

И песента от рекламата на HUGO,беше нещо от рода на

Movin' on,I just wanna go my way :unsure:

Търся една песен пее се "Remember me and the world ...." мисля че че е нещо такова ...женски глас го пее снощи го чух на Бир Феста към 19ч.Помагайте не мога да си я намеря ...а стил ...денс ...мисля че от 90' ...това е което знам :confused :blink:

THE-AGENT said:
Търся една песен пее се "Remember me and the world ...." мисля че че е нещо такова ...женски глас го пее снощи го чух на Бир Феста към 19ч.Помагайте не мога да си я намеря ...а стил ...денс ...мисля че от 90' ...това е което знам  :confused  :blink:

Blueboy- Remember me :D

Не мислех че някога ще пребегна към тази тема ама добре че я има...та търся песничката с която започва CSI и съответно свършва епизода с нея...в първи сезон.....Благодаря!

Има една нова песничка на испански, много я въртят по радиата. Някой знае ли как се казва?

EDIT: Хахаха :laughing: прав си, сори, ами не е от тези двете :rolleyes: Пее я мъж, мисля, че е някакъв нов, не съм го чувала преди :)

Salida said:
Има една нова песничка на испански, много я въртят по радиата. Някой знае ли как се казва?

Gasolina??? Tortura??? Дай малко детайли. Мъж ли пее жена ли... куче ли?

Salida said:

EDIT: Хахаха  :laughing:  прав си, сори, ами не е от тези двете  :rolleyes:  Пее я мъж, мисля, че е някакъв нов, не съм го чувала преди  :)

Mi prav e..Mi taq Pachangata e nova ne e onaq pachanga deto q znaem vsi4ki...I e takava kadeto ti tarish vij e!

Аз издирвам една стара песничка, мисля, че е на около 10 годинки. Пее негърка и текста беше нещо от рода на "I blame you for the moon at night...", но като напиша това в google не се появява каквото трябва. Песничката беше много известна едно време, бързичка е...много приятна. Моля за помощ.

snejko said:
Аз издирвам една стара песничка, мисля, че е на около 10 годинки. Пее негърка и текста беше нещо от рода на "I blame you for the moon at night...", но като напиша това в google не се появява каквото трябва. Песничката беше много известна едно време, бързичка е...много приятна. Моля за помощ.

Tasmin Archer - Sleeping Satellite ;)

@snejko, ако не можеш да я намериш, влез в ДЦ++

Дочо said:
Tasmin Archer - Sleeping Satellite  ;)

@snejko, ако не можеш да я намериш, влез в ДЦ++

Ох...благодаря ти много...май не съм дослушала текста и затова неможах да я намеря. Отърва ме от целодневни мъки:)

Th3`Pr1s0n3r said:
Znam 4e ne e po temata..Ama nqkoi moje da potarsi i az da si gi dam...Tova sa Hitovete na lqtoto na moreto i ne samo...Sigurno gi imate ama vse pak...

TaTu-All About Us

Pachanga-Loco

Morandi-Love Me

Sean Paul-We'll Be Burning...

Човек незнаеш колко ми помогна =) тъкмо вчера се чудих как да обясня тая песен (loco), мислих да кажа че е свързано с candela =] както и да е, мерси!

Dragon Slayer said:
Човек незнаеш колко ми помогна =) тъкмо вчера се чудих как да обясня тая песен (loco), мислих да кажа че е свързано с candela =] както и да е, мерси!

Xaxya nqma kak da se obqsni..Vse edno da obesnish Gasolina :P!Az tarsq edna pesen ot NFS li beshe?!Mnooo qk bas ne se pee mnoo v neq...Super qka e ako imate predlojeniq?!Vsqka sabota i Nedelq v Kaloqnovo na pistata kato se sabirame e puskat..Daje taq nedelq edna mazda do nas e pusna...Ama ne i znam imeto predlojeniq ako moje 6tot znam 4e ne sa malko de :P!10x predvaritelno...

EDIT:Poglednah nqkolko stranici nazad otlicham se qko trqq da pisha na kirilica ama...Ot sledvashtiq pat :P!

Za ulesnenie ne sa:Snoop Dog - Riders On The Storm,Cirrus - Back on The Mission,Chingy - I Do,Helmet - Crashing Foreign Cars,Sly Boogy - That'z My Name,Unwritten Law - The Celebration Song,Spider Bait - Black Betty,Skindred - Nobody,Fenix - Rocket Ride,Xzibit - Lax....

Dano da ne se barkam 4e sam e chuval ot NFS...Ama da vi kaja mnoo e qk basa i si podhojda na Tuningovana kola s bas kasi...Ako imate neshtu na um mnoo mi trqbva :P!

Хора,немоа намера 1 песена нз Замунда Банана.Не знам как се казва ама се пее за Пловдив:

Тука няма море,

а тепе до тепе

и само слънце пече.

Ай ПЛС някой да ми съдейства;)

Pharel said:
Хора,немоа намера 1 песена нз Замунда Банана.Не знам как се казва ама се пее за Пловдив:

Тука няма море,

а тепе до тепе

и само слънце пече.

Ай ПЛС някой да ми съдейства;)

Zamunda - Густо майна

Някой да има представа как се казва новата песен на Ася от бившия дует Ел Ей, че ми проглушиха ушите да я намеря, а дори името не могат да ми кажат :>

N00KiE said:
Някой да има представа как се казва новата песен на Ася от бившия дует Ел Ей, че ми проглушиха ушите да я намеря, а дори името не могат да ми кажат :>

Аз се сещам за "Различна", освен ако няма някоя по-нова, за която да не знам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...