Jump to content
BulForum.com

Търся една песен, но не знам как се казва

DeZoeker

Recommended Posts

• Replies 10.3k
  • Created
  • Last Reply

Аз продължавам да търся една песен, която я пускат по Радио 1.

В песента пее мъжки църковен хор (или поне така звучи), ама не се разбира какво пее. В песента се появява и жена, която казва няколко пъти нещо като "sand demon" (n-то е носово) или "san tu tua" след нейната реплика следва Хора и после музичка, много готина, като главният звук е от нещо като дудук или кавал. Много ме кефи и немога да я намеря. ПЛС помощ. :cry

значи трябва ми името на песента от началото на това доста известна е,но не мога да се сетя :)

значи трябва ми името на песента от началото на това доста известна е,но не мога да се сетя :)

Песента се казва Kiss kiss ;) ако не е тая пиши точно секундите дето те интересуват щото по-едно време се включва и DJ Bobo :lol:

не ми е позната тая мелодия. съжалявам :(

Песента се казва Kiss kiss ;) ако не е тая пиши точно секундите дето те интересуват щото по-едно време се включва и DJ Bobo :lol:

не е "kiss kiss".значи от самото начало до 1:22.

Аз пък продължавам да питам за "букета от цикАлами",но и се сетих за една италианска песен.Май се казваше "laura non che".Имаше и филм със същото име.Ако ми помогнете ще съм ви страшно благодарен!

а някой знае ли коя е песента от рекламата на каменица с snowboard-ите

zna4i az siznam imeto na pesenta no nemoga da q namera

a pesenta se kazva Limp Bizkit ft Dmx Redman Method Man-Rollin

това е песента http://www.data.bg/f.php?fid=208722

А иначе и аз продължавам да търся едно техно в което кодкудякат кокошки ако някои знае как се казва и от къде да го сваля да каже ще съм му благодарен :)

Аз пък продължавам да питам за "букета от цикАлами",но и се сетих за една италянска песен.Май се казваше "laura non che".Имаше и филм със същото име>Ако ми помогнете ще съм ви страшно благодарен!

Nek - Laura non che

Мисля,че е тва...току-що поста ти ми напомни за тая хубава песничка :lol:

Значи може да ви прозвучи много кретенско ама все пак :)

Музиката от :

-"Клонинг"

-"Туин Пийкс"

-"Birivan" - турски сериал :bgrin:

-"От обич" :)

Помогнете мииии !!!!Важно е !!! :)

Alexandro Safina - Luna

Na Twin Peaks muzikata se kazva Twin Peaks Theme.

Thz!!! :)

А сега да ви питам да знаете някакви яки турски балади :bgrin:

П.С Девойката на която записвам диск е мноооого взискателна :D

Ся....трябва ми една песен(дотук нищо ново :D )Метъл е(ама не знам точко къф :bgrin: )и припева е нищо от сорта на:

this is not my life

this is not my home

this is not me

I hate this

Много инфо...няма што :P лллвсе пак ако няякой ми помогне много ште мерси :P :P :punk

Ся....трябва ми една песен(дотук нищо ново :D )Метъл е(ама не знам точко къф :bgrin: )и припева е нищо от сорта на:

this is not my life

this is not my home

this is not me

I hate this

Много инфо...няма што :P  лллвсе пак ако няякой ми помогне  много ште мерси :P  :P  :punk

Мислям, че е на Static X ама не знам как се казва :bgrin:

Мислям, че е на Static X ама не знам как се казва :bgrin:

все пак ти позна де :bgrin: е ся я намерих казва се this is not[ логично :bgrin: ама не знаех на кой е]

много ти благодаря :) :punk :beerchug

Искам да попитам дали някой може да ми каже как се казва песента от рекламата за пудинга на доктор Йоткер???Пее се "Rain,Rain....." и по-нататък не го знам :( .Ако не се сещате коя е рекламата започва с една хлапе с едно мечо и тва хлапе пита мечето нещо и после бяга там под някъв дъжд където вали :blink: .

Pesenta ot filma "Pumping Iron" a Arnold ot 70's ot na4aloto kadeto gi preddstavqt. Sa6to iskam da pitam i za "Fist of the North Star " pesenta kogato kensiro varvi i v tova vreme ken se bie s brata na kensiro.Ako nqkoi mi kaje e nai-golemiq

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...